שלום לכולם!!!

../images/Emo23.gifשלום לכולם!!!

רציתי לשתף אתכם, חברי הפורום במכתב שמאוד ריגש אותי.ובתור אחד שעבר מחלה וברוך השם נרפאתי לגמרי,אני מסכים עם כל מילה ומקווה שגם אתם תלמדו לאהוב לפני שיהיה מאוחר,ולמרות זאת "אף פעם לא מאוחר"אני,רק לפני שנה-שנתיים עברתי בעקבות זאת שינוי עצום... ובציפייה שתעבירו את המכתב הלאה קבלו ממני את ברכתי לרפואה שלמה!ודעו לכם,שכל מחלה באה לסמן לכם להקשיב לעצמכם,לאהבה שבתוככם ושלמרות שתוכלו למצוא בעולם הזה שליליות.. אף פעם אל תפסיקו לאהוב שנאמר:"הסר כעס מלבך והעבר רעה מבשרך". אה,והנה הקישור..

שלום לך.......

א. הקישור משום מה אינו עובד. ב. הלואי ונדע להפנים וללמוד לאהוב כל אדם באשר הוא אדם, וזו למידה נטו, כפי שתקראו בסיפור שלהלן - הלקוח מפורום שכן. בעיר אחת הייתה אישה שלא חיה בשלום עם בעלה. הלכה למכשף וביקשה ממנו תרופת אהבה שתפתור לה את הבעיה. אמר לה המכשף: "אם תצליחי להביא לי שלוש שערות משפמו של אריה אוכל לתת לך תרופת אהבה". חשבה האישה: "איך אוכל להשיג שערות משפמו של האריה? והרי אם אתקרב אליו הוא יטרוף אותי". חשבה האישה וחשבה ומצאה פתרון, הלכה לאחד השכנים וביקשה ממנו שישחט בשבילה כבש. שמה את בשר הכבש בשק ויצאה אל היער לחפש אריה. כאשר הגיע אל היער, טיפסה על אחד העצים וישבה על ענף גבוה מאוד. אחרי שעות אחדות ראתה אריה מתקרב ובא, זרקה לו האישה מראש העץ חתיכת בשר, אכל האריה, לאחר ששבע הסתכל למעלה לראות מאין בא הבשר. למחרת חזרה האישה אל היער וישבה על ענף נמוך יותר, הפעם התקרבה קצת אל האריה וזרקה לו את הבשר. כך עשתה יום יום במשך חודש ובכל פעם שהאכילה את האריה התקרבה אליו קצת יותר. ביום השלושים ירדה האישה מן העץ והאכילה את האריה מכף ידה, כאשר שבע האריה העזה האישה ללטף את רעמתו והאריה לא זז ממקומו. אז תלשה האישה בזהירות שלוש שערות משפמו, נתנה לו את הבשר שנשאר וחזרה לביתה. למחרת בבוקר הלכה האישה בלב שמח אל המכשף, "הצלחת?" שאל המכשף. "כן" ענתה האישה. "הבאת שלוש שערות משפמו של האריה?". "כן" ענתה האישה. "איך עשית זאת?" שאל המכשף. סיפרה לו האישה איך הרגילה את האריה לקבל ממנה אוכל, עד שאכל מכף ידה. ואז אמרה: "עכשיו תן לי את תרופת האהבה שהבטחת לי". "את לא צריכה תרופת אהבה" אמר המכשף. "מה?" התפלאה האישה, "אחרי כל מה שעשיתי? נשארתי על העץ חודש, סיכנתי את החיים שלי יום, יום, והכול כדי לקבל את התרופה. אתה אומר שאני לא צריכה את התרופה?". חייך המכשף וענה: "את לא צריכה כשפים, גם לא תרופות אהבה, אם הצלחת להתקרב בסבלנות לאריה מסוכן כל כך, תצליחי בכוחות עצמך להתקרב לבעלך ולהחזיר אליך את אהבתו, את בעצמך מצאת את הפתרון לבעיה. חזרה האישה לביתה והבינה שצדק המכשף. רק בשורות טובות.

למעלה