תקנון הפורום+הודעת המנהלת

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifתקנון הפורום+הודעת המנהלת../images/Emo88.gif

על הפורום שלנו חל תקנון תפוז הכללי, ונוסף לו ישנה הודעת המנהלת, אעתיק אותה פה לשם תקראו ותדעו. נאלצתי ברוב צער למחוק המון הודעות שכללו שימוש חוזר ונשנה במילה "ישו" למרות הערותיי במסר בענין. הפורום לא ישאיר כל הודעה שמזלזלת באימונתנו או פוגעת במתכוון ברגשות המאמינים פה. הודעות כאלו ימחקו ובמצב שזה חוזר על עצמו או שהפגיעה דיי מכוונת וקשה אז הגולש יחסם לאלתר. להלן הנוסח של הודעת המנהלת: ברוכים הבאים לפורום מואר זה, בתקווה שיתן חלון הצצה לעולם הנוצרי, לעולם של ישוע אלוהינו האהוב. الرب يسوع المسيح له كل المجد עבורי הנצרות היא העולם המואר של אהבה.. חמלה והקרבה. זהו עולם דתי..רוחני.. אישי ..לפעמים גם חברתי..וכמעט ולא..פוליטי. פה המקום ללמוד יותר על הברית החדשה..גם הישנה.. לשאול שאלות ולהעשיר אחד את השנייה. פה המקום ליצור ויכוחים ודו שיח בריא על דעות ופרשנויות לפסוקים מהברית החדשה והישנה. בהחלט שזהו המקום להנצחת עדויות שלכם שבהן עברתם את חווית האימונה בעוצמתה ויופיה.. שבהן נוכחתם לדעת שאלוהים נמצא בכל פינה ושומר עליכם מכל רע.. למרות שהפניתם לו את הגב..או שחיזק אותכם ועשה איתכם נפלאות ונסים בזמן שהייתם כלכך צריכים את ידו המחזקת והתומכת..ולא איכזב.. ובכלל לשתף אותנו במה שעובר עליכם בחיי היומיום באימונה לטוב ולרע.. בהתנסויות חדשות.. בבעיות אישיות.. אפילו בתחושות שאלוהים נטש אותכם.. שמשום מה אתם מבקשים והוא לא עונה והכי חשוב בקשות תפילה. זה לא המקום למתקפות..לריבים..לאפלה של העולם החומרי.. כל הודעה ברוח זו תימחק, כל מתלהם יוגבל בגלישתו פה..כי זהו פורום אחווה ואהבה בשם ישוע אלוהינו, ונשמור עליו מכל משמר זה אינו המקום לפוליטיקה על נרדפותיה..כל הודעה ברוח זו תימחק. זה אינו המקום לויכוחים על נכונות דתות אחרות.. או השוואות שיוכלו לפגוע ברגשות גולשים מדתות אחרות, וגולשים שינסו להסיט דיונים לכיוון זה, יוגבלו וכל הודעה ברוח זו תימחק. כל המשתמש במילה ישו במקום ישוע תימחק הודעתו, ונא להקפיד על נימוס וכבוד רבתי בניסוח ההודעות , זו כנסייה וירטואלית, והכבוד מתבקש מאוד. הפורום פתוח לשאלות..לסקרנים.. לכל המוצאים והדתות.. כולם יתקבלו בחיבוק של אחווה וברצון עז לספר לכם על העולם המבורך בו זכינו. זה לא פורום סגור..זה פורום שמזמין אותך להתחבר עם הבורא שלך, והזדמנות להכיר את הנצרות.. עד כמה שהפורום הצנוע יוכל לאפשר ולספק. לכל נושא חדש ושאלות מלומדות..נשמח לחפש תשובות.. ולברר עם מומחי הדת שמלווים אותנו מהצד, לא נתן תשובות סתם, ולא נמהר לסגור נושאים, הפורום קם בגלל אימונה של כמה אנשים.. ויחד נצעד איתו הלאה..בכיוון האור, ותמיד בכיוון האור. שאלוהים יהיה איתכם וישמור עליכם תמיד- אמן וזה הלינק.

