סיכום שבועי

../images/Emo23.gif../images/Emo109.gifסיכום שבועי../images/Emo109.gif../images/Emo23.gif

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: שיר השבוע של GC: שיר השבוע של אמן אחר: תוכנית השבוע: סרט השבוע: התחדשות השבוע: מאכל השבוע: משהו שמצפים לו שבוע הבא: תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר השובע: יוו מצטערת שלא פתחתי הרבה זמן שחכתי

WaitForTomorrow

New member
אני אסביר לך...../images/Emo110.gif

יסמין, בגלל שיש לה בעיות רציניות, לא מסוגלת לכתוב את המילה שכחתי נכון, ולי יש בעיה רצינית עם המילה הזאת, מאוד קשה לי שאנשים [ובמיוחד יסמין] כותבים את המילה הזאת בצורה שגויה, ואני מתקנת אנשים כאלה מידית. יסמין כל הזמן כותבת את המילה "שחכתי". ואני כל הזמן מתקנת אותה. אני מתקנת אותה כ"כ הרבה פעמים שזה מוביל לכעסים וקללות רבות. יש אנשים, שאנחנו מצחיקות בגלל זה, אבל תאמיני לי, זה לא מצחיק בכלל
[סליחה על החפירה.]

Zaider

New member
../images/Emo19.gif באמת מלא זמן לא היה O:

משהו טוב שקרה השבוע: 91 באנגלית !#@%&@^!%# משהו רע שקרה השבוע: לא זכור לי משהו רע
שיר השבוע של GC: Mountain שיר השבוע של אמן אחר: Boys Like Girls- Hero\Heroine Bullet For My Valentine- Tears Don't Fall Mest- Jaded The Red Jumpsuit Apparatus - Face Down Linkin Park - In The End תוכנית השבוע: נמלטים, גיבורים
סרט השבוע: החופשה התחדשות השבוע: ערכת נושא לפלאפון של גוד שארלוט D:
מאכל השבוע: שניצל דק של טבעול XD משהו שמצפים לו שבוע הבא: מבחן בהיסטוריה
תמונת השבוע: איזה חמודים הם פה!
ולסיכום איך עבר השבוע: נחמד

../images/Emo9.gif../images/Emo129.gif

משהו טוב שקרה השבוע:מממ...אני חושבת שזה שקיבלתי 103 במבחן בערבית, 90 בתנ"ך, ו92 במת' נחשב משהו חביב, לא? משהו רע שקרה השבוע:ממ...שהחסרתי שיעור מתמטיקה וקרעתי את התחת בללמוד את החומר לבדי. זה שרף לי שעתיים, השיעורים המזורגגים האלו! שיר השבוע של GC: לא שמעתי אותם יובלותO: שיר השבוע של אמן אחר:Early Sunsets Over Monroeville של מכ"ר, PLAIN WHITE -Hey There Delilah תוכנית השבוע:סקראבס
סרט השבוע: יומני האומנת, ללא ספק. התחדשות השבוע: ארבע סיכות של HIM, סווצ'רט מדהים של מכ"ר, אולסטאר, מעיל, שרוכים, בובה מגניבה של ג'ק, שכרגע נמצאת לי על התיק, סיכה של ג'ק, ו...מ....יכול להיות שעוד, אבל אני לא זוכרת. מאכל השבוע: סושי
משהו שמצפים לו שבוע הבא:שאני סוףסוף אגמור עם המבחן באנגלית, המורה אמרה שאני יכולה לסיים אותו ב-20 דק'
תמונת השבוע:ג'רארד....
חם לי..אוויר... ולסיכום איך עבר השבוע : מעולהD:

baby it's your body, body ../images/Emo6.gif

משהו טוב שקרה השבוע: קניתי שמלה שמציגה את הנכסים שלי
משהו רע שקרה השבוע: קניתי שמלה שמציגה את הנכסים שלי ? שיר השבוע של ג"ש: KYHOMG, screamer שיר השבוע של אמן אחר: wonderwall - oasis .
תוכנית השבוע: יריחו :D . וזה יישאר ככה בכל סיכום שבוע
סרט השבוע: בחזרה ןלעתיד 2 . מייקל ג' פוקס
התחדשות השבוע: נעליים\שמלה\חצאית\גרביונים\טבעת ענקית . אכן, שבוע פורה. מאכל השבוע: קרח . משהו שמצפים לו שבוע הבא: לימודים ? נו מה, חודש שביתה לא עשה לי הכי טוב . תמונת השבוע: אני ככ חושקת בדברים של DCMA. ולסיכום איך עבר השבוע : לא רע
לשם שינוי. נקודת אור : האלבום החדש של בריטני מצוין באופן מפתיע
גיב איט א ליסטן .

