תמרה בת שלוש

../images/Emo23.gif תמרה בת שלוש ../images/Emo23.gif

הילדה הקסומה שלי, זו שלא האמנתי שיכולה להתקיים במציאות מרוב שחלמתי עליה כל כך הרבה, התגשמה לפני שלוש שנים בדיוק. נהוג לומר על מישהו אהוב מאוד שהוא הפך לחלק ממך. במקרה שלנו זה הפוך - היא היתה חלק ממני, החלום שלי, שנפרד ממני כשנולדה, וככל שהיא גדלה ומתפתחת היא פחות חלק ממני ויותר היא עצמה. והיא כל כך "היא עצמה", עם ההעדפות הברורות שלה, הטעם המגובש שלה, הידע וההבנה שלה והאור שהיא מפיצה סביבה. ילדה שלי, בת שלוש שלי. אני אוהבת אותה בסוג אהבה אחר לחלוטין, לא כמו שאני אוהבת את יונתן ולא כמו שאני אוהבת את רון - זו אהבה שיכולה להתקיים רק בין אם לבתה, בין מי שרואה את בבואתה מרקדת מולה לבין זו שהכי בעולם רוצה להיות כמו אמא שלה. אני מאחלת לה את כל הדברים הכי טובים שכולנו מאחלים לילדינו, אבל הכי הכי אני מאחלת לה שתהיה מאושרת, שתדע להפיק את המירב מכל דבר שקורה לה. ולי אני מאחלת שהקשר העמוק הזה שהולך ומתהדק בינינו לא יהרס, לא יתקלקל, לא יפגע. שאשכיל לקחת צעד אחורה כשצריך ולהושיט אליה זרועות מחבקות כשהיא זקוקה לכך. שאדע לתת לה מה שהיא צריכה ולא מה שאני רוצה. כל כך אוהבת את הילדה הזו. אני עורכת לה מסיבת יום הולדת קטנה בבלוג שלי, מי שרוצה מוזמן להכיר את תמרה יותר טוב ולחגוג אותה איתי

osi28

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo77.gifיומולדת שמח!../images/Emo65.gif

מזל טוב ליום הולדת שלוש לתמרה (אמרתי לך שזה בלתי נמנע, לא?
) מאוד מזדהה עם מה שכתבת על האהבה המיוחדת הזו בין אם לבתה, ומצטרפת לכל איחולייך. הולכת למסיבה בבלוג...

מזל טוב לכם

כתבת כ"כ יפה ורק נשאר לי להצטרף לברכות המקסימות. מזל טוב ילדה מזל טוב אמא

s h r o n i t

New member
מזל טוב ../images/Emo23.gif

כתבת כל כך יפה גם פה וגם בבלוג.התמונות משגעות והפנינים -אחת אחת. מאחלת לכם הרבה אושר ונחת.
שלחתי לך את כל הציורים האדומים והיפים....

1ויוי

New member
../images/Emo49.gifתמרונת

כבר 3 ??? חשבתי שרק הילדים שלי גדלים בכזו מהירות ... סוכריה כתבת כל כך מרגש ואמיתי שמרגישה כאילו מכירה אותה. אשה קטנה... מיוחדת כמו אחיה איך אפשר אחרת עם כזו אמא נהדרת .(לא מתחנפת) מאחלת לשתיכן שהקשר המדהים שלכן ימשך ושכל חלמותיה יתגשמו בריאות.

פינקי33

New member
מזל טוב גדול לתמרה../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

הרבה אושר בריאות ושמחה לילדה המקסימה שבתמונה. שימשיך להיות בדיוק כמו שעכשיו כי זה נשמע מדהים. סוכריה, כתבת כל כך יפה... הרבה הרבה מזל טוב!

מזל טוב לנסיכה האדומה../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif

מזל טוב לילדה כל כך שנונה, נבונה, מקסימה, דעתנית, חריפה ומצחיקה! נהניתי לקרוא על תמרה, וכרגיל את מתארת כל כך יפה את תמרה, עד שממש יש לי תחושה שאני מכירה אותה! איזה שנינויות והברקות לילדה כל כך צעירה, להתעלף!!!!! מצטרפת לאיחולים, שתהיה לה שנה של גילויים חדשים, שתמשיך להקסים את הסביבה ואתכם! אכן זכית בילדה מיוחדת....

anguly

New member
מזל טוב לתמרה המקסימה../images/Emo13.gif

שכל כך נהנתי לקרוא עליה בבלוג אין נסיכים בשעת הסעודה!!! משפט ענק ומזל טוב גם לאמא שחלומה הפך למציאות

מ י כ

New member
כמה מרגש כתבת../images/Emo13.gif

המון מזל טוב. כ"כ כייף לקרא על האושר הזה אצליכם. והתמונה ממש יפה-איזו בובה!

יופיופ6

New member
מזל טוב לילדה מיוחדת במינה

יום הולדת שמח, תמרה. שתמשיכי להפיץ את כל האושר, השמחה והאור שעליהם מדברת וכותבת אמא שלך. את נשמעת לי ילדה מדהימה. ואיזה כייף שזכיתי (אמנם רק פעם אחת) לראות אותך. את באמת, אבל באמת, כל כך *את*.

בשבלב זה שוזרת לזר ענק ואדום

את כל האיחולים , כל הממתקים וכל הדברים הטובים שאני מכירה עבור הקטנה הזו , שלא סתם "גדולה תהיה" אלא "היא כבר גדולה"
. יום הולדת שמח , תמרה , המשך חיים שמחים , עשירים ומלאי נסיכות , אבירים ופיות , כולם לובשי אדום , כמובן
. בהמשך מבטיחה לבוא לבקר בבלוג
. נשיקות, סוכי. את אמא - אייזן
.

אפרסקה

New member
מזל טוב תמרה מקסימה! ../images/Emo65.gif

סוכריה, כתבת יפה ומרגש, ממש העלת לי דמעות בעיקר כשסיפרת על הקשר בין האם לביתה...כ"כ מוכר. (אז זה אומר שאנחנו בעוד שבוע? אמאלה) תמרי מתוקה, מה אאחל לך אחרי שאמא כתבה כ"כ יפה? המון המון אושר, בריאות, הצלחה ושמחה, אהבה ורוגע, נחת נחת נחת. תמשיכי להיות נסיכה קסומה מהאגדות.

אלה 2

New member
מזל טוב לתמרה המדהימה ../images/Emo65.gif יומולדת שמח

ןהפנינים שלך... וואו! הרבה יותר מפנינים אמיתיות שנסיכות עונדות...

../images/Emo49.gif לילדה אהובה שאוהבת רק אדום.

תמרה גדולה (כי את לא מרשה לומר שאת "קטנה") ומיוחדת, אמא שלך, המדהימה, כתבה דברים מופלאים. כל מילה שאוסיף - תגרע. לכן, אני מצטרפת לדבריה של אמא ובאה לחגוג איתך בבלוג.

למעלה