שרשור פרק 96 - הזוג המושלם

Yarinv

New member
../images/Emo23.gif שרשור פרק 96 - הזוג המושלם ../images/Emo23.gif

השבוע האחרון של העונה השנייה מתחיל והכל עומד להסגר ולהפתר (טוב, אולי כמעט
). אחרי שגילינו את הסיפור של צ'יף ושבן הולך למות ביום חתונתו, ה-9.9 נראה קרוב מאי פעם. מה יקרה עם דילן ב-2009, מה הילדים יעשו עכשיו כשהם יודעים את הסיפור של צ'יף? צפייה נעימה!

Yaelyon

New member
ואו!

אני בשוק שדינה ומישל ידעו הכול מהתחלה ושהם בגלל הרעים. וליז ידעתי שיש משהו בקשר אליה אבל לא ידעתי מה. ואו.. איזה מפתיע!

Yarinv

New member
וואו! כמה טוויסים! כמה גילויים! פרק מטורף!

כל שניה גילינו מי הדמויות באמת. דינה ומישל לא כאלו טיפשים ונאמנים למשטר כמו שנראה ובעצם הם רק חתרו תחת המשטר. ליז לא כזאת "מארגנת חתונות" תמימה, היא בעצם מרגלת שמישל שכר. אדי לא התקשר לבוריס כדי שיתקן לו את הטיקר, כמו שזה נראה, אלא מדובר בכפיל שלו. זואי הרגילה הצילה את בן ממות והרבגה את זואי הציידת. כל שניה משהו חדש ומפתיע התגלה וזה היה אדיר! אחד הפרקים!

ny22

New member
מנהל
פרק מעולה!

בכלל, כל הפרקים האחרונים מעולים... כל שניה יש משהו שמוסיף לעלילה וכמעט שום דבר לא נמרח. אגב, זה שדינה ומישל שייכים ל"רעים", לא ממש הפתיע אותי. כלומר, לא חשבתי על זה וכזה קרה הייתי בהלם. אבל אחרי שניה נזכרתי שגיורא כתב את הסדרה וחלק מהגאונות שלו היא לשים הפתעות כאלו. כך שידעתי שמתישהו תהיה איזו תפנית מפתיעה שלא חשבנו שיהיה לה סיכוי.

ny22

New member
מנהל
אז אני אתקן...

התכוונתי "רעים" ביחס לאדי...

Superboi

New member
הם אמנם נגד אדי,../images/Emo59.gif

אבל הם ממש לא כמו המחתרת. המחתרת רוצה לפרק את הדיקטטורה של אדי (בין היתר), מישל ודינה רוצים להיות הדיקטטורים במקומו.

מישהו 2

New member
עד עכשיו

הייתי אומר על פרק שהוא מצוין, שהוא מדהים, שהוא מעולה... אבל זה היה אחד הפרקים הכי טובים של סדרת טלוויזיה שיכולה להיות אי פעם! זה היה ממש טוב!

dar dahan

Member
האמת מההתחלה הייתה לי הרגשה מוזרה בקשר ל...

מישל, אבל עד כדי כך, מפתיע ביותר. אני מקווה שדילן יגיע עם הציידים ל9.9.1909 על מנת להרוג את קאיראן ואדי המעצבנים הללו... ד",,,א חוץ מהעובדה שהחבורה הרגילה יכולה להתערב בזמן, הכל קורה כמו שהוא היה בהיסטוריה הקודמת, רק שבהיסטוריה הקודמת ריק לא תפס את דילן, כי דילן לא הגיע בטעות ל1910.

coullette

New member
לא בדיוק

אם החבורה לא הייתה מגיעה ומתערבת,אז זואי לא הייתה הולכת עם ג'יני לאוהל וג'יני לא הייתה מגלה לה שבן הולך למות בחתונה שלו וזואי לא הייתה נוסעת ל-1909 כדי להציל אותו...וכנראה שהוא היה מת כי לא היה מי שיהרוג את זואי הציידת.

coullette

New member
ווה ווה

איזה יופי פרק מותח כמו שצריך. אז דינה לא כזאת חנאג'ה כמו שחשבנו... וזה היה די ברור שמישל הוא לא כזה תמים ואוהב את אדי רק לא חשבתי שהוא רוצה להיות המנהיג במקומו. וזה היה כזה קטע ענק שזואי האמיתית באה....סוף סוף היא מתאחדת עם קרמיט.

