ה-ו-פ-ע-ו-ת

../images/Emo23.gif../images/Emo168.gifה-ו-פ-ע-ו-ת../images/Emo168.gif../images/Emo23.gif

לכבוד ההופעה הקרבה ובאה של נועם בבארבי
החלטתי להעיר פה קצת..... ולעשות שאלון הופעות
זה שאלון ממש מגניב, אני מקווה שיהיה שיתוף פעולה
3 הופעות הכי טובות שהיית בהן בשנה האחרונה:
באיזה הופעה [לא חייב מהשלוש] הכי הכי נהנתם, התפרקתם, הרגשתם משוחררים?
באיזה הופעה הכי התרגשתם?
באיזה הופעה היו הכי הרבה אנשים שאתם אוהבים?
באיזה הופעה הרגשתם הכי פחות בנוח, או אפילו יותר מזה?
חוויה מיוחדת שזכורה לכם מהופעה?...
באיזה הופעה שלא הייתם השנה הייתם רוצים להיות? ולמה?
תתארו את הופעת החלומות שלכם:
יצא לכם להיות בהופעה הזויה כלשהי? ספרו עליה!
תמונה מהופעה שזכורה לכם במיוחד:
איפה הכי הייתן רוצות שנועם יופיע?
איזה שיר הייתן רוצות לשמוע את נועם מבצע בהופעה [קאבר כמובן]?
יאללה מקווה שנהנתן.. שיהיה שבוע טוב ורגוע

אני :)

3 הופעות הכי טובות שהיית בהן בשנה האחרונה: עשור לחלולים[סתם], אממ פסטיבל הפסנתר היה סוף שנה שעברה אבל מחשיבה ולא אכפת לי,האנגר 6.311 [שהייתה שונה מבחינתי], צוותא של נועם היה ממש מיוחד.. באיזה הופעה [לא חייב מהשלוש] הכי הכי נהנתם, התפרקתם, הרגשתם משוחררים? האנגר 11, באתי אחרי תקופה לא קלה ופשוט שיחררתי הכל
,אגב גם בהופעה באלפנט בקריית חיים ממש נהנתי. והתפרקתי.
באיזה הופעה הכי התרגשתם?צוותא. באיזה הופעה היו הכי הרבה אנשים שאתם אוהבים? האנגר
באיזה הופעה הרגשתם הכי פחות בנוח, או אפילו יותר מזה? אני מעדיפה לא לספר פה.. חוויה מיוחדת שזכורה לכם מהופעה?... מה שהיה אחרי האנגר ב.6.3....... באיזה הופעה שלא הייתם השנה הייתם רוצים להיות? ולמה? כל הופעה שרציתי להיות בה הייתי
.
תתארו את הופעת החלומות שלכם: הופעה של אומן שאני הכי אוהב באותה תקופה,שתהייה בלילה,עם אנשים שאני אוהבת.... יצא לכם להיות בהופעה הזויה כלשהי? ספרו עליה! ההופעה בירושלים של נועם,היה יום הזוי לחלוטין..... באמת.. זו ההופעה הזוייה של השנה רישמית,וגם ההופעה בלהבות חביבה של אביב עם קרן..... אחת ההופעות היותר הזויות שהייתי בה אי פעם, אני עדיין לא יודעת מה הוא לקח לפנייה......... תמונה מהופעה שזכורה לכם במיוחד:

