שמעתם? פרוייקט עולמי להחייאת וקביעת הדרך

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifועוד משהו..הסרט 2012..אני ראיתי..

ראיתם? יש התרשמות? אני אתן את התרשמותי בהמשך היום.. לוקח לי זמן לגבש דיעה על הסרט.. כי יצאתי ממנו עם החלטה של אנטי.. כעת חושבת על זה יותר ברוגע.. ורואה איך מאקט פרופר אטיאסטי של הסרט..אלוהים יוכל לחזור להיות המרכז..ושאנשים יחפשו את המושיע האמיתי..

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifמי שרוצה לראות את הסרט שלא יקרא פה../images/Emo70.gif

כי תכף אספר מה היה בסרט.. ואתם תחליטו כמה הוא כדאי או לא.. ____________________________________ אז ככה.. הסרט מתבסס על העובדה שכדור הארץ מגיע לשיא של התחממות ואחוזים סלולרים גבוהים, והמדענים מבינים שלוש שנים לפני שב2012 כל קליפת כדור הארץ תהרס, אם זה דרך רעידות אדמה חוצות יבשות, או בצונמים נוראיים, או בהרי געש שיתפרצו במלא מקומות.. המירוץ לקראת הצלת מי שניתן מתחילה.. וחוזר הרעיון של תיבת נוח, אבל הפעם מי שיעלה עליה הוא רק מי שיכול לשלם על עצמו מליארד יורו!! העמים לא יודעים, ממשלות רוקמות מזימות והעניין מודלף רק לעשירי העולם, והאנשים ב"יום הדין" מקבלים את הכל בבום..אף אחד לא מספיק להיפרד.. אף אחד לא מבין מאיפה זה בא לו.. הסיפור של הסרט הוא סביב סופר שמצליח להבין מה קורה ושומע על עניין התיבות החדישות שנבנות, ומצליח ברגע הארחון להציל את משפחתו לפני שעירם נהרסת כליל ברעידות אדמה זוועתיות!!.. הסרט מותח בצורה מרהיבה.. אבל אני אגלה לכם סוד..ואולי תצחקו עליי, כולם היו בריגוש ואני צפיתי בסרט וכבר שנגמר השליש הראשון ביליתי את ההמשך בוכה..רק דמעות כל הזמן זלגו והתפללתי בסתר..כי ליבי יצא לעבר כל האנשים הללו שהלכו לאיבוד..שיום הדין האמיתי כן יבוא והם בעיוורון שלהם.. הרגשתי צורך עז לצעוק לכולם שזה לא סתם סרט..אלא שמתיישהו אכן העולם הזה שהם מכירים יעלם..ולרובם לא תהיה מילה להיפרד ולהתחרט..כי הזמן עבר
.. כאב לי על משפחות שלמות שראיתי נסחפים במים או מתחת להריסות..והבנתי כמה הסרט הזה יכול למרות כל האפקטים החומריים והלא קשורים למשיח או לנבואות האמת על סוף העולם, כמה הצליח לזעזע אותי..ואני בטוחה שזה זעזע אחרים.. המקומם בסרט הוא שהמון ביומיים שלפני שהכל נהרס עשו תפילות המוניות כולם עמדו בוכים צועקים לשמיים, עם הילים ישוע תציל אותנו, ובכל זאת אנו רואים איך הבניינים נפלו עליהם, איך הותיקן נהרס כליל באמצע התפילה לההצלה, איך הזרועות של פסל ישוע הענקי בברזיל ישר נפלו!! ילדים כורעים ברך ומתפללים ונסחפים בגלי ההריסות.. זה לא מקובל עליי..יש לנו אדון של אהבה.. והזלזול שנעשה באמונה המשיחית פגע בי מאוד
בסוף העולם נראה כמו משהו שאין עליו שליטה, שרק כוחות הטבע אומרים את המילה האחרונה.. והכסף שקנה לעשירים מקומות בתיבות נוח שנבנו.. וכאילו בסוף הם יצאו לקראת עולם חדש..עם כמה חיות שהצליחו להציל... מה דעתכם?

