יום הולדת לערן!!!

מזל טוב לגוניור

אושר ויושר בריאות וכושר.............. התגשמות כל חלומותיך ומה שתבקש לו יהי תמשיך להיות מעריץ נלהב של שלומי מאחלים עמית ודיאנה הקרייתים

karoleking

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo124.gif../images/Emo171.gifיום הולדת לערן!!!

ערן המתוק!!! יום הולדת שמח! הרבה עושר, אושר, מוסיקה של שלומי,
וכל מה שאתה מאחל לעצמך אני מאחלת לך!

../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo68.gifלחבר היקר שלי ,ערן

יום הולדת שמח . בריאות ,שמחת חיים ,פרנסה ושפע . עוד הרבה הופעות של שלומי עם הרבה על הכסאות ורק טוב . אוהבת אותך מאוד (ואתה יודע)ומצטרפים משפחת ישראלי

../images/Emo41.gif*|מזל טוב לערן ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

גדלתה בשנה סיבה למסיבה רצינו לאחל לך שכל בוקר השמש
תחייך לך |ושהאל יברך אותך בכל הברכות הטובות שבעולם ויתן לך כל טוב שבעולם וכמובן הרבה הרבה שלומי שבת מאחלים באהבה מירה וחיים שנק

נועה גו

New member
ערן מזל טוב מותק../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

שיהיה לך יום הולדת מקסים,מדהים,וכל מה שאתה מאחל לעצמך כפול מאה

"שתזכה לשנה הבאה עד 120 ו...20 שנה"

מותקקקקק
מזל טוב ענקי ליום הולדתך. שפע של בריאות אושר ו"מלאן, מלאן, מלאן" אהבה...ערן כל מה שאתה מאחל לעצמך אנחנו מאחלים לך מכל הלב
ובהזדמנות זו אפשר לאחל מזל טוב להורים המדהימים שלך שלפני ...שנים קרה להם נס.... אוהבים מכל הלב
משפחת ונטורה

ירינוש12

New member
מזל טווווווווווווווווווב!!!! ../images/Emo23.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב עד 120 שנות בריאות אושר יושר.... :) אה ו.... כושר אתה לא צריך... :) חיחי אתה 10 ימים לפניי :) טוב אז הקיצר מזל טווב !

תודה רבים חברים יקרים

מעריך ומעריץ את כולכם על כל הברכות והאיחולים........... ואל תשכחו שבלעדיכם אני חצי בנאדם ובלעדי שלומי .... אני בעצם כלוווווווםםם

osnat51

New member
../images/Emo23.gif ערן חיון, מזל-טוב.

עדיף מאוחר מאשר בכלל לא. המון אושר וכיף, בחור יקר. המון הופעות של שלומי ביחד, והמון זיקוקים . . . ומכיוון שאין לי בנים, מאחלת לבנותיי חתן כמוך! מתגעגעים. אסנת וניר.

למעלה