פלדלמן

New member
אניייייי

3 הופעות הכי טובות שהיית בהן בשנה האחרונה: נועם בבארבי, התקווה 6 וריטה
באיזה הופעה [לא חייב מהשלוש] הכי הכי נהנתם, התפרקתם, הרגשתם משוחררים? התקווה 6
באיזה הופעה הכי התרגשתם? ריטה....פשוט להתאהב!!
באיזה הופעה היו הכי הרבה אנשים שאתם אוהבים? נועם
באיזה הופעה הרגשתם הכי פחות בנוח, או אפילו יותר מזה? האמת? ריטה...היה מוזר
חוויה מיוחדת שזכורה לכם מהופעה?...בהוםעה של נועם כשכולם שרו. זה היה מדהים
באיזה הופעה שלא הייתם השנה הייתם רוצים להיות? ולמה? פול מקרטני
לא מדברים על זה!
תתארו את הופעת החלומות שלכם: אני על הבמה, מנגנת על קרן יער ומלווה את יגאל בשן
בקהל יושבים כל האקסים שלי וכל מי שאי פעם אמר שאני לא אצליח בתחום ואני אעשה לכולם זין מהבמה
יצא לכם להיות בהופעה הזויה כלשהי? ספרו עליה! פעםםםם ממזמן, הייתי אמורה לצאת עם מישהו והוא פשוט מפחיד. אם בא לכם להזדעזע, חפשו עירד עתיר (או - השרוט) באתר הבמה החדשה....אבל תשבו קודם!
מונה מהופעה שזכורה לכם במיוחד: מממ...לא זכור לי כרגע
איפה הכי הייתן רוצות שנועם יופיע? קיסריה
חחחח
איזה שיר הייתן רוצות לשמוע את נועם מבצע בהופעה [קאבר כמובן]? I have a dream של ABBA

יא עכשיו קלטתי שלא עניתי על 2 שאלות

איפה הכי הייתן רוצות שנועם יופיע? מועדון התאטרון-יפו
איזה שיר הייתן רוצות לשמוע את נועם מבצע בהופעה [קאבר כמובן]? משהו של אביב.. לא משנה מה

ליל מנוחה וחלום../images/Emo29.gif

3 הופעות הכי טובות שהיית בהן בשנה האחרונה: כפיר בפרנקלין, כפיר בבארבי 29.8, ונועם בביט
באיזה הופעה [לא חייב מהשלוש] הכי הכי נהנתם, התפרקתם, הרגשתם משוחררים? בכפיר 19.6
באיזה הופעה הכי התרגשתם? בביט של נועם
[טוב שלא כמעט התחלתי לבכות שהוא שר את אחד בתוך השני] באיזה הופעה היו הכי הרבה אנשים שאתם אוהבים? נראה לי ש... בביט של נועם כי גם שאלי הייתה וגם כל הבנות מהפורום
באיזה הופעה הרגשתם הכי פחות בנוח, או אפילו יותר מזה? בבארבי של נועם קצת... לא יודעת למה. חוויה מיוחדת שזכורה לכם מהופעה? "מזל טוב!!!!!!!!!!1"
באיזה הופעה שלא הייתם השנה הייתם רוצים להיות? ולמה? אחת הביאליקיות של כפיר, ופול מקרטני
סתם כי זה אגדי. תתארו את הופעת החלומות שלכם: נו, כבר תיארתי! קולדפליי
יצא לכם להיות בהופעה הזויה כלשהי? ספרו עליה! אין יותר הזוי מה-פרנקלין
תמונה מהופעה שזכורה לכם במיוחד: XDDDD פרנקלין!!! יש כמובן את התמונות שלי עולה לבמה אבל אני נראת שם פחות טוב... איפה הכי הייתן רוצות שנועם יופיע? בקרית מוצקין!
איזה שיר הייתן רוצות לשמוע את נועם מבצע בהופעה [קאבר כמובן]? משום מה בא לי שהוא יעשה את "הזאב והאיילה" של אביתר בנאי!

זורם לי טוב../images/Emo3.gif

3 הופעות הכי טובות שהיית בהן בשנה האחרונה: עברי לידר [איזושהי.], נועם בבארבי, יואב בתמונע. [וגם שלום חנוך באילת..] באיזה הופעה [לא חייב מהשלוש] הכי הכי נהנתם, התפרקתם, הרגשתם משוחררים? דווקא באלה פחות הייתי משוחררת. אברהם טל, עברי לידר בזאפה, עברי ביום הסטודנט. באיזה הופעה הכי התרגשתם?נועם בבארבי. לראות איזה שינוי עבר הבחור עשה הכל. באיזה הופעה היו הכי הרבה אנשים שאתם אוהבים? נועם בבארבי ויואב בתמונע!
באיזה הופעה הרגשתם הכי פחות בנוח, או אפילו יותר מזה? שלומי שבן. הייתי ממש חולה ולקחת תרופות שגרמו לי להיות רדומה חצי מההופעה.. נוראי. חוויה מיוחדת שזכורה לכם מהופעה?... ממ.. לא עולה לי משהו כרגע. באיזה הופעה שלא הייתם השנה הייתם רוצים להיות? ולמה? איתמר. באמת צריך להסביר? תתארו את הופעת החלומות שלכם: עברי, יואב ונועם על במה אחת.. עם יונתן ועיליי על גיטרות, עמיר על באס, פרסון ועדי על קלידים ושמואלי על התופים! כל השירים שאפשר לחשוב עליהם.. דואט של נועם ועברי לביום שמש יפה. יצא לכם להיות בהופעה הזויה כלשהי? ספרו עליה! ממ.. אריק סיני.. שהעלה סתם מישהי לשיר איתו וזה היה ממש מצחיק. וגם ההופעה של נועם בביט! [צריך להרחיב] תמונה מהופעה שזכורה לכם במיוחד:אין משו.. איפה הכי הייתן רוצות שנועם יופיע? ממ.. שוב בבארבי
איזה שיר הייתן רוצות לשמוע את נועם מבצע בהופעה [קאבר כמובן]? גיטרה וכינור, שוב. נחמד:)

