שרשור תמונות של חברי הפורום
ר רעות האכלנית New member 9/1/06 #1 ../images/Emo23.gifשרשור תמונות של חברי הפורום../images/Emo23.gif
C CrazyYoYo New member 9/1/06 #4 ../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif אני עוד מעט אפתח גלרייה של "חברי הפורום". מי שירצה יוכל להעלות גם לשם והתמונה מגיל שנתיים
../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif אני עוד מעט אפתח גלרייה של "חברי הפורום". מי שירצה יוכל להעלות גם לשם והתמונה מגיל שנתיים
C CrazyYoYo New member 10/1/06 #11 "אתה דומה לעצמך עכשיו?" !! סתם סתם הבנתי את הכוונה.. אממ.. ממש לא השתנתי די הרבה :$
מ מ ו ר י א ל ו ש New member 11/1/06 #16 חחחחח אחרי ששלחתי את זה הייתי בטוחה שתגיד לי משו כזה כי זה באמת משפט דפוק אהה וחבל.. אתה מנסה להגיד לי שאתה כבר לא חמוד? חח סתם סתם אני בטחה שכן
חחחחח אחרי ששלחתי את זה הייתי בטוחה שתגיד לי משו כזה כי זה באמת משפט דפוק אהה וחבל.. אתה מנסה להגיד לי שאתה כבר לא חמוד? חח סתם סתם אני בטחה שכן
C CrazyYoYo New member 11/1/06 #18 טוב, זה נתון במחלוקת../images/Emo11.gif בכל מקרה, כשאמרתי שהשתנתי התכוונתי בעיקר לשיער - עכשיו הוא חום, וגלי :S אין לי מושג איך זה קרה.
טוב, זה נתון במחלוקת../images/Emo11.gif בכל מקרה, כשאמרתי שהשתנתי התכוונתי בעיקר לשיער - עכשיו הוא חום, וגלי :S אין לי מושג איך זה קרה.
R RoieL New member 9/1/06 #5 איזה חמודים אתם:$ תשכחו מתמונה שלי רק פורום 1080 יודע איך אני נראה היום:$