הפורום כותב אהבה

King of pain

New member
../images/Emo23.gif ... לרגל ט"ו באב ... ../images/Emo23.gif

סתם עוד הזדמנות לגלות את אהבתי , בלי להרגיש טיפשי מיד ...
... שתהיה לכולכם המון אהבה ... אני , בכל אופן , אוהב אתכם הרבה ...
... This time we go sublime Lovers entwine , devine devine Love is danger , love is pleasure Love is pure , the only treasure I`m so in love with you , purge the soul Make love your gaol The power of love A force from above Cleaning my soul The power of love A force from above A sky scraping dove Flame on burn desire Love with tongues of fire Purge the soul Make love your goal השיר אמנם כבר נשלח פעם , כך שקצת חורג מכללי הפורום ... אבל אני מקווה שהיו"ר תסלח לי על זה ... (((
))) ...

King of pain

New member
למען הסר ספקות ...

The power of love הוא אחד מיצירות המופת של המאה ה 20 . נכתב ע"י גיל / ג´ונסון / נאש / או´טול , ובוצע למופת ע"י Frankie goes to Hollywood . שווה האזנה ... I`ll protect you from the hooded claw Keep the vampires from your door Feels like fire I`m so in love with you Dreams are like angels They keep bad at bay Love is the light Scaring darkness away I`m so in love with you Purge the soul Make love your goal I`ll protect you from the hooded claw Keep the vampires from your door When the chips are down I`ll be around with my undying death defying love for you Envy will hurt itself Let yourself be beautiful Sparkling love , flowers and pearls and pretty girls Love is like an energy Rushing inside of me This time we go sublime Lovers entwine , devine Love is danger , love is pleasure Love is pure , the only treasure I`m so in love with you Purge the soul Make love your goal The power of love A force from above Cleaning my soul The power of love A force from above A sky scraping dove Flame on burn desire Love with tongues of fire Purge the soul Make love your goal ... סתם שיהיה לכם שיר יפה לזמזם לפני השינה ( רצוי בשני קולות ... ) ... זה יותר כיף מלספור כבשים ...
...

ה מוזה

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifהפורום כותב אהבה ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

הרימו ראשיכם לרקיע ,ירח מלא מאיר .. יש אהבה באוויר .. ט"ו באב ..לבשו לבן..פיתחו את ה
. הבמה היא שלכם .. רציתם לומר "אוהב/ת אותך למישהו/י מיוחד/ת "? התביישתם לומר ל"למלכת הכיתה " אני אוהב אותך? יש בחייכם אהבה מופלאה ואמרתם אני אוהב/ת מיליון פעמים ,אז פה המקום והרגע לכתוב ולומר זאת בפעם המיליון ואחת .. כמה פעמים עמד לכם המשפט על קצה הלשון .."אוהב/ת".. " תהיי/ה חברי/תי" והוא קפא לו ולא נאמר ? והאם רציתם לומר לה "הנשאי לי" - לומר לו "הנשא לי" ..? הפורום כותב מכתבי אהבה
שרשרו את מכתביכם ,אלו שלא נשלחו ואלו שכן נשלחו... אלו שתרצו לשלוח .. מעטפה ובול על חשבון תפוז
והעיקר העיקר תאהבו ללא פחד ,תאהבו ללא גבולות , מלאו ליבכם באהבה כך שימלא עד גדותיו אושר אהבה ושמחה אלו איחולי לכם עם בוא ט"ו באב ולאורך כל ימות השנה .
שיר לאהבה - גאיה איך שהלב נפתח חובק את העולם ובקריאה גדולה נשיר לאהבה אמרו הכל אפשר זה לא מאוחר השחר כבר עלה זמן לאהבה יחד לב אל לב נפתח ונראה תאור בשמיים יחד לב אל לב נפתח בתקווה לאהבה ורק אם תאמין ובלי שום דאווין בדרך העולה זה שיר לאהבה יחד לב אל לב נפתח ונראה ת´אור בשמיים יחד לב אל לב נפתח בתקווה לאהבה