נראה לי כמו סרט מבית היוצר של צורר המשיח

בדיוק ההפך מאלוהים, אלוהים מקבל את כולם, חינם אין כסף. אנשי צורר המשיח דורשים מיליאד יורו(לא דולאר. יורו) והתיאור שלך לדרך בה הראו באופן מיוחד את האנשים שמתפללים, ודברים שמסמלים את האמונה המשיחית, שהם ביחד עם אמונתם אובדים ושמו ללעג בכך ללעג את האמונה המשיחית. עפ"י התיאור בהתגלות, גם 100 מיליארד יורו לא יועילו לאף אדם. והדרך להינצל ולהיכנס לתיבת נוח האמתית היא הקהילה הטבולה במים וברוח הקודש.

ועם זאת

רק בכדי לראות פחות או יותר מה שצפוי למין האנושי בקרוב מאד לפני בואו בשנית של אדוננו ישוע המשיח, הייתי רוצה לראות את הסרט הזה. עצוב שהאנושות לא מכירה את האחד, הטוב והמייטיב שרוצה רק בטובה של כל בני האדם. שרוצה שכולם יגיעו להכרה בו, במי הוא, בכדי שימצאו מזור, רפואה לנפשם היגעה, שימצאו מנוחה. אך הם לא רוצים הם רוצים להמשיך עם חייהם הבינוניים ומלאי החטא. רק כשפוגשים את הלב של ישוע, רק אז אפשר להבין מיהו באמת אלוהים, מי אנחנו ומהי הישועה.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifסך הכל סרט שעשוי טוב ומושקע..דיי מרתק

שווה שמאמינים ילכו לסרט ובזמן הצפייה יתפללו ברוח למען מי שרואים..שרוח הקודש יוקיע אותם ורוחם תצעק לישועה

lion 7

New member
סרט על מי ? אל תגידי לי על פאולוס

/tapuzforum/images/Emo70.gifאומנם הפקה ושחקנים ערבים וזה משהו ,אבל לא היה רוחני , אם תוכלי לתת קישור -אם בכלל נתת אני בנייד-

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifזה סרט הוליוודי..שמדבר על סוף העולם

שיקרה בשנת 2012 ! לפני שהלכתי לראותאת הסרט קראתי ביקורת באתר נוצרי משיחי על הסרט, הנה לינק לביקורת ההיא: http://www.linga.org/christian-misc/article-1287.html ואותה כתבה באנגליתhttp://en.linga.org/worldwide-christian-news/article-89.html הנחתי ששמעתם עליו כי הוא נכנס חזק כעת..ראיתי אותו עם בן זוגי בחמישי שעבר..אולם מפוצץ כי זה רק שבוע שני אחרי הבכורה.. אני לא יודעת אם לספר את הסיפור כי לא רוצה לקלקל למי שרוצה לראות.. אני אדבר על התוכן בהודעה נוספת שמי שלא רוצה לקרוא וקודם לראות..בבקשה

lion 7

New member
פרויקט מבורך , זה גם כדאי מבחינת

לימודית לכולם , מלבד נוצרים שלא יודעים כלום על ישוע יש אנשים אחרים שישמחו לדעת על מהפכן הסטורי (לפחות) שחי כאן וחולל מהפכה עולמית מלפני אלפיים שנה , זה באמת יתן מבט למקום אלמוני דאז מבחינה הסטורית , ואני מדגיש זה חובה לדעת על איפה ואן היה ישוע במסע ה3 שנים של שירותיו ( שוב לפחות לפחות שיהיה מיועד לנוצרים שחיים כאן, אני בספק אם יש כאלה מודעים על דרך היסורים בירושלים !! ..

כל תקופה מגיע סרט כזה

באג אלפיים לדוגמא גם כל תקופת מלחמה יש באוויר הרגשה של יום הדין קרב ובא אז היום זה ההתחממות הגלובלית..so what

למעלה