שלומי היקר היה אצלי ביום חמישי.

osnat51

New member
../images/Emo23.gifשלומי היקר היה אצלי ביום חמישי.

כן, כן, כן. זה אמיתי. שלומי היקר הגיע ביום חמישי האחרון ביחד עם חני לביה"ס שלי. היה מפגש מרגש עד דמעות בכיתה הכי מיוחדת שלי בביה"ס. כיתת חינוך מיוחד שביום הזה כל אחד מהתלמידים הרגילים היה רוצה להיות שייך אליה. שמרנו את העניין בסוד, וזיו ואני הברחנו את שלומי לכיתה בשקט בשקט. (אתם זוכרים שזיו המקסים הזה עובד אצלי עם הכיתה הזאת). ישבנו במעגל ושרנו עם שלומי, הצטלמנו והילדים היו כ"כ נרגשים. (המנהלת לא התרגשה - - - - בכלל). הם קנו לו תוכים במתנה כי סיפרתי להם שהוא אוהב ציפורים. אני מחפשת את המילים המתאימות כדי לתאר לכם את החוויה אבל אני לא מוצאת אותן. שלומי בא כדי להעניק לילדי בר-המצווה תפילין שהוא רכש עבורם כתרומה שבאה מיוזמתו האישית בפנייתו אלי. זיו ידע לשדרג את הביקור באלף מונים בכל פעם שצץ לו רעיון אחר כדי להראות ששלומי הגיע רק בשביל הכיתה הזו. ששלומי עזב, כמובן שכבר כל ביה"ס ידע שהוא נמצא בכיתה הזו, וחשבתי איזה פרוייקט עכשיו להוציא אותו והתחיל להיות לי לא נעים. יצאתי לילדים שבחוץ וביקשתי בשקט לשמור על כבודו של האיש היקר הזה והם היו מקסימים. שלומי יצא וזיו הכריז שרק הילדים של הכיתה המיוחדת יכולים ללכת ליד שלומי וללוות אותו וכל השאר מאחורה. כמו החלילן מהמלין כולם צעדו מאחורה והילדים מהכיתה הכי מיוחדת היו הכי גאים בעולם וליוו את שלומי לאוטו כשהם ראשונים להוביל. עד לרגע זה עדיין לא התאוששתי מהחוויה העצומה הזאת. וגם . . . קרול הגיע במיוחד לצלם כי ביקשתי ממנה לעזור לי בעניין. וחני - כל הזמן ניסיתי לקרוא את שפת הגוף שלה כדי לראות שהכל בסדר ושאין משהו שמכביד על שלומי. והיא נתנה לי להרגיש שהכל בסדר לחלוטין. זהו. עשינו מצווה ענקית לילדים האלה. עכשיו יותר מתמיד הם עוברים לידי וצועקים לי במסדרונות שירים של שלומי והם יודעים שלא אכעס עליהם שהם מרעישים. שיהיו תמונות אעלה לכאן מה שאוכל, בלי לחשוף את התלמידים. שבת טובה ותודה רבה רבה לשלומי לזיו ולחני.

שלמה שבת איש יקר ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אני לא עובדת בתעשיה האוירית (בעצם לא עובדת בכלל) אז אין לי שום ערב סגור, אני מוזמנת לחתונות שאותך(לצערי)לא מזמינים . אין לי כיתה להזמין אותך אז........... מה יהיה ? אני מתגעגעת , חייבת איזה מחרוזת טורקית . ה- 11.12 באמת הופך מרגע לרגע להיות לי ממש רחוק . לתשומת לבך האויר מהמפרשים יורד לי אז אנא ממך דחוף איזה הופעה!! אומנם באוטו כל הזמן השירים שלך מתנגנים אבל זה בכלל לא אותו דבר . שיהיה לך שבוע מקסים ומחכים לראותך בקרוב

בהמשך ..... לשלומי היקר../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

השעה אחד עשרה ועשרה מוצא"ש ומאוד עצוב לי שלא הצלחתי להשיג כרטיסים לאחד מהופעות הסגורות . עצוב לי שלנו חבריי הפורום (הגרעין) שרצים מהדרום ועד הצפון( ב"ש, בית שאן , ירושלים ועוד...) בכל הזדמנות לא משנה מתי אחרי יום עבודה חם , קר , ילדים ... לא הצליחו לארגן כרטיסים אולי עם קצת מאמץ זה כן היה קורה . לזה בדיוק התכוונתי שכתבתי מקודם "יורד הרוח מהמפרשים" ... חבל.... בכל אופן תודה לגל ונטורה חברתי היקרה על המאמצים האדירים להשיג לנו כרטיסים וגם לבעלי שניסה להפוך עולמות ולחפש קשרים . עצוב....
שבוע טוב לכולם

karoleking

New member
ריקי היקרה...

