תמיהה!!!

L a u r y n

New member
../images/Emo23.gifתמיהה!!!

שלום חברים!? יש לי סיפור קטן ואני מקווה שלא אשעמם אותכם. לפני כשנה האגודה ביוזמת היו"ר הרימה סמינר מצנחי חירום ומשום מה לא ביצעה סקר שוק וכמובן לא הגיע אלי. אני עוסק מספר שנים לא מועט במצנחי חירום כולל סמינרים בנושא ואיש לא פנה אלי. שאלתי את היו"ר מדוע? והבנתי שזו הייתה "התחלקות" מכיוון שהנ"ל חדש בתפקיד. השנה (יותר נכון השבוע) אני מקבל שיחה מהיו"ר בבוקר והוא מבקש ממני הצעה לסמינר, אבל חשוב לו והוא ממהר שההצעה תחזור איליו "היום" . טוב הזדרזתי והחזרתי לו הצעה שמצורפת בהמשך וגם תשובת היו"ר מצורפת בהמשך שלדעתי היא כיסוי תחת כדי שלא יקבל טלפון ממני למחרת. אשמח באם תבחנו את ההצעה ותגיבו אולי היכולת שלי מוגבלת או כל סיבה אחרת בכל מקרה זה כספי האגודה שמונחים כאן. אגאב אנו אגודה רשומה ויש לפעול לפי התקנון. בברכה ארנון הר לב עגור ארנון שלום בבדיקה שנערכה בין כמה מועמדים נבחר מועמד אחר אשר יעביר את קורס פתיחת מצנחי חירום תודה יובל יו"ר -------------------------------------------------------------------------------- From: [email protected] To: [email protected] CC: [email protected] Subject: העה! Date: Mon, 5 Nov 2007 18:58:24 +0200 5.11.07 לכבוד האגודה הישראלית לגלישה אווירית לידי יו"ר יובל קלמינוביץ [email protected] ח.נ., הנדון: סמינר מזורז למצנחי חירום בהמשך לשיחתך המיום, קבל נא את הצעתי. 1. רענון מצנח חירום לכל נפש ב"עגור" מחירו 120 ₪ + מע"מ כחוק. הסמינר המוצע לאגודה עבור 10-15 משתתפים שיערך במועדון "עגור" מחירו יהיה 120 ₪ + מע"מ ויכלול הרצאה בנושא מצנחי חירום , ניסיון הטלה אחד או יותר לכל משתתף , הדגמת לרענון מצנח חירום ורענון מצנח חירום לכל משתתף. לא יבוצע באותו ערב!. במידה ותרצו לבצע את האירוע במקום אחר, יתווסף מחיר השימוש במקום ויחולק למספר המשתתפים. או לחילופין באם יש לכם מקום ללא תשלום כמובן שלא תהייה תוספת למחיר. בברכה ארנון הר לב עגור 03-5067467 050-2791079 054-2454346

למעלה