שרשור מקוון חדש

mayane21

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif../images/Emo202.gif שרשור מקוון חדש ../images/Emo202.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

השני קצת עמוס ועוד מעט כבר לא יקפוץ.... אתן מוזמנות לשרשר לכאן את כל הפוסטים המעניינים שלכן

mayane21

New member
../images/Emo20.gif 2 פוסטים חדשים אצלי ../images/Emo20.gif

האחד- סקירה על מוצרי clineral של חברת AHAVA והשני- הפינה What`s on My nails Today? אני אשמח לראותכן שם וכל תגובה תתקבל בברכה

רוני325

New member
../images/Emo24.gifתתחדשי על הבלוג ועל הלקים

אפשר לשאול כמה עלה לך הלק של קולור קלאב?

Ultra marine

New member
סורי :(

אני חושבת שצריך חשבון גוגל או משהו כזה.. את יכולה לכתוב לי כאן :)

רחלי ג

New member
כן,בדיוק...מה זה אומר?יש לי GMAIL

טוב,מילא... מה שכתבתי היה בערך ככה: נהניתי לקרוא את הפוסט . נהניתי לראות ולשמוע על קניותייך. אני מוצאת יותר ויותר בלוגריות שכותבות על מוצרים שקיבלו כמתנה בכל מיני ארועים והן מחמיאות למוצרים ואני,קוראת ולא יודעת אם מה שכתוב בא באמת ממקום של התנסות אמיתית וכנה או מהעובדה שהבלוגרית התחייבה/חייבת לתת מחמאות אחרת לא יתנו/יזמינו אותה יותר.... לא יודעת. אני מתחילה לאבד אמון....אולי את יודעת על זה משהו, או שמישהי אחרת מוכנה להאיר את עייני בעניין. בכל אופן,לענייננו, הפוסט שלך: יש קרם ידיים של ל'אוקסיטן שהוא ,הוא הדבר האמיתי. אני ממש ממליצה. הוא יועיל ויעזור ביובש של עור הידיים. הנעליים- אני מקנאה. מודה. בתור אחת שחולמת על עקבים ומתקשה ליישם את החלום. כיף לך שקנית את הנעליים הכי סקסיות שאי-פעם נולדו(בואריאציה זו או אחרת) ועוד יותר מושלם מזה, שאת יכולה "לענוד" אותן בקיצור, נהניתי,אמרתי כבר? ר.

Ultra marine

New member
תודה ../images/Emo13.gif

גם אני נתקלת לאחרונה שמשום מה הודעות שלי לא מתקבלות. אז אני מעתיקה את התוכן לפני שאני לוחצת על ה"שלח" למקרה ו... לרוב בפעם השניה זה מסתדר.. אני בלוגרית באמת קטנה שלא נראה לי שקוראים אותי יותר מידי.. יש לי בדיוק 10 קוראים רשומים. ומס' מצומצם מאוד של אנשים שגם מגיבים לי על פוסטים. אז אני יכולה להגיד בבטחון שאני כותבת את דעתי הכנה :) לגבי בלוגריות אחרות. אני חושבת שתמיד המבחן יהיה לאורך זמן, כשתראי שאת מסכימה או לא מסכימה עם ההמלצות. פעם הייתי "קוראת" נאמנה של טיפני (הלא היא "סלין דיון") מיו-טיוב. בסוף התייאשתי. היא אוהבת דברים שאני לא מתחברת אליהם, והיא משבחת בערך הכל. לא שמעתי אותה אומרת ביקורת לא מחמיאה על מוצרים ומה לעשות שהרבה פעמים יש כאלה. לפעמים היא אומרת שמוצר מסוים לא דיבר אליה. אבל אני לא חושבת שנתקלתי במוצר שהיא אמרה שהוא גרוע בעיני זה פשוט לא אמיתי. נעזוב את כל הסיפור שהיה איתה עם סיגמא.. אני קוראת בלוגים שמרגישים לי אוטנטים ואני מתחברת לתוכן שלהם וכמובן לכותבות שלהם. שמעתי המלצות על מוצרים של אוקסיטן אבל אף פעם לא יצא לי לבקר בחנות שלהם.. מה גם שהם נחשבים יקרים.. אם אכנס לשם אנסה את קרם הידיים שלהם.
לגבי הנעליים. אני הרבה פעמים אומרת לבנות שלא רגילות לעקבים, שצריך ללמוד ללכת על עקבים וצריך להתאמן גם בבית!! כשקניתי עקבי 12 ס"מ לאירוע במשך שבוע כל יום שמתי אותם בבית ויצאתי איתם מהבית לכמה דק' טיול הצרכים של אריק. וכשהייתי צריכה לפזז עליהם ערב שלם (על מי אני עובדת ברובו ישבתי
) היה סבבה לגמרי. גם עם העקבים האלה (10 ס"מ) אני משתדלת ללכת לאירועים שאני יודעת שאני לא הולכת הרבה כי באמת שלאחרונה לא יצא לי ללכת לאורך זמן עם עקבים. אבל בסופו של דבר זה הרגל ואימון. וכמובן שום תודה

רחלי ג

New member
אני מתארת לעצמי את התמונה שלך עם הכלב../images/Emo9.gif

והעקבים...מראה לא רע בכלל.... אני מאמינה שזה הרגל ואימון.איך הצרפתיות רצות עם העקבים במטרו כאילו שהן נועלות סניקרס נוחות....מגיל צעיר הן נועלות עקבים. אצלנו זה לא מקובל. תתני לבת שלך בת 8-7- ללכת לארוע עם עקב?לא,נכון? טוב,אני אתאמן....עכשיו אני צריכה למצוא את הארוע ללכת אליו....

Ultra marine

New member
זה משהו שמתרגלים אליו לאורך זמן

אני לא חושבת שהלכתי ממש על עקבים עד גיל 17-18 ואולי אפילו מאוחר יותר. נראה לי הרבה יותר סביר שסביב גיל 20 הלכתי ממש על עקבים. לפני זה אילו היו סוג של נסיונות... לראות אותי הולכת על סטילטו של 12 ס"מ עם דני ענק, בטוח היה מחזה! בטח כשהבגדים לא תאמו את המחזה חחח מזל שלא יצאתי עם חלוק ההלו קיטי הורוד שלי והנעליים האלה חחחח ותרי על רעיון המאורע. תרכשי נעליים שאת מרגישה איתן בנוח בחנות ופשוט תתאמני עליהן בבית. תגיעי עם סרגל, ואל תקני עקב של יותר מ 8 ס"מ ושימי לב שהעקב לא עומד מאזור העקב ישר אל הרצפה אלא יש לו זוית קטנה כלפי פנים זה הרבה יותר נוח.

ואצלי שניים חדשים ../images/Emo240.gif

שני פוסטים בענייני טיפוח הפעם : פוסט על מוצרים טיפוחיים-רפואיים של טבע ואהבה [ים המלח] ופוסט על מוצר ישן וטוב שהריח שלו זורק אחורה בנוסטלגיה - נקה 7 [בריענון מותג] קריאה מהנה!

edenable

New member
פוסט ../images/Emo240.gif על קניות במשביר

יש מבצע של 50% הנחה על קרמים ושפתונים של חברות יוקרה, שווה ביותר

למעלה