תודה ../images/Emo13.gif
גם אני נתקלת לאחרונה שמשום מה הודעות שלי לא מתקבלות. אז אני מעתיקה את התוכן לפני שאני לוחצת על ה"שלח" למקרה ו... לרוב בפעם השניה זה מסתדר.. אני בלוגרית באמת קטנה שלא נראה לי שקוראים אותי יותר מידי.. יש לי בדיוק 10 קוראים רשומים. ומס' מצומצם מאוד של אנשים שגם מגיבים לי על פוסטים. אז אני יכולה להגיד בבטחון שאני כותבת את דעתי הכנה
לגבי בלוגריות אחרות. אני חושבת שתמיד המבחן יהיה לאורך זמן, כשתראי שאת מסכימה או לא מסכימה עם ההמלצות. פעם הייתי "קוראת" נאמנה של טיפני (הלא היא "סלין דיון") מיו-טיוב. בסוף התייאשתי. היא אוהבת דברים שאני לא מתחברת אליהם, והיא משבחת בערך הכל. לא שמעתי אותה אומרת ביקורת לא מחמיאה על מוצרים ומה לעשות שהרבה פעמים יש כאלה. לפעמים היא אומרת שמוצר מסוים לא דיבר אליה. אבל אני לא חושבת שנתקלתי במוצר שהיא אמרה שהוא גרוע בעיני זה פשוט לא אמיתי. נעזוב את כל הסיפור שהיה איתה עם סיגמא.. אני קוראת בלוגים שמרגישים לי אוטנטים ואני מתחברת לתוכן שלהם וכמובן לכותבות שלהם. שמעתי המלצות על מוצרים של אוקסיטן אבל אף פעם לא יצא לי לבקר בחנות שלהם.. מה גם שהם נחשבים יקרים.. אם אכנס לשם אנסה את קרם הידיים שלהם.
לגבי הנעליים. אני הרבה פעמים אומרת לבנות שלא רגילות לעקבים, שצריך ללמוד ללכת על עקבים וצריך להתאמן גם בבית!! כשקניתי עקבי 12 ס"מ לאירוע במשך שבוע כל יום שמתי אותם בבית ויצאתי איתם מהבית לכמה דק' טיול הצרכים של אריק. וכשהייתי צריכה לפזז עליהם ערב שלם (על מי אני עובדת ברובו ישבתי
) היה סבבה לגמרי. גם עם העקבים האלה (10 ס"מ) אני משתדלת ללכת לאירועים שאני יודעת שאני לא הולכת הרבה כי באמת שלאחרונה לא יצא לי ללכת לאורך זמן עם עקבים. אבל בסופו של דבר זה הרגל ואימון. וכמובן שום תודה