../images/Emo9.gif

3 הופעות הכי טובות שהיית בהן בשנה האחרונה: בטי בביאליק. יואב בלה פג'נגה יחד עם נועם וחימום של דני.. וכפיר יומולדת אוך יש עוד! אבל אלה ממש ממש זכורות לי לטובה. באיזה הופעה [לא חייב מהשלוש] הכי הכי נהנתם, התפרקתם, הרגשתם משוחררים? בבטי
השולחן הכי פעיל
באיזה הופעה הכי התרגשתם? ההופעה של יואב בתמונע [פעם ראשונה שאני בוכה] ובהופעה של עברי שעצמתי עיניים בזכיתי לאהוב באיזה הופעה היו הכי הרבה אנשים שאתם אוהבים? נראה לי באחת מההופעות של כפיר.. או של יואב בתמונע באיזה הופעה הרגשתם הכי פחות בנוח, או אפילו יותר מזה? עבודה עברית חוויה מיוחדת שזכורה לכם מהופעה?...
ג'נגו עשה לי שלום מהבמה באמצע הופעה של עברי
באיזה הופעה שלא הייתם השנה הייתם רוצים להיות? ולמה? של תומר ממיה ויהושע.. צריך להגיד למה? תתארו את הופעת החלומות שלכם: אין לי הופעת חלומות.. כל הופעה היא חלומית בשבילי והיא בונה את עצמה באותו רגע יצא לכם להיות בהופעה הזויה כלשהי? ספרו עליה! ממ לא עולה לי משהו אולי שירי מיימון והמסיבת גן שהייתה שם.. ממש ערב כיתה.. ואיתמר מחליף את יונתן
תמונה מהופעה שזכורה לכם במיוחד: אויי מצאתם ממי לבקש תמונות.. יש לי מלאאאא אנ אשתדל לבחור משהו איפה הכי הייתן רוצות שנועם יופיע? פאב הפינה.. 5 דק מבית שלי
[חמדיה] והופיעו שם מלא מוזיקאים טובים [יזהר אשדות,כנסיית השכל ,אסף אבידן, וכו'] איזה שיר הייתן רוצות לשמוע את נועם מבצע בהופעה [קאבר כמובן]? אחרי הכל את שיר -שלמה ארצי

בלה.

3 הופעות הכי טובות שהיית בהן בשנה האחרונה:אביב בהנגר,נועם בבארבי,עשור לחלולים(אה לא..)אביב בפורום באר שבע. באיזה הופעה [לא חייב מהשלוש] הכי הכי נהנתם, התפרקתם, הרגשתם משוחררים? באיזה הופעה הכי התרגשתם?זאפה הרצליה באיזה הופעה היו הכי הרבה אנשים שאתם אוהבים?הופעת יומולדת של כפיר נראה לי..היו מלא מלא. באיזה הופעה הרגשתם הכי פחות בנוח, או אפילו יותר מזה?הופעה חשמלית אחרונה של כפיר. חוויה מיוחדת שזכורה לכם מהופעה?...בבארבי של נועם שהוא אמר תודה לפורום וכל האור היה עלינו.גאד. באיזה הופעה שלא הייתם השנה הייתם רוצים להיות? ולמה?פסטיבל הפסנתר ..כמעט ועברה שנה לא?.. תתארו את הופעת החלומות שלכם:אין לי כוח.(קיצר עשור לחלולים) יצא לכם להיות בהופעה הזויה כלשהי? ספרו עליה!ביום הסטונדט בטכניון בחיפה..היה בהחלט הזוי תמונה מהופעה שזכורה לכם במיוחד: איפה הכי הייתן רוצות שנועם יופיע?זאפה ת''א-אינטימי. ואני אוהבת דווקא תבארבי.אז נשאיר את זה. איזה שיר הייתן רוצות לשמוע את נועם מבצע בהופעה [קאבר כמובן]?שוב בדואט עם זמרת כלשהי..(לא מאיה הרמןP=)

