שרשור סופ"ש!!!

STU XD

New member
../images/Emo23.gifשרשור סופ"ש!!!../images/Emo23.gif

שיר השבוע של סיסטם:
שיר השבוע לא של סיסטם:
קליפ השבוע:
דבר נחמד שקרה השבוע:
דבר לא נחמד שקרה השבוע:
משו טעים שאכלתי:
אלבום השבוע:
להקת השבוע:
תמונת השבוע
השאלה המתחלפת:הנוער העובד או הצופים?

STU XD

New member
ממממממממ

שיר השבוע של סיסטם: אין שיר השבוע לא של סיסטם:הדג נחש-מה נעשה קליפ השבוע: אין דבר נחמד שקרה השבוע: מישהו חדש
, עבודה חדשה וכיפית ביותר (=כסף), סמינר גרעין כיפי ממש דבר לא נחמד שקרה השבוע: חברים שאיכזבו אותי בדעה שלהם.. משו טעים שאכלתי: היה אוכל טוב שהכנו בסמינר גרעין אלבום השבוע:הפלייליסט שיש בעבודה חח להקת השבוע:התקוה 6 והדג נחש תמונת השבוע:סתם אני כזה השאלה המתחלפת:הנוער העובד או הצופים? הנוער העובד בדם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iRoNBaLLz

New member
סופ"ש טוב לכולם.. סוף סוף חזר השרשור!!! :)

שיר השבוע של סיסטם: אין שיר השבוע לא של סיסטם: metallica - for whom the bell tolls.. לא יצא לי מהראש!$!#$! קליפ השבוע: אין דבר נחמד שקרה השבוע: לא רק בשבוע הזה!! גם בשבוע שעבר!!!! מתוך 10 ימים שהייתי אמור להיות בצבא הייתי יומיים + 3 שעות!!! אומנם בהתחלה לא מהסיבות הכי טוב.. ( הייתי בחופשה מיוחדת.. ) אבל אח"כ הוצאתי גימלים אז זה בסדר :) דבר לא נחמד שקרה השבוע: הגעתי למסקנה שאחרי 4 שנים שאני מתנדב.. לא מעריכים אותי במקום הזה.. לפחות לא בהשוואה לאחרים.. זה לא נובע מקנאה.. אבל זאת ההרגשה... גם מרגיש שאני בא יותר מתוך הרגל ופחות בגלל שאני רוצה.. שזה הדבר הכי גרוע שאפשר.. זה מתסכל קצת.. אבל הפסקה של כמה זמן תעזור... וגם להתגבר על איזה "קראש" קטן על מישהי שמתנדבת איתי גם.. שהיא בת 16 שזה קצת צעיר מידי בשבילי... אבל יהיה טוב.. משו טעים שאכלתי: חלבה של בראכה.. הערבים האלו יודעים להכין חלבה.. אלבום השבוע: אין להקת השבוע: אין תמונת השבוע: אין השאלה המתחלפת:הנוער העובד או הצופים? אני לא סובל תנועות נוער... מצד אחד תנועת נוער פוליטית מובהקת עם דעות פוליטיות מרצניקיות.. ומצד שני תנועת נוער ממוסחרת... אותו חרא.... חחח

באלי לנגן../images/Emo13.gif

שיר השבוע של סיסטם:לא שמעתי שיר השבוע לא של סיסטם:דהאנימד פילינג-מטאליקה קליפ השבוע:אין דבר נחמד שקרה השבוע:שלחו לי את החולצה של MOP והיא תגיע בקרוב:] דבר לא נחמד שקרה השבוע:סתם זין משו טעים שאכלתי:בורקסיםDD: אלבום השבוע:מסטאר! להקת השבוע:מטאליקה תמונת השבוע השאלה המתחלפת:הנוער העובד או הצופים?הנוע"ל

pluplup

New member
@

שיר השבוע של סיסטם: אין. שיר השבוע לא של סיסטם: Jefferson Airplain - White Rabbit Sanctuary - White Rabbit(קאבר לשיר שמעליו P: ). קליפ השבוע: אין. דבר נחמד שקרה השבוע: המ,לא נראה לי שהיה. דבר לא נחמד שקרה השבוע: מי זוכר? P: משו טעים שאכלתי: כנ"ל. אלבום השבוע: Sanctuary - Refuge Denied Jefferson Airplain - Surrealistic Pillow. להקת השבוע: סנקצ'וארי,ג'פרסון אירפליין. תמונת השבוע: אין. השאלה המתחלפת: הנוער העובד או הצופים? לא זה ולא זה P:

