סיכום שבועי!

../images/Emo23.gif../images/Emo175.gif סיכום שבועי! ../images/Emo175.gif../images/Emo23.gif

אף אחד לא פתח
מה הולך עם הפינות?! שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע בכללי: להקת השבוע: אלבום השבוע: קליפ/סרטון של השבוע: תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: משהו טוב/רע שקרה השבוע: תכנונים לשבוע הבא: ציטוט השבוע: מתנגן בראש / בפלייליסט: תמונת השבוע: שבוע טובבבבבבבב!!!!!!!!

whatascene

New member
אחח אחח..

שיר השבוע של דה יוזד: האמת, לא יצא לי לשמוע, כבר כמה זמן. שיר השבוע בכללי: glan hansard - leave להקת השבוע: radiohead אלבום השבוע: once קליפ/סרטון של השבוע: לא רואה תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הפרפר ופעמון הצלילה משהו טוב/רע שקרה השבוע: חח תכנונים לשבוע הבא: להשתחרר :) ציטוט השבוע: "900 ש"ח, 5 וחצי שעות. איזה קטע?" מתנגן בראש / בפלייליסט: הפסקול המדהים של once תמונת השבוע: נא.

nesta girl

New member
שני!! אמג!!

עכשיו תורי ל
נו כמה נשאר? יום, יומיים? גאד..זה ממש מוזר..

dashaYO

New member
סיכומוש

שיר השבוע של דה יוזד: Into My Web שיר השבוע בכללי: Nsync - Bye Bye Bye מי זוכר ת'שיר הזה? D: [אני הורגת את עצמי, כ"כ פוסטמה] להקת השבוע: חחחחחחחח בלו3> XD שמעתי מלא דברים פאקציים אבל[בעיקר אתמול] כל הלהקות בנים ההומואיות האלה מזה שולטות XDDD אלבום השבוע: לאדעת קליפ/סרטון של השבוע: לא יודעת O: תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: גוסיפ גירל3> משהו טוב/רע שקרה השבוע: לא קרה הרבה :/ תכנונים לשבוע הבא: לנסוע לאנשהו אולי, הגיע הזמן ללכת לאנשהו חוץ מלעיר -.- ציטוט השבוע: "נעבור אחד אחד נסתכל אם הם הומואים" מתנגן בראש / בפלייליסט: Drake Bell - Down We Fall ס.ס זה שיר יפה לול תמונת השבוע:

שבוע טוב :)

שיר השבוע של דה יוזד: say days ago, choke me, dark days שיר השבוע בכללי: amy winehouse - fuck me pumps, you know i´m no good ramones - i don't want to live this life secondhand serenade - it's not over להקת השבוע: איימי ווינהאוסססס [בהחלט להקה.. o_0] אלבום השבוע: frank קליפ/סרטון של השבוע: סתם סרטון מחווה לסרט סיד וננסי.. יפה ביותר תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:סרט- הכי מתוק שיש
סדרה- איש משפחה משהו טוב/רע שקרה השבוע: הימים האחרונים נחמדים מאוד מאוד. והתחדשתי בחולצה מאגניבה ומחזיק מפתחות של אליס אין צ'יינס. תכנונים לשבוע הבא:לא למות משעמום ציטוט השבוע: יהיה מתישהו מתנגן בראש / בפלייליסט: i don´t want to live this life של הראמונס עדיין תמונת השבוע: וואלה אין שבוע טוב 3>

תודה לשתיכן^^

ואליס הם להקת גראנג' משנות ה90, די טיפוסית, גם הסולן שלה מת מסמים בסופו של דבר

אומג איזה בגרות קשה במתמטיקה! ): מי עוד עשה?

שיר השבוע של דה יוזד: בריד מייסלף אלייב שיר השבוע בכללי: כל מיני papa roach ושירים של 10 years להקת השבוע: 10years אלבום השבוע: אין קליפ/סרטון של השבוע: אין תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: ללא עקבות, העונה השלישית מעולה! שמעתם שמורידים את AXN? חארות! משהו טוב/רע שקרה השבוע: התחלנו את החופש רשמית! ומצאתי עבודה D: ופתחתי פייסבוק, איזה מגניב זה! אה כן, ואני מנהלת קומונת הרלן קובן המלך.
תכנונים לשבוע הבא: להתחיל לעבוד D: ציטוט השבוע: אין מתנגן בראש / בפלייליסט: papa roach - do or die תמונת השבוע: נחסוך ממכם.

006. היה מעפן. קשה טירוף ובסוף משרד החינוך

ביטל חצי שאלה. טיפשים. איזה את?

שאלה 2, אינדוקציה

ביטלו את סעיף ב' כי הוא היה לא הגיוני כנסי לאתר של יואל גבע, כתוב שם שביטלו אותו ובאתר של פותרים יש הסבר למה התשובה לא הגיונית והתשובה שמשרד החינוך ציפה מאיתנו לכתוב..

just orka

New member
כן ראיתי אח"כ בעיתון..../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

מציקים >_< דווקא אחרי הבחינה המורה שלי הראתה לי את התשובה שלה לזה, וזה היה דיי הגיוני

יש תשובה די הגיונית לשאלה

אם את משאירה הכל בתור איברים ומצמצמת הכל.. אבל אם תנסי להציב מספרים תראי שיוצא לך 0=0..

למעלה