שרשור שאלות לאירוח של ליאל

../images/Emo41.gifשרשור שאלות לאירוח של ליאל../images/Emo41.gif

פעם אחת זה קורה, אתם יכולים לדעת כל מה שרציתם לדעת, אתם יכולים לשאול כל מה שרציתם לשאול ובקיצור,כל דבר שרציתם לדעת על ליאל...
לשרשור הזה אתם מוזמנים להעלות את כל השאלות שתמיד רציתם לשאול את ליאל, בנוגע לגרמניה,בנוגע לארץ,בנוגע לאלבום החדש שבקרוב יצא בגרמניה, בנוגע לסקורפיונס ולשאר המפורסמים שהיא הופיעה איתם וכל דבר אחר אחר..
לא לשכוח,יום ראשון ב18:00,ליאל בבלוג TV.

°°NaTaLi°°

New member
שאלות

1.למה בחרת לעבוד בגרמניה? ולא בארץ? או במקום אחר? 2.מה את עושה בזמנך הפנוי? 3.למה בחרת לעזוב את בית הספר? 4.מה הדבר הכי מטורף שמעריץ עשה לך? 5.איך הרגשת בהופעה עם הסקורפיונס בארץ? 6. מה הפדיחה הכי גולה שקרתה לך? 7. מה את עושה בזמנך הפנוי?

°°NaTaLi°°

New member
עוד שאלות

8. מה השיר האהוב עליך? 9. מה היא המוזיקה המועדפת עליך? 10. האם יש לך כינויים? ומה הם? 11.מה תירצי להיות שתהיה גדולה? האם תירצי להמשיך לעשות את מה שאת עושה? 12. האם יש לך אוספים? 13. יש לך מודל לחיקוי? 14. את מי את מעריצה? 15. בכמה שפות את שרה? 16. מה את מעדיפה לשיר? באיזה שפה? 17.כיצד את מצליחה לשלב בין לימודים,עבודה,חברים? את מספיקה לעשות הכל? 18. מימה את מפחדת? 19. מה את שונאת? 20. מה את שונאת לאכול? 21. את מאמינה במזל? 22. מסר לאומה? 23. מה הדבר הראשון שאת עושה בבוקר? 24. מה את חולמת לעשות שעוד לא עשית? 25. 5 עובדות שלא יודעים עלייך? 26. מה הטיול הכי האהוב עליך? 27. האם האלבומים(דיסקים) שלך יגיעו לארץ? 28. האם את חושבת שאי פעם תפסיקי לשיר? 29. מה השיר שהכי אהבת להקליט באלבום החדש? 30. איזה שיר הכי אהבת להקליט? 31. האם את מתרגשת לקראת האלבום החדש?

divine E

New member
שאלה מעניינת

1. האם את צמחונית? 2.האם את נהנת מהעבודה עם טל ? 3. יש שירים שאת כתבת או הלחנת?

אנסה לענות מהידע שלי. ../images/Emo9.gif

1.אני בטוחה בכך שליאל לא צמחונית..
2.אני מתארת לעצמי שכן,אבל את יכולה גם לשאול אותה במסר..
3.היא אמרה בראיון שהיא כתבה את השיר הראשון שלה כשהייתה בכיתה ב", בעקבות הסיפור "ציפור הנפש",והיא כתבה שבדיסק שיצא לה בעוד כמה חודשיםיהיו מס" שירים שהיא כתבה והלחינה.

BARSASOS

New member
חח וגם אני אענה :]

1. היא לא צמחונית ..היא אכלה שניצל P: 2. נראה שהיא וטל חברים מאוד טובים :]

נכון../images/Emo9.gif,

כששאלתי אותה מה האוכל האהוב עליה היא ענתה לי:"שניצל וצ"יפס"..
2.באמת נראה לי שהיא ממש אוהבת לעבוד עם טל פורר.., היא אומרת עליו רק דברים טובים.

BARSASOS

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח...

צ'יפס ושניצל? חח זה מה שהיא תמיד הזמינה במונקו..P: והם תמיד ביחד כזה..הם חברים טובים טובים :]

../images/Emo6.gif

אז אני רואה שגם אם לרגע חשבתי שמשהו השתנה מאז הראיון איתה [שזה היה ב3.4.05],לא הרבה דברים השתנו...
שניצל וצ'יפס זה באמת שולט.
גם המאכלים של סבתא.

ShiraLevy

New member
שאלה! ../images/Emo13.gif

האם יש לך דיסק שיוצא בשבועות/חודשים הקרובים? אם כן, האם הוא יצא רק באירופה או שיש אפשרות שיגיע גם לישראל?

Rockamora

New member
יו.. את מכינרת או משו?!

חחח אני לומד בבצפר שלהם.. ולמדתי בבצפר שליאל למדה ביסודי וזה.. כל תחילת שנה היא הייתה שרה את אותו שיר.. בצפר מרובע ומפגר.

שאלה מתעניינת - ליאל ../images/Emo140.gif

בלי חוצפה, אך עם המון התעניינות וסקרנות, האם זה נכון שבחג הסוכות נכנסת ל"גרנד קניון" שבחיפה?

BARSASOS

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קרעת אותייייייי.. הממ שאלה ..לא לליאל..בכללי איך השאלות מגיעות לליאל? =/ אז השאלות: טווו דווו דווודווו 1. האם בגרמניה את מוערצת מבחינת חתימות, צילומים וצעקות? 2. איך מתקדמת קריירת הדוגמנות שלך בגרמניה? אין לי עוד בינתיים..חח

SexyhiLa

New member
ליאליייייייייי

אני הילה, אני בת 14 כמעט, אני מעריכה אותך מאוד את בחורה מקסימה, ויש לך קול מקסים ומהפנט יש לנו הרבה דברים משותפים ביחד:) אני אוהבת לשיר, ולא שרה רע, חחחח אני אוהבת לנגן בגיטרה לכתוב שירים, להלחין ואז לנגן הייתי מאוד שמחה אם היית אומרת לי לכתוב לך שיר:) תמיד היה לי חלום כזה שאני אשיר איתך לא שיש סיכויים שהוא יתגשם, אבל זה חלום שתמיד נחמד לדמיין אותו שוב ושוב אני מאחלת לך בהצלחה בכל, תמיד תשמחי ולעולם אבל לעולם אל תאבדי תקווה את פשוט מדהימה וראוייה להערכה ענקיתתת באהבה, הילה

ralielbiton

New member
שאלה לליאלושששש!

ליאלוש את פשוט מטריפה יש לך קול ל=י=ג=ה ואני מזה חולה על השירים שלך במיוחד על "הוא קסם" אני גם זמרת מתחילה בת 15 אני לומדת פיתוח קול ובלהקת העיר ובמקהלה איזורית ורציתי לדעת איך את ממליצה לי להמשיך? החלום שלי זה להיות כמוך אני גם משחקת ורוקדת ! מקווה שתעני לי, לאב יו, רניתוש

למעלה