אוקי

אוקיי אין לי בעיה שנכתוב ב...

סוף המכתב מכל חברי הפורום אבל אני רוצה לשלוח להם את המכתב הזה

omer wild

New member
טוב...רק צריך לשאול את כולם...

לשאול את דעתם ואם הם מסכימים על המכתב הזה ! כי בסך הכל אם הם רשומים ככתובי המכתב הם צריכים לראות מה כותבים בו !!

אנשים... אנשים...

אין לכם מושג (בלי לפגוע) כמה עלובים המכתבים שלכם... אפילו לא קרובים באיכות ובצורה שלהם למציאות... עם כאלה מכתבים פשוט יתפוצצו לכם בפרצוף... אני יודע שכולכם אוהבים את התאומות וגם אני, אבל היכולות שלכם בכתיבת מכתבים היא על הפנים... זה לא אשמתכם, יש פה ילדים בגילאים נמוכים אז רמת השפה פה לא גבוהה ואפילו לא מתקרבת לממוצעת... אם אתם רוצים לכתוב מכתב תבקשו עזרה ממשהו יותר מבוגר פה בצ´אט כמו יוני לדוגמא... אני מקוה שאני לא פוגע פה באף אחד אבל המציאות משקפת את איך שהמכתבים שלכם ניראים... וכן, במכתבים את לא נותנת דעה אישית, לא במאמרים, לא בכתבות ולא בשום מקום אחר בעולם אלא אם כן אומרים לך לאמר את דעתך האישית...

omer wild

New member
אני ממשיכה את המכתב...

לכן אנחנו פונים אליכם ומבקשים לא לפרסם כתבות והשמצות שאתם ממציאים! אנחנו מעריצים אותן מאוד מאוד וזה ממש לא נעים שככה אתם מדברים רעות על הבנות המתוקות האלו ! אוקיי אני חושבת שזה יהיה הסוף אם מישהו רוצה להוסיף עוד משהו שיוסיף ! זה הסוף- בתודה מאיתנו כל חברי הפורום של תפוז בניהולו של מוטי...לא זוכרת את שם המשפחה שלו כרגע ! זהו אני חושבת שזה מתומצת !

מריה12

New member
לדעתי יהיה יותר טוב..

אם גם אושרת וגם מכל חברי הפורום נשלח מכתב.. ככה יהיה שני מכתבים.. והם יקחו את זה עוד יותר ברצינות!

תודה עמר...

אני שוב חוזר ואומר! אני לא באתי פה לפגוע באף אחד, אבל גם כשאתם תעשו בגרות בלשון ותלמדו לחבר קטעים,לרשום מכתבים וכדומה אתם תסתכלו על מה שכתבתם פה ופשוט תצחקו... בכל אופן הזמן קצר והעבודה מרובה... ואני יצאתי לבלוס איזה פיצה
catch up later bye

אממ מה אתה מרגיש מעצמך?????????????

כל מי שראה את המכתב שלי חוץ מימכם כמובן כי יש כאלה שלא יודעים לפרגן כמוך למשל אמר שיש לי כישרון כתיבה זה ממש פוגע מה אתה מרגיש מעצמך כתבתי הרבה קטעים טובים למה אתה יותר טוב? לא נראה לי אז תתחיל להירגע!!!

תאמין לי אני כותבת כבר...

הרבה זמן וכולם פירגנו על הכתיבה שלי אפילו פעם פירסמו כמה מאמרים ושירים וספיורים שלי בכמה עיתונים וגם קיבלתי פרסים על השירים הכי טובים ואני לא צוחקת על המכתבים אני צוחקת עליך שאתה לא יודע להעריך כישרון כתיבה ותופס גובה יותר מידי...

Sparkley Judy

New member
../images/Emo45.gifיש לי רעיון!

אני חושבת שכדאי שמוטי ויוני ידברו באייסיקיו על זה וינסחו מכתב כי תמיד להם יש הברקות מתוחכמות כאלה ושפת הדיבור שלהם גבוהה. הם יפרסמו את המכתב שהם ניסחו בפורום ואז נדון על המכתב, נעשה כמה תיקונים ונשלח! מה אתם אומרים? מה גם, אני חושבת שלפחות 3 ילדים ישלחו את המכתב כי הם מפרסמים רק בערך 4 מכתבים כל שבוע ומגיעים עליהם מאות. מה אתם אומרים?

סליחה שהתעצבנתי ככה פשוט...

זה נורא מעליב ואני חושבת שמה שהמכתב של הפורום והמכתב שלי מוצלחים מאוד וצריך לשלוח אותם!

תקשיבי ותקשיבי לי טוב...

