תמונת השבוע שתפו אותנו בתמונת השבוע שלכןן!! שבוע טוב
נ נופר36 New member 5/8/05 #1 ../images/Emo23.gifתמונת השבוע../images/Emo23.gif שתפו אותנו בתמונת השבוע שלכןן!! שבוע טוב
M MayLuvsDoug New member 6/8/05 #8 שלייייי ../images/Emo3.gif [זאת מיי, נמאס לי מהכינוי הקודם] התמונה שבאמת עשתה לי את השבוע, התמונה הראשונה שראיתי של דאגי עם הליפרינג. אוי פאק זה פשוט כזה ררררררררררררר *מזילה ריר*
שלייייי ../images/Emo3.gif [זאת מיי, נמאס לי מהכינוי הקודם] התמונה שבאמת עשתה לי את השבוע, התמונה הראשונה שראיתי של דאגי עם הליפרינג. אוי פאק זה פשוט כזה ררררררררררררר *מזילה ריר*
P PunK RocK 1o1 New member 6/8/05 #12 עכשיו גם אני../images/Emo99.gif גם את עברת על אשכול וי בהייד פארק?
• •ExtraordinarY GirL• New member 6/8/05 #14 ../images/Emo99.gifשליייי../images/Emo99.gif ../images/Emo80.gif התמונה הזאת לחלוטין עשתה לי ת'שבוע! כמה יפים הם יכולים להיות?!?! זה כבר מפחידדדד! אחחחח הדאגי הזה! גרררררררר
../images/Emo99.gifשליייי../images/Emo99.gif ../images/Emo80.gif התמונה הזאת לחלוטין עשתה לי ת'שבוע! כמה יפים הם יכולים להיות?!?! זה כבר מפחידדדד! אחחחח הדאגי הזה! גרררררררר
H Hip Hop star New member 6/8/05 #17 כמה דברים ברצוני להעיר... 1.לא שירשרת נכון 2.ברוכה הבאה,אני מניחה שאת חדשה פה...