PerfectSP

New member
אזהרה:~חפירה של החיים שלכם~ ../images/Emo190.gif

ובגלל שהשבוע זה היה השבוע החופר ביותר שלי[וצל"ש ענקייייייי למי שקוראXD], אני אאלץ להעתיק את זה מפורום אחר,כי אני לא אכתוב פעמיים
אז הנוסח קצת שונה^^
שיר השבוע של ג"שD:
וואו,כמה זמן לא שמעתי אותם ת'אמת
שיר השבוע לא של ג"שD:
Nobody's Home-Avril Lavigne Beichte-Tokio Hotel
D:
להקת השבועD:
אממ^^ Escape The Fate
זמר\ת השבועD:
Avril Lavigne
יום הכי כייפי השבועD:
אמממממממממממממממממממD: לא יודעת^^ וואי!!!!!אתמול בלילה!!!היה כזה הזויXDDDD פתאום בשתיים עשרה וחצי,אנ ימדברת עם חברה שלי במסן, והמחשב נכבה+כל האורות בבית+כל האורות בשכונה. האור היחיד הוא- הפלאפון
לקחתי אותו מהר
זה היה מפחיד!!!!!!!!!!!הכל היה חשוך ו...כולם ישנוווווו[צ'יזבט משהוD:] וירדתי למטה,לחפש נר,אתם יודעים.. וחיפשתי,ובטעות הפלתי את כל החבילת נרות חנוכהD: והכל היה על הרצפה.. קיצר מצאתי נר בסוף אחרי הרבה זמן, ואז הלכתי למגירה של התבלינים אולי יש שם גפרורים,כי אין לנו כל כך בבית גפרורים... ולא ראיתי כלום,והכל היה ריח של תבלינים,ושום,ואורגנו
ולא מצאתי,סתם הידיים שלי קיבלו ריחות^^ אח"כ הלכתי ליד הפתח של הדלת מצאתי חפיסת גפרורים יפה כזאת - אבל עם כל הכבוד יפים ולא משתמשים בהם, זה מקרה חירום!!!!!
קיצר הצלחתי להדליק את הנר
עליתי למעלה,קצת שרפתי את עצמיD: נפלה לי שעווה על היד^^ ובגלל שהאמפי שלי דפוק בלי בטרייה,חיפשתי שעה דיסקמן,והתחלתי לשמוע דיסקים
ואז שמתי את הנר,ולקחתי עוד נר שמזמן רציתי להדליק אבל לא ידעתי מתי[והנה התזמון המושלםD:] שכבתי כזה עם כריות על הרצפה,הוצאתי את הספר גרמנית שלי[><'],והתחלתי לקרוא לאור נרות
כי גם אין מחשב אתם יודעים^^ וזה היה כזה הזוי
וגיליתי שבאמת לגרמנים,יש חמשת אלפים חוקים!!!איך אני אמורה לזכור אותם?!?!
תאמינו לי אתם תתייאשו אחרי דקה מזה^^ וזה עוד ספר שלא מלמד חוקים,הוא לא נכנס אליהם ממש,הוא מלמד מדוברת יותר-ויש שם מספיק חוקים!!!!! הוא רק מלמד חוקים עיקריים שצריך לדעת כזה
יש לי מזל שאני יודעת קצת גרמנית ויש דברים שאני יודעת מהיגיון
וגם יש לי רמקולים קטנים שמחברים לאמפי\דיסקמן,אז בדיסק השני ששמתי שמתי על רמקולים
וואי,ורק באחת ומשהו גמרתי להדליק את הנרות והכל-זה לקח זמן!!!! חחחחחחחח, קיצר,אתמול בלילה היה כזה הזוי
יום פחות כייפי
איןD:
מאכל השבועD:
אממממ><' חמאת בוטנים^^
ציטוט השבועD:
אני: Jared!!!!!Machen Sie mir ein Kind!!!!!!!! אני: שיניתי במקום ביל לג'ראדD: דרור: יוו
דרור: חחחחחח דרור: קינד זה ילד או משו כזה..! אני: בדיוק!D: אני: קינדר[כמו קינדר בוואנו
] זה ילדים^^ דרור:
אז.. מכינים קינדר בואנו מילדים טעימים.!? דרור: מה זה פה?!?! הנזל וגרטל?!!? אני: כן!!!!O: __________________ חחחחחחחח זה היה קורעXDDD
תמונת השבועD:
עשיתי את זה במיוחד לדרור
סתכלו,יש לה שם מאחורה מעריץ סודי
[זו תמונה שלה מאיטליה
כוסית שלייי
] אבל התמונה מעוותת כי הקטנתי אותה לתפוזבל
התחדשות השבועD:
יש לי המון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@#$%^&*^%$#@DDDDDDDDDD: חולצה ארוכה של טוקיו הוטל
6 סיכות של טוקיו הוטל
עוד סיכה של לינקין פארקD: ואת הדיסק שראיי של טוקיו
אהה!!!ואבא קנה לי סופסופ מנורה חדשה למנורת לילה שלי!!!!!!! כי אז תמיד זה היה או אור מלא,או כלום
נגמר ליD:
וווווווווווואאאאאארעחארהארחאערהא!!!!!!!!!!!!!@#$%^&* זה השבוע הכי חופר שהיה לי ושיכול להיות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זו החפירה הכי ענקית שאי פעם הייתה לי על סופ"ש!!!@#$%^&^%$# אמא.
שבוע מאאאאאאאאאאאאאאאאאאטריף!!!!!!!!!@#$%^&*^%$# DDDDDDD: [אוקי,מה עובר עליי><']

