אוקי

ענבר 2002

New member
טוב....התחלתי את המכתב אתם תמשיכו!

למעריב לנוער שלום ! אנחנו אנשי וגולשי פורום התאומות אולסן באתר תפוז הבחנו במשהו לא נעים במיוחד שחל בעיתון שלכם! תמשיכו את המכתב......

motib4

New member
../images/Emo142.gifהמשך...../images/Emo142.gif

לאחרונה אתם מפרסמים יותר ויותר חומר על התאומות (כגון כתבות, תמנוות וכו´) אבל אתם משמיצים אותן לרוב. תמשיכו.

omarykate

New member
אני בעד-המשך

השמצתם אותן בגיליון מס´ 49 בפינת "שם פה" כתבתם:"יש כאלה שמכנים אותן שחקניות אבל אנחנו לא נכנע" תמשיכו ותוסיפו דוגמאות לעוד השמצות, מי שממשיך שיכתוב שזה פוגע בנו מאוד

ענבר 2002

New member
המשך....../images/Emo179.gif

עוד דוגמא להעלבה חוצפנית מצידכם קראתם לתאומות" דומות משוכפלת" וכמובן שצחקתם על הלבוש שלהם והתפאורה בסידרה החדשה " מזל תאומות"! אנחנו בפורום דנו על החוצפנות שלכם כלפי התאומות לא פעם ואפילו לא פעמים! אנחנו חושבים שאין לכם זכות ללכלך על התאומות ואתם יודעים שמה שאתם כתבתם ממש לא נכון כי אם זה היה נכון אנחנו לא הינו מעריצים אותן! זה ממש מגעיל מצדכם , למרות שאתם מספקים די הרבה חומר עליהן לאחרונה אבל הצורה שאתם כותבים עליהן היא בלתי ניסבלת..... תמשיכו!!!!!!!!

נגה נגה

New member
שלום!

היי! אני מדי פעם נכנסת וקוראת בפורוס הזה ויש לי שאלה- אני לא קוראת מעריב לנוער אבל מה הם עשו ? איך העיתון השמיץ את התאומות?

../images/Emo8.gif

כן כן אני פה לש-נ-י-ה אני לא ב-|ית| אני אני מכורה לפורום אז הייתי חייבת למצוא מחשב רציתי הליגד שתמכיו לכתוב תהמשך למכתב אני גם ימשיך כשיחזור ביום ראשון
כנראה או שבת עם נחזור, ואז נישלח את זה
ביי ביי ותעדכנו אותי כשיחזור

אני כבר כתבתי מכתב ושולחת אותו...

מחר או ביום ראשון! אבל תכתבו מכל חברי הפורום אני בעד הרעיון סבבה

omer wild

New member
אושרת חכי רגע !!

אם אנחנו כבר מגלגלים פה מכתב אז למה שנשלח שניים ?! אולי תכתבו לנו פה את מה שכתבת במכתב שלך ?!

omer wild

New member
אני ממשיכה את המכתב...

לכן אנחנו פונים אליכם ומבקשים לא לפרסם כתבות והשמצות שאתם ממציאים! אנחנו מעריצים אותן מאוד מאוד וזה ממש לא נעים שככה אתם מדברים רעות על הבנות המתוקות האלו ! אוקיי אני חושבת שזה יהיה הסוף אם מישהו רוצה להוסיף עוד משהו שיוסיף ! זה הסוף- בתודה מאיתנו כל חברי הפורום של תפוז בניהולו של מוטי...לא זוכרת את שם המשפחה שלו כרגע ! זהו אני חושבת שזה מתומצת !

omer wild

New member
אופס שלחתי פעמיים....ויש לי עוד...

אפשר גם לשים תמונה יפה של הבנות ! ואולי הם יפרסמו את המכתב בעיתון..מי יודע ! נשים תמונה מקורית\חדשה...כמו זאת למשל !!

זה מה שכתבתי...

התאומות אולסן הן הילדות הכי מתוקות יפות מקסימות בעולם וכן הן גם שחקניות מעולות. כן הן התאומות אולסן הילדות שכבשו את אמריקה ועוד הרבה ארצות אחרות. נמאס לי ממעריב לנוער שכל הזמן כותב עליהן דברים רעים אולי תתחילו לפתוח את העיניים ולראות כמה שהן מתוקות יפות ומקסימות אני לא אומרת שהן השחקניות הכי טובות אבל בתור ילדות שמשחקות 15 שנה בהחלט יש להן כישרון. בקשר לזה שכתבתן שהן הלכו לעשות יוגה אז? כאילו מה הקטע? זה תחביב שלהן ובתור אחת שמעריצה אותן הרבה זמן אני יודעת הן עשו יוגה כבר ממזמן ואז מה אם הן רוצות להירגע קצת מה אתם אף פעם לא הייתם לחוצים? וחוץ מיזה הן עושות יוגה גם בתור תחביב ולא רק בגלל לחץ הן ילדות מקסימות ומתוקות ואני פשוט לא מבינה מה יש לכם נגדן הנה ציטוט משנה שעברה: "מישל המתוקה מצער גידול בנות גדלו להיות תאומות מפוחלצות ומעצבנות" אוי באמת זה מה שאנשים בוגרים כותבים? בזמן האחרון היה עליהן מלא כתבות בכל מיני עיתונים בכל העיתונים כתבו עליהן דברים טובים רק אתם הייתם צריכים להשמיץ אותן נמאס לי כבר מיזה אולי כדאי שתתחילו לפתוח את העיניים ולראות כמה שהן מקסימות ומוכשרות ולהתחיל לכתוב עליהן דברים טובים עוד מעט נגמר לי המנוי ואני שוקלת אם לחדש את המנוי איתכם. אני מקווה שתתייחסו למכתב שלי ברצינות ותתחילו לשנות את הגישה שלכם ומהר. אושרת נעים, חולון מעריצה מספר 1 של התאומות אולסן

נועה1990

New member
../images/Emo45.gif אני בעד!

המכתב שלך ממש יפה ואני בעד!!! והם מגזימים אם הם קוראים להן מפוחלצות ומעצבנות!!! כי הם שחקניות טובות יפות ומוכשרות בעיקר אם הן התחילו בגיל 9 חודשים בסדרות צער גידול בנות בערוץ שש 2 פרקים ברצף ותעלומות והרפתקאות מרי-קייט ואשלי אולסון ו-טובות השתיים.יש להן גם המון אתריי מעריצים ודי הרבה סרטים לגיל שלהן ובעיקר להרוויח את לונדון שהוא סרט יפה מאד!!!

יש רק בעיה אחת בקטע שלך...

במכתב רשמי אסור לרשום דעה אישית... אז אסור לרשום "הבנות המתוקות האלו"...

omer wild

New member
אבל אורת רשמת את המכתב רק בשמך....

ואנחנו רוצים לשלוח בשם כל הפורום !!

למעלה