שרוף חדש אני חדש בפורום שרוף אביב ............................. קבלו אותי יפה!!!!!!!!!!!!
א אביתר28 New member 16/3/07 #1 ../images/Emo23.gifשרוף חדש../images/Emo59.gif אני חדש בפורום שרוף אביב ............................. קבלו אותי יפה!!!!!!!!!!!!
../images/Emo23.gifשרוף חדש../images/Emo59.gif אני חדש בפורום שרוף אביב ............................. קבלו אותי יפה!!!!!!!!!!!!
א אביתר28 New member 18/3/07 #4 לאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo84.gif../images/Emo78.gif../images/Emo96.gif|פלפ אני בן 14
א אביתר28 New member 19/3/07 #11 אני../images/Emo27.gif אני מכיר אישה בת52 בפורום. אלפי ילדים מתים מרעב מאות צעירים נהרגים בתאונות דרכים מבוגרים מחפשים פרנסה זקנים תולים תקווה ואני , צריך לחשוב על החתימה שלי?!
אני../images/Emo27.gif אני מכיר אישה בת52 בפורום. אלפי ילדים מתים מרעב מאות צעירים נהרגים בתאונות דרכים מבוגרים מחפשים פרנסה זקנים תולים תקווה ואני , צריך לחשוב על החתימה שלי?!
א אביתר28 New member 19/3/07 #16 ../images/Emo194.gifכן../images/Emo157.gif את....חחחחחהחהחהח אלפי ילדים מתים מרעב מאות צעירים נהרגים בתאונות דרכים מבוגרים מחפשים פרנסה זקנים תולים תקווה ואני ,צריך לחשוב על החתימה שלי?!
../images/Emo194.gifכן../images/Emo157.gif את....חחחחחהחהחהח אלפי ילדים מתים מרעב מאות צעירים נהרגים בתאונות דרכים מבוגרים מחפשים פרנסה זקנים תולים תקווה ואני ,צריך לחשוב על החתימה שלי?!
א אביתר28 New member 18/3/07 #5 ככה "אלפי ילדים מתים מרעב מאות צעירים נהרגים בתאונות דרכים מבוגרים מחפשים פרנסה זקנים תולים תקווה ואני ,צריכה לחשוב על החתימה שלי?!"
ככה "אלפי ילדים מתים מרעב מאות צעירים נהרגים בתאונות דרכים מבוגרים מחפשים פרנסה זקנים תולים תקווה ואני ,צריכה לחשוב על החתימה שלי?!"