המחצללת

New member
יש לנו אותו חיוך כשאנחנו יחד... ../images/Emo168.gif

3 הופעות הכי טובות שהיית בהן בשנה האחרונה:נועם בבארבי, אביב גפן והתעויוט ההשקה לייב בהאנגר, אביב בזאפה 13.8, אני חייבת עוד אחת- שלום חנוך ביום האהבה באילת..
באיזה הופעה [לא חייב מהשלוש] הכי הכי נהנתם, התפרקתם, הרגשתם משוחררים? ההיהודים בברקה
באיזה הופעה הכי התרגשתם? אביב גפן בזאפה תל אביב 13.8
באיזה הופעה היו הכי הרבה אנשים שאתם אוהבים? אביב גפן בפורום?.. :O
באיזה הופעה הרגשתם הכי פחות בנוח, או אפילו יותר מזה? אביב גפן בזאפה 24.8.07
חוויה מיוחדת שזכורה לכם מהופעה?... שירים מיוחדים שגורמים לי לבכות..
באיזה הופעה שלא הייתם השנה הייתם רוצים להיות? ולמה? נועם בצוותא, אשד באנדרגרוונד... , אביב בזאפה הרצליה
תתארו את הופעת החלומות שלכם: כל האמנים שאני אוהבת עם כל השירים שאני אוהבת... אשמח לשילוב של: אביב גפן, נועם פנחסוב, שלומי שבן, נעם רותם, גיימס בלאנט, היהודים, אשד אש, יואב דגני, עברי לידר ואם אפשר גם- טרי דורס דאון
יצא לכם להיות בהופעה הזויה כלשהי? ספרו עליה! נועם בבולדוג... חחח.. הכי הזוי שיש. ערב מדהים שעברתי באמת. טריו של שלוש אמנים מתחילים בערב אחד, אני ושיר לפני כולם, יושבות בשולחן עם מראה(כמובן!) בקושי אומרות שלום לנועם כדי לתקן ת'איפור מהנסיעה..חחח. .. אחרי זה חופרות לסאונדמן/דיגיי שישים שירים של אביב גפן.. אחרי ההופעה של אמיר בר נתן, עלה אשד, ואני ושיר מתפוצצות מצחוק מדבר כלשהו. אהממ אהממ. ואחרי זה ההופעה הכי אינטימית בעולם עם נועם, היה אדיר, שהשמעתי כמעט את כל ההופעה לבלוניזם בפלא' ונועם דיבר איתה באמצע ההופעה... והציטוטים של נועם כל ההופעה,ואשד עם היציאה של "נועם תעשה לי מחשבה" והשטויות של אחרי ההופעה...וזה שישבנו מול נועם אני שיר ודור ונשמענו כמו 30 אנשים..חחח ערב אחד המדהימים באמת..
תמונה מהופעה שזכורה לכם במיוחד:
שלומצ' במוזיאון בב"ש כשהוא אמר "חפצים בשינוי".. חחח XD
איפה הכי הייתן רוצות שנועם יופיע? בבאר שבע!!
איזה שיר הייתן רוצות לשמוע את נועם מבצע בהופעה [קאבר כמובן]?ממ...קשה בלעדייך?.. ועוד שיר שרק שיר תבין למה כתבתי את זה חחחח... - למיואשים יש רק גורל ויהיה מגניב לשמוע את נועם מבצע את "אל תדאג" גם של אביב..