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifלהההההה

שיר השבוע של סיסטם: אין שיר השבוע לא של סיסטם: להיות -היהודים קליפ השבוע: אין דבר נחמד שקרה השבוע: הייתי בעצרת של המורים והיהודים הופיעו והיה כל כך כיף
דבר לא נחמד שקרה השבוע: מישהו התקשר אליי בהופעה ואין לי מושג מי זה
משו טעים שאכלתי: סלמון!! אלבום השבוע: היהודים - פורטה להקת השבוע:היהודים תמונת השבוע. אני לא בבית
השאלה המתחלפת:הנוער העובד או הצופים? הצופים

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifשאלת - אז עניתי../images/Emo3.gif

סתם, חחח הייתי 4 שנים בצופים וב-2 פעולות של התנוער העובד (בני המושבים) ככה שהצופים מנצחים

Evil Pig

New member
שלי

שיר השבוע של סיסטם: אין שיר השבוע לא של סיסטם: Bloodhound Gang- Ain't My Job קליפ השבוע: אין דבר נחמד שקרה השבוע: אכלתי מלא מלא סטייק פילה חיי לחלוטין, וגם אכלתי מלא סושיייי ( אין יור פייס, דור!!!!!) דבר לא נחמד שקרה השבוע: אממ אין משו טעים שאכלתי: כמו שאמרתי לעיל, סושי < המוןןן> וסטייק פילה < המוןןן> אלבום השבוע: בלודהאונד גאנג- כולם- פשוט להקה קורעת!! להקת השבוע: בלודהאונד גנג תמונת השבוע: אני לא על המחשב שלי אז אין לי תמונות. השאלה המתחלפת: הנוער העובד או הצופים? הנוער העובד, אבל רק בגלל שהייתי שם מד'- עד י', כי זה יראה מגוחך שאני מעדיף את הצופים אבל הייתי כ"כ הרבה זמן בנוע"ל... שבוע טוף

Gilo2007

New member
../images/Emo119.gif

שיר השבוע של סיסטם:soldier side שיר השבוע לא של סיסטם:המגפיים של ברוך - כוורת קליפ השבוע: אין דבר נחמד שקרה השבוע:שביתה.. דבר לא נחמד שקרה השבוע: שביתה.. משעמם לי.. משו טעים שאכלתי: אין אלבום השבוע:Elect The Dead להקת השבוע:כוורת תמונת השבוע נעע.. השאלה המתחלפת:הנוער העובד או הצופים? לכו למה שאתם רוצים..:)

Chen Shesek

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

שיר השבוע של סיסטם: אולד סקול הוליווד שיר השבוע לא של סיסטם: הקאבר שגבע אלון עשה למודרן לאב של דייוויד בואי קליפ השבוע: אין דבר נחמד שקרה השבוע: אין דבר לא נחמד שקרה השבוע: חולה
משו טעים שאכלתי: מרק! אלבום השבוע: בראדרס אין ארמס של דייר סטרייטס להקת השבוע: דייר סטרייטס! תמונת השבוע: אין
השאלה המתחלפת:הנוער העובד או הצופים? הייתי בצופים פעמיים והבטחתי לעצמי שאני לא מתקרבת לשם לעולם. אז נוע"ל!

dusa1

New member
:)

שיר השבוע של סיסטם: צ'יקן סטו שיר השבוע לא של סיסטם: למה ארצי- הבית שלך קליפ השבוע: ההוא של הפו פייטרסXD דבר נחמד שקרה השבוע: הרבה דבר לא נחמד שקרה השבוע: אין משו טעים שאכלתי: רביולי D: אלבום השבוע: הרבה להקת השבוע: לאידעת XD תמונת השבוע אין השאלה המתחלפת:הנוער העובד או הצופים? נוע"ל! קן מיתר אגדה! D:

למעלה