אופה3

New member
ואני הראשונה, איזה כייף, אז לבעלי

היקר, לי מכל העולם, אני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך כל כך עד שכואב לי מרוב האהבה, אני חולה עליך, אני כל כך אוהבת אותך, שאין לי מילים אחרות להשתמש בהם, אני אוהבת את הריח שלך, את המבט שלך, את הנשיקות והחיבוקים שלך, אני אוהבת את הקול שלך, אני אוהבת את העיינים שלך, שמביטות בי במבט כזה אוהב, אני אוהבת אותך , את כל גופך ונשמתך. אני אוהבת לראות אותך ישן בלילה , להביט בך, באוצר הזה שאלוקים שלח לי, בזה שתומך ומפרגן, בזה שכואב לי, הוא מנשק את הפצעים, ומוחה את הדמעות, בזה שמעודד, אותך אני אוהבת עד כלות הנשימה, שום שיר או מילה לא יכולה להסביר לך עד כמה אני אוהבת אותך. ואני בהחלט לא צריכה את חג האהבה על מנת לומר לך, שאני אוהבת אותך, אני אוהבת אותך בכל יום ובכל ליל, בכל דקה ובכל שניה, ובכל שעה עגולה או חצויה, אני אוהבת אותך בגשם ובקור, בחום ובשרב, אני אוהבת אותך גם בעת כעס ומריבה וגם בעת שלום ולא מלחמה, אני אוהבת אותך, גם שאתה מזיל דמעה, וגם שאני שבורה. אני אוהבת אותך, מכל הלב, וכל האהבה שלי נתונה רק לך, בעלי היקר והאהוב, כמה נשים מקנאות בי על כך שהשגתי כמוך, אך אני התעליתי על כולן, ואתה התאהבת בי, ונשאת אותי לאישה, זה היה היום הכי מאושר בחיי. אני אוהבת אותך מכל הלב והנשמה, אני אוהבת אותך, בכל דקה בכל שעה. אני אוהבת לדבר איתך, לישון איתך, לצחוק איתך, לטייל איתך, וסתם לשבת יחד על הספה חבוקים, קשורים בחוט שאף אחד לא יכול להתיר, הלבבות שלנו מקושרים, ואיך אמרת לי פעם, אנחנו גוף אחד ונפש אחת. אני אוהבת אותך ללא גבולות, ללא מחיצות שלך באהבה גדולה מאוד, אהבה שלא ניתנת לתיאור האופה אישתך

lilush1

New member
למרות שאני...

הולכת לחגוג את יום האהבה לבד, לא עם בן זוג, לא ארוחות רומנטיות, לא יין, ולא מוזיקה שקטה ברקע... מנחם לראות שיש אהבה טהורה בעולם. אז המשיכו כך. לילוש.

ה מוזה

New member
אופה יקרה ..פשוט לקרוא את זה

וחיוך עלה על פני מאוזן לאוזן והלב התחמם .. אהבה מופלאה , קשר אמיץ .. מאחלת לשניכם - אינספור רגעים אוהבים אינספור שניות של אושר ואינספור לילות וימים של חיבור נפש לנפש לב אל לב . אמן שתזכו לפרי אהבתכם בזמן הקרוב .

