אוקי

../images/Emo23.gif../images/Emo12.gifאוקי../images/Emo2.gif../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif

רוצים לכתוב מכתב למעריב לנוער
מכל חברי הפורום
אז שמישהו יתחיל לכתוב ונמשיך- זה לא צריך להיות כזה ארוך אבל שיראו שיש פה מעריצים של התאומות שלא אהבו מה שהם כתבו, שיראו בכלל שקיימים הרבה מעריצים לתאומות, מי יתחיל במכתב
אוקי אז ככה: לכתוב מעריב לנוער שלום הנדון:הכתבה על מרי קייט ואשלי אולסן _____________________________

omer wild

New member
נועהל´ה זה יכול להיות רעיון טוב !!!

אבל צריך את הסכמתם של כל חברי הפורום ! כי בסוף המכתס נרשום: בתודה כל חברי הפורום של התאומות בניהולו של מוטי ! חחחחחחח....זה יהיה מדליק

motib4

New member
אני בעד- ../images/Emo45.gif כנסו.

כל מי שבעד שישרשר אייקון של
, ואולי נוכל להשפיע. ואני בעד גם שננצרף בסוף המכתב את כל השמות של מי שמשתתף. אז אני
!

../images/Emo31.gif

אני לא רוצה להשתתף אבל אני לא נגד זה שהאחרים ירשמו "מכל חברי פורום תפוז"...

אני בעד../images/Emo45.gif חחחח מן הסתם ../images/Emo8.gif..

אין לי בעיה אני לשלוח את המכתב, ענבר כתבה שהיא רוצה אז עם היא רוצה שהיא תשלח ועם לא אז אני ועםמישהו מתנד אז סבבה
לדעתי אפשר לכתוב שמעריצי התאומות קראו את הכתבה ויש להם טענות:) הם לא יכולים לכתוב ככה סתם! מה הם חושבים שלתאומות הן מעריצים מישראל?!?!?! ולא נוכל לזהות מה שהן רשמו ובלה בלה בלה חחחח חוצפה! ניכתוב להם הכל

omer wild

New member
זה רק אצלי או ש...

אצל כולם הפורום משתגע ?! הכתב פתאום אנד ואז הוא קאן ואי אפשר לקרוא כלום !!

תכנסו לרגע לפה:)

אני הולכת עכשיו, ומחר אני נוסעת לזיכרון יעקב עם המשפחה שלי
חחח... ואני יחוזר רק ביום שישי אחר הצריים בערב, מתי שההורים שלי יחליטו לחזור, אז נדבר ביום שישי בערב אני ייכנס עם אני יחזור רוב הסיכויים שכן
שמרו על קשר וגם על עצמכן
אני כבר לא פה

RinRan

New member
עמרוש....

אם את מתכוונת שלפעמים הכתב משתנה ל-david והצבעים של הכתב משתנים לכחול וסגול- אז את לא היחידה... גם לי זה קורה, אבל לעיתים רחוקות (thank God)

למעלה