Fall At Your Feet

Rowdy Girl

New member
../images/Emo23.gif Fall At Your Feet ../images/Emo89.gif

פרק 2
בגלל שיש לי אחר צהריים חופשי החלטתי ללכת הביתה. הייתי בחצי דרך הביתה כשראיתי את ג'יימס . לא ממש ציפיתי ללכת לידו מאז התקרית מקודם. "היי ניקול." הוא חייך "היי." מילמלתי "חכי. אני אלווה אותך הביתה." "זה בסדר." "אני הולך בדרך הזו בכל אופן." "למה?" "כי אני הולך למאט." "יופי." זה כל מה שהייתי צריכה, ג'יימס צוחק עליי בדלת ליד עם מאט. חשבתי לעצמי. "תודה שליווית אותי הביתה." "זה בסדר. אז... את רוצה לצאת מתישהו?" "מה?" "דייט. אני ואת, מה את אומרת?" "לא." "למה לא?" "אני לא יודעת אם לסמוך עליך. בכל אופן, אני בטוחה שמאט מחכה לך." "אני לא מוותר." "וואטאבאר." אמרתי וסגרתי לג'יימס את הדלת בפרצוף. הייתי בשיעור מתמטיקה, שבדרך כלל אני יושבת לבד, עד שג'יימס בא לשבת לידי. "מה אתה עושה?" "כמו מה זה נראה?" הוא התיישב "בסדר. רק אל תדבר איתי." "אני לא אומר מילה." "יופי." בסוף השיעור ג'יימס שם חתיכת נייר מולי. פתחתי את זה וקראתי "תצאי איתי" לא האמנתי. התעלמתי מזה והמשכתי עם העבודה שלי. אחרי השיעור הלכתי לאולם אבל ג'יימס חיכה לי. "מה אתה רוצה?" "דייט." "לא." "למה לא?" "תעזוב אותי בשקט."

Emo Kid

New member
../images/Emo214.gif ../images/Emo99.gif

היא לא מבינה שהרבה בנות היו רוצות לצאת עם ג'יימס?? חחחחח למה היא מנפנפת אותו ככה? XD הסיפור נשמע ממש טוב :]]

alexistar

New member
../images/Emo189.gif

היא מנפנפת אז הוא נשאר פנוי בשבילנו....חחחח

bustedit

New member
איזה פוסטמההה

איזה זבל חשה זונעע אאעאעאֶ$$^@$#@$^@$^@ עצבנה אותי.

m i c k e y 15

New member
איזה מגעילה!! חחחח

יא מפגרת תצאי עם ג'יימס חח הייתי קופצת על ההצעה.. ט'נקסס

טיפשההההההההההה!! לא קורל חחח

מסכן ג'יימס
איך היא יכולה לנפנף אותו ככה?!!?!

למעלה