אזהרה:~חפירה של החיים שלכם~ ../images/Emo190.gif
ובגלל שהשבוע זה היה השבוע החופר ביותר שלי[וצל"ש ענקייייייי למי שקוראXD], אני אאלץ להעתיק את זה מפורום אחר,כי אני לא אכתוב פעמיים
אז הנוסח קצת שונה^^
שיר השבוע של ג"שD: וואו,כמה זמן לא שמעתי אותם ת'אמת
שיר השבוע לא של ג"שD: Nobody's Home-Avril Lavigne Beichte-Tokio Hotel
D:
להקת השבועD: אממ^^ Escape The Fate
זמר\ת השבועD: Avril Lavigne
יום הכי כייפי השבועD: אמממממממממממממממממממD: לא יודעת^^ וואי!!!!!אתמול בלילה!!!היה כזה הזויXDDDD פתאום בשתיים עשרה וחצי,אנ ימדברת עם חברה שלי במסן, והמחשב נכבה+כל האורות בבית+כל האורות בשכונה. האור היחיד הוא- הפלאפון
לקחתי אותו מהר
זה היה מפחיד!!!!!!!!!!!הכל היה חשוך ו...כולם ישנוווווו[צ'יזבט משהוD:] וירדתי למטה,לחפש נר,אתם יודעים.. וחיפשתי,ובטעות הפלתי את כל החבילת נרות חנוכהD: והכל היה על הרצפה.. קיצר מצאתי נר בסוף אחרי הרבה זמן, ואז הלכתי למגירה של התבלינים אולי יש שם גפרורים,כי אין לנו כל כך בבית גפרורים... ולא ראיתי כלום,והכל היה ריח של תבלינים,ושום,ואורגנו
ולא מצאתי,סתם הידיים שלי קיבלו ריחות^^ אח"כ הלכתי ליד הפתח של הדלת מצאתי חפיסת גפרורים יפה כזאת - אבל עם כל הכבוד יפים ולא משתמשים בהם, זה מקרה חירום!!!!!
קיצר הצלחתי להדליק את הנר
עליתי למעלה,קצת שרפתי את עצמיD: נפלה לי שעווה על היד^^ ובגלל שהאמפי שלי דפוק בלי בטרייה,חיפשתי שעה דיסקמן,והתחלתי לשמוע דיסקים
ואז שמתי את הנר,ולקחתי עוד נר שמזמן רציתי להדליק אבל לא ידעתי מתי[והנה התזמון המושלםD:] שכבתי כזה עם כריות על הרצפה,הוצאתי את הספר גרמנית שלי[><'],והתחלתי לקרוא לאור נרות
כי גם אין מחשב אתם יודעים^^ וזה היה כזה הזוי
וגיליתי שבאמת לגרמנים,יש חמשת אלפים חוקים!!!איך אני אמורה לזכור אותם?!?!
תאמינו לי אתם תתייאשו אחרי דקה מזה^^ וזה עוד ספר שלא מלמד חוקים,הוא לא נכנס אליהם ממש,הוא מלמד מדוברת יותר-ויש שם מספיק חוקים!!!!! הוא רק מלמד חוקים עיקריים שצריך לדעת כזה
יש לי מזל שאני יודעת קצת גרמנית ויש דברים שאני יודעת מהיגיון
וגם יש לי רמקולים קטנים שמחברים לאמפי\דיסקמן,אז בדיסק השני ששמתי שמתי על רמקולים
וואי,ורק באחת ומשהו גמרתי להדליק את הנרות והכל-זה לקח זמן!!!! חחחחחחחח, קיצר,אתמול בלילה היה כזה הזוי
יום פחות כייפי
איןD:
מאכל השבועD: אממממ><' חמאת בוטנים^^
ציטוט השבועD: אני: Jared!!!!!Machen Sie mir ein Kind!!!!!!!! אני: שיניתי במקום ביל לג'ראדD: דרור: יוו
דרור: חחחחחח דרור: קינד זה ילד או משו כזה..! אני: בדיוק!D: אני: קינדר[כמו קינדר בוואנו
] זה ילדים^^ דרור:
אז.. מכינים קינדר בואנו מילדים טעימים.!? דרור: מה זה פה?!?! הנזל וגרטל?!!? אני: כן!!!!O: __________________ חחחחחחחח זה היה קורעXDDD
תמונת השבועD: עשיתי את זה במיוחד לדרור
סתכלו,יש לה שם מאחורה מעריץ סודי
[זו תמונה שלה מאיטליה
כוסית שלייי
] אבל התמונה מעוותת כי הקטנתי אותה לתפוזבל
התחדשות השבועD: יש לי המון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@#$%^&*^%$#@DDDDDDDDDD: חולצה ארוכה של טוקיו הוטל
6 סיכות של טוקיו הוטל
עוד סיכה של לינקין פארקD: ואת הדיסק שראיי של טוקיו
אהה!!!ואבא קנה לי סופסופ מנורה חדשה למנורת לילה שלי!!!!!!! כי אז תמיד זה היה או אור מלא,או כלום
נגמר ליD: וווווווווווואאאאאארעחארהארחאערהא!!!!!!!!!!!!!@#$%^&* זה השבוע הכי חופר שהיה לי ושיכול להיות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זו החפירה הכי ענקית שאי פעם הייתה לי על סופ"ש!!!@#$%^&^%$# אמא.
שבוע מאאאאאאאאאאאאאאאאאאטריף!!!!!!!!!@#$%^&*^%$# DDDDDDD: [אוקי,מה עובר עליי><']