אני מאוד מבינה לליבך כי גם לי עצוב שלא הצלחנו לרכוש כרטיסים להופעות האלו. אבל אל תשכחי שהזמן טס! וה-11.12 דווקא מתקרב אלינו ולא מתרחק. חודש ועוד קצת ויש לנו הופעה. יש גם הופעות של "חבר" אז אם יש לך קשרים כלשהם, תפעילי אותם. לי אין אז ככה שאין לי אפשרות לבדוק. תתעזרי בסבלנות יקירתי, אני בטוחה שאם שלומי היה יכול, היה מכניס את כולנו בכל הופעה אפשרית ( גם בחתונות
). הוא תמיד מאושר לראות אותנו בהופעות והצלחנו להכנס עמוק עמוק לליבו. זה מה שחשוב כרגע. אל תדאגי. הופעות עוד יהיו. והרבה, ב"ה. באמת תודה ענקית לגל שניסתה לעזור בנושא הכרטיסים, ולבסוף הצליחה להשיג רק זוג. גל, מחכים לתגובות.
שבוע טוב לכולם

ריקי ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif|

קרול לצערי אמנם הפעם לא הצלחתי להשיג יותר מזוג אך בל נשכח את הפעם הקודמת שנתנה לי מוטיבציה בקיסריה חברת "גולדברי".... שם הצלחתי למי שלא היה כרטיס חשבתי שהפעם יזרום כמו אז.... התאכזבתי מאוד השתדלתי אך אני מאמינה שכל אחד מאתנו היתה הזדמנות לראות את שלומי בארועים כאלה ואחרים ללא אפשרות להביא את כל הפורום יחדיו. מיותר לציין שהייתם חסרים.... תודה על הפירגון...שבוע טוב!

orianush

New member
קרול לא בטוח שזה רק ל"חבר"...

יכול להיות שפשוט עוד לא התחילו למכור כרטיסים כי זה עוד הרבה זמן..

orianush

New member
2 הופעות בהאנגר 11

ב-3.2 ו- 5.2 בינתיים אפשר לקנות כרטיסים דרך "חבר" - משרתי קבע

ריקי היקרה

גם אני לא עובדת בתעשיה האווירית וניסיתי להשיג כרטיסים להופעה במוצאי שבת אך לשווא, לא הצלחתי למצוא אף חבר או מכר שעובד שם והתאכזבתי מאוד אבל............... כמו שאומרת קרול דצמבר מתקרב ואז נפגש כולנו ונעשה חיים נרקוד ונשתולל ונפצה על הזמן הארוך שלא היו הופעות להתראות ברידינג

אסנת יקירה

אין לך מושג כמה ריגשת אותי כשקראתי את שכתבת. גם ילדים "רגילים" היו נרגשים ללא ספק נוכח כזה מפגש על אחת כמה וכמה ילדים כאלו מיוחדים תרתי משמע... עשית ממש מצווה ענקית שהענקת להם כזו חוויה מרגשת שאין ספק שתלווה אותם עוד שנים רבות, ולתת להם להרגיש הכי מיוחדים בפאן החיובי של המילה מול כל בית הספר... (יודעת שלפחות אצלנו רביד עד היום משוויץ בזה שהוא פגש בשלומי ועבור כבר כמה חודשים מאז..) תבורכי על מלאכת הקודש שאת עושה עם הפרחים הללו. והלוואי והיו עוד רבים כמותך במערכת החינוך שעשייה אצלם היא מהלב החוצה. חיבוק ענקי מאיתנו

אסנת-מדהים!!!!

שלומי-אין אנשים כמוך בצנעה, בשקט שלך שמתובל בהמון הומור אתה מצליח לגעת בלב של אנשים "גדולים ושל אנשים "קטנים(בגיל כמובן אני מתכוונת...) -כל הנושא של חינוך קרוב לליבי שלא לדבר על החינוך של הילדים " המיוחדים" ואני מוכנה להשבע שהם אכן מיוחדים! מיותר לציין את הזכות הגדולה שהענקת לילדים אלה מעבר לפגישה המיוחדת איתך-הנחת תפילין. אסנת חני זיו ושלומי -תודה על כך שבזכות העשייה שלכם מספר ילדים חוו רגעי אושר שאני מאמינה שלא ישכחו לעולם.

שלומי ..הכל קדוש../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

זה המעט שאנו יכולים לדעת על האיש הענק הזה ...שעושה והמון לנזקקים..{בסתר}בפעם הקודמת תרמתה 100 זוגות תפילין אני בתור אדם מסורתי דתי חושב שאין דבר גדול מזה ליהודי שיוכל לקיים את מצוות הנחת תפילין.. מצווה חשובה מאוד. שלחתי לך אז הודעה "שדריכך ומעשך הם מודל לחיקיו" למחרת בהופעה בחיפה {בקמפוס הנמל} שאלתה למה התכוונתי ....הבנאדם הזה צנוע ברמות ....עושה מעשים נעלים שכאלה ולו זה נראה כדבר של מה בכך . מי יתן שבורא עולם יתן לך בריאות והצלחה ושתמשיך לשמח ,ולעשות מעשים קדושים שכאלה ...יישר כח ..מעריץ אותך ..

למעלה