Dating ענייני עיצוב בלבד

dors

New member
סופי ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני דווקא הבנתי שיש עוד סקיצה בדרך..

naatz

New member
אישית הייתי שמח לראות גירסה שאינה

מוגדרת כסקיצה. אחת שתכיל תוכן כללי כלשהו (מצידי - חדשות היום + תמונה של נשיא ליבריה), כמו גם תיקונים להערות שהושמעו בכל הפורומים וכו' וכו' וכו'. -עד כמה שאפשר כמובן. אגב, מה נסגר עם שם לאתר בסוף? זה מגביל מאוד את המעצבים (שטראוס ויוטבתה) אם הם לא יכולים להתחשב בזה. naatz

stratus3000

New member
אממ..מה אפשר לכתוב כמן כותרת לאתר?

משהו כמו: "אתר ההכרויות הרשמי לחולי......." ואז נשלב שם את הסמל..ככה הכי טוב.. יש לך רעיון ילדה בלבן? או למישהו אחר? זה די דחוף, אם אנחנו רוצים לפרסם את הסקיצה הבאה בקרוב
ראיתי את ההודעה של site עכשיו, תודה על העצה..הבעיה היא שזה כללי מדיי..זה לא אמר לי כלום (חוץ מהקטע של התפריט). מקווה שהגרפיקאית/מעצבת שהוא יצור קשר איתה תוכל לעזור. גם אני מכיר גרפיקאית, אני מקווה שמחר היא תוכל לעזור לי פה אבל זה יהיה רק מחר

site

New member
...

לדעתי כדאי לנסות כיוון אחר תוך התמקדות בעובדה שהאתר מיועד לנכים ומוגבלים אשר בינהם יכולים להיות גם בעיות ראיה ויכולת תפקוד ומוטוריקה בידיים. לכן לדעתי יש לעשות שימוש בצבעים יותר רכים ונעימים לעין בכדי שלא להפריע למיקוד העין וכן לנסות ליצור עיצוב יותר נקי. אני יודע שזה נשמע כוללני מדי ומי אני שאבוא ואגיד לכם ככה פתאום משום מקום, אבל אם תחשבו רגע אתם תראו שיש משהו בדבריי. ועוד משהו למי שיבנה את התפריטים - לא אבל בשום פנים ואופן לא לעשות תפריטים שתתי התפריט שלהם נפתחים רק אם מעבירים עליהם את העכבר וכו' לעתים זה קשה לנו האנשים ללא מגבלות וזה בטח יהיה קשה למוגבלים בעלי קשיים במוטוריקה עדינה בפרט ובמוטוריקה בכלל. יש לעשות תפריטים שיהים כמה שיותר קריאים ופשוטים להפעלה. ולגבי הלוגו שעשיתם לאתר כדאי להקטין אותו הוא יותר מדיי גדול ותופס הרבה מהמסך. אני מצידי יינסה לרתום לעניין מעצבת מעולה שאני מכיר שתיתן קצת רעיונות ואודיע לכם אם הצלחתי. הרעיון הוא רעיון מבורך אך חבל שהתוצאה תצא מתאימה יותר לנו מאשר למי שאמור להנות ממנו. בברכה,

Mapisto

New member
Site צור עמי קשר

אני כרגע מנסה לתת יותר קונטרסט... האיסיקיו שלי הוא 56448918

Mapisto

New member
הנה הסתייגותיי

א.הורדתי מהתמונה השמאלית את האפקט. נראה יותר טוב לא צריך לתת אדום אדום אדום. ב.כתום לא מתאים לבלון. האמת היא שגם כחול לא
צריך צבע אחר. ג. הלבבות לא במקום, לדעתי זה סתם מיותר.. אבל דיברתי כבר עם אנשים לגבי אפקט בפלש שנשמע נחמד, כשנסיים את הסקיצה אז אתחיל לעבוד על זה. ד.הכיתוב עצמו פושר.. הוספתי צל אדום... מפיסטו.

אני לא חושבת שהתמונות למעלה

צריכות להיות בולטות. הן צריכות להיות בקרע, כשהפוקוס הוא על התמונות של המשתמשים עצמם.

site

New member
...

Mapisto מצטער פשוט אין לי ICQ וככל הנראה לא יהיה לי. אם אתה עדיין צריך אותי, צור איתי קשר במסרים. בהצלחה!

naatz

New member
הגייד-ליינס לאתרים נגישים -

1. w3c 2. bobby לא הייתה התנגשות מהבחינה הזו בסקיצה. רק עניין הסקרולר דורש בדיקה - אך לא אמור להיות בעייתי אם הוא מבוסס marquee. naatz

למעלה