קודם כל בתור בן אדם יותר מבוגר ממך בכמה שנים טובות (לא יודע בת כמה את אבל לפי ההתנהגות שלך והדיבור שלך אז את בת 11 [בלי לפגוע בילדים אחרים]יש לי מושג טיפ טיפה יותר ממה שלך יש... אם את קיבלת פרסים על שירה או מה שכתבת או לא משנה מה זה בגלל שהם היו ברמה של ילדים בני 11... כשאת כותבת מכתב הרמה של המכתב צריכה ליהיות רצינית, גבוהה, עניינית ומליצית במיוחד... בואי תביני משהו... לא אמרתי שאת בתור ילדה בת 11 או אנערף בת כמה גרועה בכתיבה, אלא שהמכתב שלך הספציפי ההוא בקשר לתאומות הוא מכתב ירוד ולא ענייני... בקשר לתוכן, אני לא מבין האנשים שאת כותבת להם הם חברים שלך??? כאילו מזה פה שכונה או משהו?... ואני מצטט:"בקשר לזה שכתבתן שהן הלכו לעשות יוגה אז? כאילו מה הקטע?" זה מה שאת כתבת... ככה מדברים? אם את רוצה שיתייחסו אלייך כמו בן אדם מבוגר ובעל שיקול דעת לא ככה כותבים מכתב! עוד משהו, אמנם זה לא אשמתך אך למכתב יש מבנה מסוים ומדויק מאוד: יש תאריך למעלה לכבוד מר/גברת הנידון בסוף לסיכום... תאמיני לי שזה הרבה יותר מורכב ממה שאת חושבת... בכיף הייתי עוזר לכם לכתוב מכתב אם היה לי זמן ואם בכלל הייתי לוקח את כל העניין הזה ברצינות... בארצינו הקטנטונת יש מה שנקרא חופש ביטוי וחופש העיתונות - כלומר, שמותר להביע מה שבא לך כל עוד זה מגיע לגבול מסוים, ולעיתונות אפילו אין הגבלה כל עוד החומר אינו חומר מדיני או מסווג! אז אם מעריב לנוער כתבו משהו שגם לא מוצא חם בעיני אני מודה, את לא צריכה להחליט שעכשיו הם נידונים לפשיטת רגל רק בגלל שתי השורות האלו שהם כתבו על התאומות... בקיצור ולעניין, את מוזמנת לשלוח את המכתב שלך רק שתדעי שלא יתייחסו אליו ברצינות בכלל...

ענבר 2002

New member
תראו....

למה שמוטי ויוני ישלחו את המכתב??? מקסימום מוטי הוא מנהל האתר אבל למה יוני????????? מה אנחנו לא מסוגלים לכתוב מכתב??? אם אתם לא תרצו לכתוב מכתב ביחד אני פשוט אכתוב בעצמי וזהו!!!!!!!!!!! ול- Freed From Desire אני חושבת שאתה צודק אבל תאמין לי קראתי בעיתון את מכתבי המערכת שהם מקבלים ויש אנשים שכותבים הרבה יותר גרוע מאושרת!!!!! והמערכת מגיבה על המכתבים !

Sparkley Judy

New member
ענבר

אני לא אומרת שאנחנו כותבים לא טוב ויוני ומוטי כותבים מצוין. אני אישית יודעת לנסח מכתבים די טוב. אני בטוחה שגם את. אבל מכיוון שיש הרבה אנשים בפורום ואני לא מכירה כל אחד ואחד לא נתחיל לשאול "מי יודע לנסח טוב?" בערך 15 ילדים יומרו "אני" ואז איך הם בדיוק ינסחו את המכתב? באייסיקיו? זה יהיה בלאגן אחד שלם. אם פשוט נתחיל את המכתב ונעשה אותו בהמשכים, אז חלק מהמכתב יהיה מנוסח היטב והחלק השני יכול להיות ממש גרוע (בלי להעליב אף אחד). אני חושבת שזה רעיון טוב שמוטי ויוני ינסחו לנו מכתב כי שפת הדיבור שלהם גבוהה. תחשבי על זה כ"שלד" ואז כשהם גומרים את המכתב הם מפרסמים אותו פה ואם למישהו פה יש רעיון יותר טוב באישהו משפט או מישהו רוצה להוסיף משהו אז מוטי ויוני יוסיפו.

ענבר 2002

New member
טוב אולי את צודקת אבל...

אנינ אומרת שרק מוטי יעשה את המכתב כי אני לא חושבת שיוני יעמוד ב"אתגר" מוטי בהחלט ידע לעשות את זה והוא לא צריך שום עזרה משום יוני!

Nomero Uno

New member
זה נשמע כאילו יש לך בעיה איתי

אני בכל אופן לא רוצה שום חלק במכתב הזה משלוש סיבות א. אני די מסכים עם מעריב לנוער בקשר למה שהם אמרו ( חוץ מהחלק של השחקניות) ב. כמו ש Freed from Desire אמר במדינה שלנו יש חופש ביטוי ולכן מותר להם להביע את דעתם ואני בטוח שכמו שהם "ירדו" על התאומות הם ירדו על עוד שחקנים/זמרים וכו´ ג. עם כל הכבוד לכל חברי הפורום הזה אני לא בטוח שיש פה מישהו שיודע לנסח מכתב כראוי, ולהגיד לכם ת´אמת אני לא רוצה שיהיה לי קשר עם מכתבים כמו המכתב של אשרת לדוגמא ( אשרת אל תיעלבי)

למעלה