Y A E LY

New member
אופה יקרה

חיכיתי למכתב שלך לרגל יום האהבה, מי אם לא את יכולה להפגין אהבה אמיתי. כל יום וים כל לילה ולילה מחזיקה לכם אצבעות שתזכו לפי אהבתכם- לכל מי שלא יודע- בזכות אופה אישה (ובקרוב אם) בישראל נכנסה להיריון ראשון!!! והמכתב שלי: לך אהוב יקר שלי, את יום האהבה לא נחגוג מחר ביחד, איש איש יחגוג אותו עם ליבו ונפשו- אני לא אחגוג עם איש! אני אהיה עם עצמי ואתה תהיה איתה. הצעת לי שנסדר את זה ככה שתוכל להספיק להיות איתי- אבל אני?!? אני, לאחר ששמעתי בעצם אחרים (ובשטיפות המוח של יניב...) הבנתי שאניי לא מתכוונת להתחלק לשניים- אולי זה נשמע קצת רכושני אבל אני מעדיפה להיות נטולת אהבה מאשר להיות סחוטת אהבה. למרות שלא אהיה איתך, רניתי לך מתנה, ותיכננתי בדיוק מה אעשה בארוחת הערב הרומנטית שלנו שלצערי לא תהיה. גם את מתנה אני שומרת אבל בשלב זה לך לא אתן.ץ אני מרגישה כבר כאילו אתה יותר חבר דימיוני שלי מאשר מציאותי, מאין דמות נסיכית הרכטבה על סוס ומגיע מהאופק כשבקו הרקיע ניצני שקיעה לציל אותי וידך מושטת אלי ואני מרימה ידי אליך- ואין. ידך לא מגיעה אלי וידי לא מגיעה אליך- אין איש היבוא להושיעני כעת- אין יש מלבד... מלבד עצמי! ואני- אינני מסוגלת לעזור לעצמי. ואני- כעת מחכה רק לך- לך נסיך יקר שלי שמגיע רק אלי! אין לי בעיה לחכות לך, אין לי בעיה. אני אמתין לך עד שתוכל. עד שידך תהיה משגת. עד שהשקיעה כבר תיגמר, עד שהשחר יעלה ואתה תושיט ידך אלי ואני אאחוז בה- וביחד נדבר על סוסך הלבן- נהדר לאופק. שערותי יתבדרו ברוח וצחוק פעמונים יתגלגל באוויר, כי אני אהיה איתך ואתה שלי. כמו בכל אגדה כך גם בסיפורינו- התאהבנו אנו, ובא אותו רעם אפל שהאפיל על אהבתנו ומנע בעדינו להיות נאהבים. הכל נראה לנו אבוד- אך רק בסוף בסוף אנחנו נהיה ביחד והבכל יהיה טוב. מחר אעביר את יום האהבה לבד, לבד אך מאוהבת. מאוהבת ומקווה לעתיד טוב יותר- מאוהבת עםמבט לעתיד ולא לעבר- מחכה ליום האהבה הבא (למרות שגם הולנטין מספק אותי..) מחכה לצחוק הפעמונים שיעלה באוויר כשנרכב לעבר השקיעה אל הלא נודע שהפעם הןא כל כך לא מפחיד- שהפעם הוא נעים מאי פעם! מכתב חמוץ עם סוף מתוק!

Y A E LY

New member
שיר שמתאים לי לעכשיו

זמר שלוש התשובות/ נתן אלתרמן הוא אמר: "אם תלכי אחרי לא קטיפה תלבשי ולא משי יהיה מר עד בלי כח אולי" אז אמרה היא לאט: "כח יש לי אם צריך אתהלך בסחבות כלובשת קטיפה מבריקה אם צריך אקרצף מרצפות ואהיה בעיני כמלכה. כל אשר תבקש ותשאל אעשה ואוסיף לשמוח כי את זאת אהובי יהיה קל לעולם לא יחסר לי כח" אז אמר: "מה יהיה אם אבגוד ואותך אעזוב מיותרת בלילות ארוכים מחכות עד שובי מזרועות האחרת?" "אם צריך לחכות אחכה" כך אמרה ופניה באור. "אם צריך לבכות לא אבכה העיקר שאדע כי תחזור כל אשר תבקש ותשאל אעשה ואוסיף לשמוח כי את זאת אהובי יהי קל לעולם לא יחסר לי כח" אז אמר: "מה יהיה אם אגיד כי עליך לקום וללכת ולשכוח אותי ושנית לא לחזור כי לרחוב את מושלכת?" היא רק רגע שתקה ותחייך אז דברה ופניה ככפור "אם תאמר לי ללכת, אלך, אם תאמר לא לחזור, לא אחזור, אך דבר רק אחד אל תשאל אל תאמר לי אותך לשכוח כי את זאת אהובי לא אוכל בשביל זה לא יהיה לי כוח

אופה3

New member
יעלה תודה חמודה, וחוץ מזה היא לא

נכנסה להיריון בזכותי חמודה, אלא בזכותה, ובזכות בעלה, אני רק שיחררתי קצת מהלחץ, אז בכל אופן , שיהיה כל טוב וחג האהבה שמחחחחחחחח האופה

Y A E LY

New member
לאף אחד אין מה להגיד לי?!?