רק אם אפשר להוסיף כלל

שמשפטים בערבית מתרגמים לטובת מי שלא דובר את השפה. (כמוני למשל).

salt of earth

New member
מממ.. נשתדל

מרבית החומר שיש לנו הוא בשפה הערבית כי אנחנו מתפללים בשפה הערבית אני לא יכולה להבטיח תרגום מילה במילה אבל כאשר אכתוב משהו בערבית אנסה לפחות לתרגם את תמצית הדברים לעברית

My Shepherd

New member
עלה הניטור בפורום אבקש מהחברים

שיכתבו פה משהו כלשהו בכדי שאאשר אתה ניטור לגביהם

LEATHER REBEL

New member
ניטור זה רעיון טוב

כי ככה אנשים שמוזנים וניזונים משנאה, וגם טרולים, ידעו שאין להם מה לחפש פה. הרי לכווווולנו ברור, שאנשים כאלה שמשאירים הודעות בפורום, לא מעוניינים בכלל לקרוא תגובות עליהן. זה מדהים איך שבמצבים מסויימים, אנשים שבדרך כלל אינם מתנהגים כטרולים, משנים את עורם כשמדובר בנושא שאינו מתיישב עם תפיסת עולמם... ובאותו זמן הם שוכחים שאיש לא מכריח אותם להיות כאן ולו לרגע אחד! המלכלכים הם, קרוב לוודאי, אנשים חסרי חיים, שבמקום לפתוח איזה ספר ולהחכים (יהא זה התנ"ך או כל ספר ללא זימה), הם מעוניינים להוציא את השיעמום שלהם החוצה ולא בדרך שמועילה לציבור. על מנת לשמור את שמורת הטבע הזו נקיה, יש אכן לדאוג לכך שהמלכלכים יישארו בחוץ עם הלכלוך. זה נכון לגבי כל כל כל הפורומים, אך בפועל זה לא קורה. אל תבינו אותי לא נכון. אני -לא שונא- אף אחד, אבל אני גם לא רופא.

lion 7

New member
ברוך הבא פגע רע סדרתי

לפורום שלנו הצנוע שעדיין בחיתוליו, מאחל לך כל טוב , וגם לענין אותנו כמורה דרך(מדריך טיולים) ומבקר כנסיות בארץ.. ולגבי הסערה נדמה לי היא תשכח לה .. אהלן וסהלן ברוך הבא /tapuzforum/images/emo39.gif

salt of earth

New member
בוודאי שכן

אותו דבר קרה לפורום ערבים כאשר הוא נפתח רשמית לפני 3 שנים. וברוך הבא פגע רע סדרתי לפורום

תודה לשניכם.

ובאשר לסערה- היא מטרידה אותי לא בגלל שהיא מפריעה למהלך התקין של פורום המשוב, אלא מפני שהיא מראה שוב שיש כאלה שעבורם מי שאינו יהודי, ימני והטרוסקסואל צריך להגיד תודה שמאפשרים לו לחיות כאן.

SupermanZW

Well-known member
שאלה: באיזה גירסה של תנ"ך+ברית חדשה

משתמשים בפורום? אני משתמש בגרסת לעטעריס של קרן אחווה משיחית בעברית, באיזה גירסה אתם משתמשים?

lion 7

New member
אצלי יש תרגום של פראנץ דעליטש

כולם ממליצים עליו, למרות לי אישית , נראה קצת קשה לקרוא בו כספר..

salt of earth

New member
נכון גם לי קשה לקרוא בו

אולי כי אני לא רגילה, אבל הניקוד והכתיב החסר מקשה עלי לקרוא בו. אז אני קוראת בערבית ומוצאת את הפסוק המקביל בעברית.

איבן Najy

New member
התרגום של זלקינסון פחות ברור

אנקדוטה קטנה בתרגום של דעליטש בבשורה על פי מתי מדובר על ישוע בראבא בתרגום האנגלי ובתרגום של זלקינסון מוזכר רק השם בראבא

דעליטש וזלקינסען השתמשו בשני

תרגומים שונים ליוונית. ע'אדה בולוס, אם זכרוני אינו מטעני, אמרה לנו שייתכן שהפיכת בראבא לישוע בראבא היא תוספת מאוחרת, שמטרתה ליצור ניגוד בינו ובין ישוע מנצרת.

למעלה