השבוע שלי..!

משהו טוב שקרה השבוע: יאו השבוע עבר כל כך מהר!! ממ.. היה לסבא שלי יומולדת! משהו רע שקרה השבוע: אמרו שאולי יפסיקו את השביתה =[ =[ שיר השבוע של GC: Waldorf Worldwide שיר השבוע של אמן אחר: Misery Business- Paramore תוכנית השבוע: ממ.. יש הרבה! נלך על איך פגשתי את אמא שלך- סדרה קורעת! סרט השבוע: לא ראיתי השבוע סרט.. או שראיתי ואני לא זוכרת.. .... התחדשות השבוע: עיפרון כחול ומסקרה! P: מאכל השבוע: זה הדבר שעשה לי את השבוע==>>>> הייתי במקס ברנר סוף סוף עם כל המשפחה שלי ולקחנו מנה אחת לכולנו ופשוט יתפוצצנו! בואו אני יפרט מה היה בפנים: למעלה היה המווון קצפת עם סוכריות צבעוניות ומתחתיה היו איזה כמה שכבות שוקולד נמס מגרה ובשכבה למטה היו בראוניז!!! זה היה מדהים!! בחיים לא הרגשתי יותר מפוצצת!!!! אני כל כך מתגעגעת לזה עכשיו :[... אגב גיליתי שרוב העובדים שם הומואים.. XD משהו שמצפים לו שבוע הבא: עוד פעם לטחון במקס ברנר!! ושהשביתה הזאת תימשך! תמונת השבוע: אין ולסיכום איך עבר השבוע: משעמם מאוד כמו כל שבוע נורמאלי בחיים שלי..... see ya....

lilmama

New member
רחחחחחחחחלי תעשי אותי D:

חחח הייתי חייבת >< 3> משהו טוב שקרה השבוע: מממ.. יצאתי סופסופ D: משהו רע שקרה השבוע: אה.. השיעמום? שיר השבוע של GC: דאנס פלור. מה זה חרשתי עליו שיר השבוע של אמן אחר: אה אה אה..ניקול שרזינגר. נו, אין לי. |: תוכנית השבוע: האי! XD יון3> שששששיש לי את המספר שלו בבית! D: סרט השבוע: אשת החלומות XD התחדשות השבוע: נעליים..XD מאכל השבוע: אה.. שניצל..? משהו שמצפים לו שבוע הבא: סוד כמוס לפרה ולסוס. נו, סתם. אין משו. תמונת השבוע: >< ולסיכום איך עבר השובע: סבבה

למעלה