תגידו לי אתם, מה יהיה?

osnat51

New member
../images/Emo23.gifתגידו לי אתם, מה יהיה?

מאז קיסריה בשנה שעברה, כל פעם עוד לפני שהלכתי להופעה ידעתי כבר מה התאריך של ההופעה הבאה או אפילו שתי הופעות עתידיות. מיותר לציין שגם כרטיסים הייתי מזמינה כחודשיים לפני. כך התנהלתי שנה שלמה. התרגשתי כשבוע לפני ההופעה, ביום ההופעה הייתי מחורפנת ואחרי ההופעה הייתי מלאת אנרגיות, ושהאנדרנלין התחיל לרדת, ידעתי, ידעתי, ידעתי שיש עוד הופעה, כך שתמיד נשארתי בעננים. חבר'ה, אני חייבת להגיד לכם שהמצב חמור מאוד! מכיוון שאין הופעה של שלומי בקרוב (ואני לא מתכוונת להופעה בתוך הופעה), אני בדאון רציני. מה יהיה? איך אפשר להתנהל כך, תגידו? אין למה לחכות. הימים עוברים ואין בשורה. קבוצת תמיכה בבקשה

karoleking

New member
פה תמצאי תמיכה.. תמיד!!!

אבל יש הופעה ביום ראשון. משהו מרגש מאוד. לא נראה לי שנשארו כרטיסים אבל את מוזמנת לבדוק.

הופעה הבאה של שלומי

כמדומני דיברו על כך שבדצמבר תהיה הופעה של שלומי ברידינג 3 בתל אביב אולי תהיה הופעה קרובה יותר הלוואי, התרגלנו כל חודש לראות וכעת יש יובש ולא רואים הופעה באופק, מקווה לתפוס אותו באיזו חתונה קרובה הוא מופיע לעיתים גם באולמות בקריות מקווה ששלומי חזר לעצמו ושיהיה מפגש של הפורום ואוכל להגיע שבת שלום לפורום

שבוע טוב פורום יקר

אוסנת, יש מצב ששלומי מפתיע אותנו עם איזו הופעה בחודש הקרוב ? למרות שלדעתי געגועים לפעמיים זה טוב.... בטח המלך כרגע עסוק בהקלטה חדשה ואוטטטטו יפתיע אותנו עם " פצצות " חדשות כמו שעשה בדיסק האחרון . ולסיום כמו שתמיד אני שואלת " יש פה טורקים ? והיידה שכונה " ושבוע טוב לשלמה המלך

למעלה