ואואואוואאווווו פשוט ואוואואוו

יותר מזה איייןןןןןןןןן, פשוט איןןןןןןןןן, הכל בפרק אחד!!! פיתועי! ריגוש! דרמה! אקשן, הכלללללללללללללל. ללא ספק הסידרה. גיורא מפתיע כל פעם מחדש, פשוט אין יותר מזה, איך הכל מתחבר, איך הכל קורה כמו שצריך, בזמן הנכון, אני פשוט כל הפרק הייתי בהיי מטורף, כולי מאושר, כל הפרק נהנתי נורא!! פשוט סוגד לגיורא, איזה מוח גאוני יש לבנאדם הזה, לצפות בסידרות איכותיות כאלה, רק נותן לי עוד מוטיבציה להמשיך במגמה שאני עכשיו- תקשורת, לעשות ולחוות את כל העשייה, לצלם, לערוך, לתסרט, לבמאים.
פשוט יוצא מין הכלל, כל הכבוד לגיורא ולקאסט
כל כך מצפה לעונה השלישית, כל פרק שעובר אני מופתע מהדברים שהוא עושה, "מה כבר יכול להיות הפעם!?", ומופתע לראות שהגיורא הזה, פשוט לא מפסיק להפתיע. מתאים כל כך לדינה לשחק את הרעה, היא גם צבעה את השיער, לא? זואי, אח כמה סגידה
ליאתבלו. ידעתי שאדי יתקשר לבוריס הזה שיהיה לו לכפיל.. אני יכול להמשיך ולהמשיך, אבל אין תאם, הכל ברור לכולם , כולם כבר יודעים שהסידרה הזאת ענקית!! בקיצור, נהנתי כ"כ כמו שלא נהנתי אף פעם!! כל הכבוד גיורא

Double U

New member
מה לעזאזל...

טוב שלא קרו היום בערך כל הדברים: הייתה לי הרגשה שמישל לא נאמן לאדי אבל הוא גם לא היה נאמן למחתרת...מאוד הופתעתי לגלות שגם דינה וליז היו שותפות למעשה ולא רק בובות. זה היה הזוי שזואי המקורית הרגה את זואי הרוצחת...אבל עכשיו בן לא מכיר אותה
וכמו שזה נראה, העלילה לא תסתיים בעונה הזו.

פרק גאוני!../images/Emo191.gif../images/Emo85.gif

אהבתי, משום מה, את ההופעה של דוד ופני בפרק... רק עלמה הייתה חסרה שם... את כל הדברים המפתיעים שקרו בפרק כבר מנו כאן לפניי, אז אין צורך שאחזור עליהם, אבל בהחלט זה היה הפרק החזק ביותר של העונה. במיוחד הפתיעו אותי דינה וליז, ואהבתי את הסצנה רגע לפני שבן פוסע לחופה כשהוא לוחש למישל "אני יודע הכול", ומישל עונה לו משהו בסגנון "תעשה משהו ואתה מת", ומיד לובש את חיוכו הרחב והמזויף... רק נקודה אחרונה שלא הכי הבנתי עד הסוף: החתונה התקיימה ב-10/10/2009, נכון? וכשאדי/קאריאן הגיע לכפר כדי לחפש את דילן, הוא בעצם חזר אחורה בזמן ל-09/09/1909? אבל בסדר הכרונולוגי של הדברים, אדי באמת התקשר לבוריס ברג הכפיל, שיילך במקומו לחתונה, ואז נסע בזמן. אחר כך סול ואנה הציידים נכנסו לחדר שלו וסול מצא רשימות של אדי בנוגע לאיך ואיפה למצוא את ההורים של דילן (הלא הם צ'יף וג'יני!) אם ככה, אז למה כשאדי הגיע לכפר הוא ביקש את דילן ולא את צ'יף או ג'יני? ועוד כשצ'יף בא אליו לדבר איתו, הוא מסרב לפתח שיחה ומתעקש שיביאו אליו את דילן. אם הוא ידע מי הם הוריו של דילן, למה הוא לא תיכנן להרוג אותם פשוט ובכך להשמיד בעקיפין את דילן? (שהרי דילן הוא הטוב המוחלט ויהיה קשה לו להשמיד אותו ישירות...) ואני חשבתי שלפני הנסיעה של אדי לכפר כל מה שקרה היה השיחה שלו עם גורדון מילר השען בחנות...

0ליעד0

New member
זה ברור שדילן ימות, הזה שנמצא בחתונה עכשיו...

הוא יחפש את ליבי איפה שהטלפון הציבורי. ברגע שליבי בדיוק תגיע, צ"יף אבא של דילן שהיה בחתונה בדיוק ימות (כי קיראן ישמיד תכפר). נקווה שזה לא צפוי כמו שזה נראה.. גם הייתה לי הרגשה שזואי השנייה תציל את בן איכשהו.. אם דילן לא ימות וכולם יהיהו בסדר\ביחד או כמו ליבי ודילן וכדו" , ודילן לא ימות כמו עונה שעברה אז יהיה נחמד.. מעניין אם יהיה סוף פתוח או סגור למישהו יש מושג אם תיהיה עונה 3?

תהיה עונה שלישית

זה כבר ידוע מזמן.. ולא הכל ייפתר.. גיורא ידאג להשאיר אותנו במתח עד העונה הבאה

למעלה