חפצים בשינויייייייי???? החיים שלי טובים../images/Emo6.gif

"שלומצ' אני עייף תשגיח אתה על ילדי אור הירח לתקופה
" אוי היה באמת הזוי בבולדוג,זה רק שחזרתי מאילת.. אבל לא הכי הזוייה..... ועלק למיואשים יש רק גורל הרגת אותי..

XxXSynergitXxX

New member
... :)

3 הופעות הכי טובות שהיית בהן בשנה האחרונה:השתקפות-ההשקה של סינרגיה [איך לא
] במועדון התיאטרון - 9.7 , נועם בביט - 25.8 , גאיה [משומה
] - 15.08 אאל'ט באיזה הופעה [לא חייב מהשלוש] הכי הכי נהנתם, התפרקתם, הרגשתם משוחררים?ההשקה. בכיתי,צחקתי,הרגשתי טוב עם עצמי..ואיתם.
באיזה הופעה הכי התרגשתם?נועם והשקה דפנטלי. אני חושבת שגם בזאפה לפני שנה וקצת.. באיזה הופעה היו הכי הרבה אנשים שאתם אוהבים?השקה כמובן :) באיזה הופעה הרגשתם הכי פחות בנוח, או אפילו יותר מזה? בהתחלה האמת[זה בושות לומר את זה,בגלל שלבסוף גיליתי שכולכן נחמדות לאללה] בביט.. חח חוויה מיוחדת שזכורה לכם מהופעה?...שהיה לי ולמישהו ממש מדהים
רגע לפני הפתיחה כזה של החלפת מבטים ודיבור בלחש; 'בהצלחה,מלך' -'תודה נסיכה :)' . האמת שגם התקלה בהשקה עשתה את שלה - 3 פעמים צועקים[!!!!] . באיזה הופעה שלא הייתם השנה הייתם רוצים להיות? ולמה?אפרתי לצערי לא יצא
, פול,קולדפליי
,בארבי ב-16.08 אאל'ט והיו עוד כמה וכמה... תתארו את הופעת החלומות שלכם:אינטימית ועם זאת יש הרבה אנשים שאני אוהבת.. וכמובן שהפלייליסט שאני אוהבת
, קולדפליי / רדיוהד / סינרגיה / נועם / עברי [למרות שבדיעבד ההופעה האחרונה של עברי הייתה פשוט מושלמת.] יצא לכם להיות בהופעה הזויה כלשהי? ספרו עליה!עברי. לא היה מתוכנן מראש. וגם גאיה, בנופש, הם היו כ'כ שמחים שזה היה הזוי בטירוף. סמים וזה
. חוצמזה שעדי התחרפנה שם לגמרי. תמונה מהופעה שזכורה לכם במיוחד:אין על המחשב המעצבן הזה את התמונה שהכי אהבתי,אבל תדמיינו תמונה של גפן ושלי (; איפה הכי הייתן רוצות שנועם יופיע?ביט/הסלון של שאלי
/הקיבוץ.. ככה על השפה של האסי... איזה שיר הייתן רוצות לשמוע את נועם מבצע בהופעה [קאבר כמובן]? שאלה קשה,אולי מליון פעם של מלכת הפלקט [?]

"לעזעזל הופעות, אני שר לעצמי.."

3 הופעות הכי טובות שהיית בהן בשנה האחרונה: אביב באלפנט ב-19.5, נועם בבארבי תל אביב-7.8, אביב בהאנגר 6.3
באיזה הופעה [לא חייב מהשלוש] הכי הכי נהנתם, התפרקתם, הרגשתם משוחררים? בנועם בבארבי
באיזה הופעה הכי התרגשתם? באביב באלפנט... ההופעה הכי טובה שהייתה בה בחיים. באיזה הופעה היו הכי הרבה אנשים שאתם אוהבים? ממ... בהופעת יומולדת של כפיר נראה לי..
באיזה הופעה הרגשתם הכי פחות בנוח, או אפילו יותר מזה? אממ.. בהופעה של עברי לידר ביגור
חוויה מיוחדת שזכורה לכם מהופעה?... סוף העולם בהופעה באלפנט, היה משהו שאני לא אשכח בחיים... בחיים בחיים..... באיזה הופעה שלא הייתם השנה הייתם רוצים להיות? ולמה? הייתי רוצה להיות בהופעה של יואב בתמונע.. ובהופעה של לד זפלין שהתאחדו
תתארו את הופעת החלומות שלכם: וואי באמת למה כתבתי את זה
העשור לחלולים זאת הופעת חלומותיי. יצא לכם להיות בהופעה הזויה כלשהי? ספרו עליה! הביט הייתה ההופעה הכי הזויה שהייתי בה אני חושבת
אבל אין על הביט!
"גפן סטארררר" תמונה מהופעה שזכורה לכם במיוחד:מאביב באלפנט..
איפה הכי הייתן רוצות שנועם יופיע? בפרנקלין, ברור
איזה שיר הייתן רוצות לשמוע את נועם מבצע בהופעה [קאבר כמובן]? הייתי רוצה לשמוע קאבר של נועם ל"לילה" של אביב גפן.. הודגש באמצעות מדגישומטיק

