שתהיה לכולנו שבת שלום
L lital_helmer New member 5/7/02 #2 ומבורך....../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif
M MemphisRaines New member 5/7/02 #5 ../images/Emo13.gif כיף לראותך כאן ../images/Emo13.gif ../images/Emo176.gif
M MemphisRaines New member 5/7/02 #4 ../images/Emo13.gif איזה כיף לראות אותך כאן ../images/Emo13.gif כשאת בריאה וקורנת מאושר שרון הזהב
פ פורפורית New member 6/7/02 #10 האם הכוונה אלי?../images/Emo132.gif ממש נחמד, אני בחופש אבל מדי פעם נכנסת, שבוע יפה ובריא לכולם
bali New member מנהל 6/7/02 #8 שבת שלום ומבורכת../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo63.gif../images/Emo48.gif קצת באיחור, כי כבר מחר, אבל זה גם טוב, לא? שרון, מאיפה הציטוט שבחרת לחתימה? הוא מרגש מאד.
שבת שלום ומבורכת../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo63.gif../images/Emo48.gif קצת באיחור, כי כבר מחר, אבל זה גם טוב, לא? שרון, מאיפה הציטוט שבחרת לחתימה? הוא מרגש מאד.
M MemphisRaines New member 6/7/02 #9 הציטוט שלי לקוח מ ......... האלבום dark side of the moon שם השיר breath הלהקה pink floyd לילה טוב לכולם שרון
הציטוט שלי לקוח מ ......... האלבום dark side of the moon שם השיר breath הלהקה pink floyd לילה טוב לכולם שרון
bali New member מנהל 7/7/02 #12 תודה שרון. לאחי יש את האלבום וכנראה שאני צריכה לקרוא שוב את המילים....