עשינו משהו דומה
אם תדפדף בטאגליינס אז תראה את התחרות שעשינו על ידע מהברית החדשה שהתמקדה בעיקר באירוע המולד. אני הצגתי כל פעם שאלה וניתנה 5 דקות כדי לענות ואז עוברים לשאלה הבאה. התחרות הייתה נחמדה וכיפית אבל היו בה משתתפים ספורים בגלל שזה עדיין פורום חדש אבל עכשיו אני רואה שיש מספר די טוב של אנשים שמוכנים להשתתף. אז אני מציעה שכל אחד ייקח פעם אחת בשבוע על עצמו את האחריות לערוך תחרות: * זה יכול להיות תחרות ידע כמו שאני עשיתי * זה יכול להיות משחק מי הדמות? בוחרים דמות מהתנ"ך או הברית החדשה והמשתתפים שואלים שאלות והתשובות יהיו כן/לא עד שנגלה מי הייתה הדמות * זה יכול להיות תחרות בנושאים מסורתיים יותר כמו היסטוריה נוצרית אבל זה לשלב מתקדם יותר * וזה יכול להיות בנושא מסויים: למשל מחליטים לעשות תחרות על הצום וכל השאלות יתמקדו בזה. השאלות יהיו מנוסחות בערבית ועברית ועדיף שזה יתקיים בסופי שבוע כדי שכולם יוכלו להשתתף. עוד רעיונות: חדשות מהעולם הנוצרי יתקבלו בשמחה (עם המאמץ להימנע מדיונים פוליטיים), עידכונים מהקהילות שלכם, עדויות אישיות שבהם ישוע נגע בלב שלכם, אפשר לעסוק מעין מסע צליינות וירטואלי למשל לוקחים את ירושלים ומביאים תמונות, סיפורים והיסטוריה של הנצרות שם אפשר לקחת את נצרת/כפר כנא/בית לחם. אני ועוד כמה גולשים ננסה גם להביא מאמרים על נושאים חברתיים מתוך נקודת מבט נוצרית למשל בנושאים כמו תרומת איברים, אימוץ, יחסים בין בני זוג נשוי, חינוך ילדים. (כמובן שאיתם יצורף תרגום תמציתי בעברית). כמובן נמשיך במסע שלנו ללמוד את הברית החדשה, אתם מוזמנים לשתף אותנו בתפילות ולבקש תפילות למשפחותיך וליקיריכם, בשאלות שעולות בראש לגבי אמונה. הפורום נועד לכם ובשבילכם, בשביל להזין אותנו רוחנית וליצור מעין קהילה ויטואלית המתאחדת בשם ישוע המשיח له المجد