inbarIL

New member
בא לי../images/Emo9.gif

3 הופעות הכי טובות שהיית בהן בשנה האחרונה:פףף..כפיר בביאליק האחרון [24.9] עברי בזאפה [19.7] כפיר בבארבי ממש מיוחד [2.8] באיזה הופעה [לא חייב מהשלוש] הכי הכי נהנתם, התפרקתם, הרגשתם משוחררים?בארבי של כפיר 2.8 לרקוד שעתיים בלי הפסקה..ובביט של נועם
מדבר בפני עצמו באיזה הופעה הכי התרגשתם?האחרונה בביאליק של כפיר..ובעברי במודיעין 30.8 לא יודעת התרגשתי ממש. באיזה הופעה היו הכי הרבה אנשים שאתם אוהבים?ממ הופעת יומולדת של כפיר..יואב בתמונע..אין הופעה שכולם היו.
באיזה הופעה הרגשתם הכי פחות בנוח, או אפילו יותר מזה? עבודה עברית, עברי בזאפה, אביב בירושלים חוויה מיוחדת שזכורה לכם מהופעה?...גם בביאליק האחרון של כפיר [מי שיודע יודע]..וגם בצוותא של נועם, ב"אם הייתי" ממש התחילו לי דמעות ואני זוכרת שעפרי חיבקה אותי ממש ממש חזק.
אבל יש מליון.. באיזה הופעה שלא הייתם השנה הייתם רוצים להיות? ולמה?הרבה עברי. כי זה עברי
תתארו את הופעת החלומות שלכם:עברי עם מלא מלא לא מוכרים. יצא לכם להיות בהופעה הזויה כלשהי? ספרו עליה!ביט של נועם, פרנקלין של כפיר
תמונה מהופעה שזכורה לכם במיוחד:יש מלא..נגיד שזו
איפה הכי הייתן רוצות שנועם יופיע?עוד ביאליק:) איזה שיר הייתן רוצות לשמוע את נועם מבצע בהופעה [קאבר כמובן]?אנערף..משהו של עברי

שלי פאר

New member
זו לא אחרת אני בוחרת .

3 הופעות הכי טובות שהיית בהן בשנה האחרונה: ההופעות של נעם . באיזה הופעה [לא חייב מהשלוש] הכי הכי נהנתם, התפרקתם, הרגשתם משוחררים? ההופעות של נעם . באיזה הופעה הכי התרגשתם? נו .. בהופעה של נעם . באיזה הופעה היו הכי הרבה אנשים שאתם אוהבים? באיזה הופעה הרגשתם הכי פחות בנוח, או אפילו יותר מזה? חוויה מיוחדת שזכורה לכם מהופעה?... יש דברים שלא אומרים . באיזה הופעה שלא הייתם השנה הייתם רוצים להיות? ולמה? של עברי לידר . כי אני מתה עליו . תתארו את הופעת החלומות שלכם: נעם עשה את זה יפה מאד . יצא לכם להיות בהופעה הזויה כלשהי? ספרו עליה! של פרנקנשטיין . תמונה מהופעה שזכורה לכם במיוחד: איפה הכי הייתן רוצות שנועם יופיע? במיטה שלי . נו באמת .. חחח בהאנגר 11 . איזה שיר הייתן רוצות לשמוע את נועם מבצע בהופעה [קאבר כמובן]? " שלי שלי " כמה שאני שונאת את השיר הזה.

למעלה