בננות !!

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif בננות !! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מצאתי תמונה שהייתי באולפני כוכב נולד וצילמתי את 6 הפיינליסטים... אחח אחח איזה כיף היה :] איךךךךךךךךךךךךךךךך?????????????

Nova5

New member
לא סתם הוא מרחף שם מעל כולם...

תודה, שילוש, על התמונה המקורית אולי תספרי קצת, איך היה באולפן - אווירה, עניינים... ויש לי בקשה אליך שבאה מתוך האהבה...תפסיקי להגזים עם המקלדת!

../images/Emo226.gifנובה ולכם.../images/Emo226.gif

חח אוקיי אז אני לא יודעת מה קשור הסימן של הסקס :S אולי כי סתם אני הולכת לדבר קצת על ג'קו השקסי הזה עכשיו. חח נובה, הכינוי שלי עם לחיצות רבות על המקלדת רק משום שלא היה כינוי בתפוז אנשים... ובהודעות שאני שולחת רק כשאני באמת רוצה להדגיש משהו אז אני מקלידה כמה פעמים חחח... בקיצור, נשארת כך! :D אוקיי- באולפן! היה מ-ד-ה-י-ם... כמובן הייתי על סף טרוף.. שורה ראשונה נגעתי שם בכל המתמודדים, שרתי, צרחתי, נ-ה-נ-ת-י... וגם שם ג'קו לחץ לי את היד (יאויאויאואיאויאויא) חחח.. ממ אני יותר מדיי מרבה ב"חח"-מצטעת.. מה עובר עליי היום?! בקיצור, המשך, היה מדהים...התרגשתי כל כך... אני כל כך אוהבת את ג'קו הזה, אני מתרגשת ממנו כמו לא יודעת מה... כמה הייתי משלמת בשביל תמוננה אחת איתו תאמינו לי! אני משוגעת עליו!. לסיכום אין מה להגיד ג'קו מספר אחת אני הכי אוהבת אותו בעולם!!! ושכולם ידעו: אני מעריצה מספר 1 שלו!!!!!!!!.. ג'-ק-ו א-נ-י א-ו-ה-ב-ת א-ו-ת-ך... להת'. מתי מפגש מעריצים.

Nova5

New member
שילוש, לא התכוונתי לכינוי,

רק לטקסט הכתוב, תודה לך על התיאור יש עוד זמן עד המפגש...

../images/Emo226.gif מחכה :] ../images/Emo226.gif

וגם מחכה לזה שג'קו יכנס לפורום הזה ויראה את כל הדברים המהמים שאנחנו רושמות לו ועליו :]

למעלה