סקר ליום האהבה

Another Girl

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif סקר ליום האהבה../images/Emo20.gif ../images/Emo23.gif

אז קודם כל,איך היה? הייתם עם מישהו? מה עשיתם?
אם לא אז לא נורא,בשנה הבאה (או כשתגדלו קצת..) ועכשיו לשאלת הסקר ליום האהבה... איזה שיר אהבה של הביטלס הוא הכי הכי? מה מצליח לרגש אתכם? מה קולע בדיוק לנקודות הרגישות שלכם? או-איזה שיר הייתם מקדישים לבן/בת זוג?

דקלה9

New member
אני חושבת ש- I Will

הוא שיר אהבה יפיפה... מצד שני, גם Something וגם Long, Long, Long וגם All you need is love.... יש המון שירים... אז בואו נסכם על המשפט- And in the end the love you take is equal to the love you make... אוליביה אמרה אותו בגראמי לאושרי הרב ובעיני הוא משפט האהבה היפה ביותר...

דקלה9

New member
ולשאלך

ביום האהבה הייתי בעיקר עם הספרים והמחברות שלי... מתי כבר יגמרו בחינות הסמסטר?????

tin ker bell

New member
../images/Emo23.gifיש לביטלס כ"כ הרבה שירי אהבה

מקסימים,
אבל האהובים עלי ביותר מכולם הם:
something-שיר אהבה מקסים של ג'ורג' לאהובתו, מלל פשוט כ"כ ויפה כ"כ ומלודיה סוחפת ופשוט מדהימה לדעתי... מפתיע אותי כל פעם מחדש
real love-חבל כ"כ שג'ון לא חי עוד גם כדי להיות חלק שותף פעיל בהקלטת השיר, וגם לשמוע את הלהקה המאוחדת מנגנת את השיר. כ"כ ג'ון.. מלא רגש ונשמה, ואיכשהו, למרות שזה "רק מוסיקה", מצליח להגיע גם ללב... מקווה שלכולם היה חג אהבה שמח! מקסימום יש עוד את ט"ו באב

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif

והייתי עם החבר'ה.. ראינו סרט יפה, הסמוראי האחרון, לא יצאתי עם אף אחד, לצערי..

למעלה