זה כבר ממש מתחיל הליות פוגע!!!!!!! אני חושבת שהבנתי את המסר!

אופה3

New member
מוזה היקרה, תודה לך על הפורום הנפלא

הזה, תודה שנתת לי את העונג להתפרק פה ולכתוב, תודה לך מכל הלב, ותודה לך גם על המילים הנפלאות שלך. באהבה, האופה

האילתית

New member
אם לא הייתי כזאת קטנה (בת15)

הייתי מציעה לאהבה של החיים שלי להתחתן איתי... כל כך קשה לי להביע לו את מה שאני רוצה להגיד לו, כי אין מספיק מילים בעולם כדי לתאר כמה שאני אוהבת אותו. אני חושבת על השמיים, ואני חושבת על עיניו הכחולות אני חושבת על החושך, ואני נזכרת בשיערו השחור המהמם אני חושבת על חברים, ורוצה שנהיה אני חושבת על נשיקה, ומחכה לרגע הזה אני חושבת על הפעם הראשונה, ורוצה שתהיה הראשון, והאחרון אני חושבת על נישואים, ויודעת שזה שנינו אני חושבת על אהבה, ואני חושבת עלינו אני חושבת על כל כך הרבה דברים, וכל דבר מקשרת אליו... כל דבר פשוט בחיים מזכיר לי רק אותו. אני כותבת כל כך הרבה שירים עליו, כותבת לו מכתבים, אומרת לו מילים מתוקות, שומעת שירים שמזכירים לי אותו, ועדיין לא מוצאת מספיק מילים מתאימות לתאר את האהבה הזאת. מצד שני, אני פוחדת כל כך שכל האשליות האלה, שנתחתן, שנאהב אחד את השני לנצח, והכל, אני פוחדת שזה רק אשליות, כי אומרים שאהבה בגילי לא נשארת לנצח...

joyjoy

New member
זה לא מכתב..זאת תפילה...מוקדש לכולם

מי ייתן ויעטפו אותך ברכות קטיפתית יעיפו אותך למחוזות שלא פגשת לעומקים וטעמים שלא ידעת עוד שירוו את צימאונך בנשיקה שישביעו את כל מאוויך הכמוסים שירצו להכיר אותך ולא לנחש אותך שיקשיבו לך ולא רק ישמעו. שיראו מעבר לכסות בגדיך את נשמתך שיבחינו מבעד לקליפה החיצונית, בילדה שבך שיאחזו בידך בשעות פחד בין הצללים שיאפשרו לך זמן לבד בתוך היחד שידחפו אותך להיות כל מי ומה שאת יכולה להיות שיקבלו אותך גם אם לא יבינו או יסכימו שיחממו אותך בלילות קרים וינחמו אותך כשהסערה משתוללת שירטיטו את גופך בלהט התשוקה שישתו בצמא את מילותיך שיכירו אותך באמת שידעו אותך ולעולם ישבעו מכך... שיבקשו את חיוכך האמיתי ,זה שמגיע לעיניים שיגרמו לך לרצות לעשות כל זאת גם עבורם שיאהבו אותך ב א מ ת הלוואי
שלכם, אני

אופה3

New member
גו´י גו´י, מדהים,יש לי את כל מה

שתיארת בשיר, מהמם מאוד, התחברתי לשיר, ועכשיו אני יכולה רק להגיד תודה לאל. שיש מי שיאחוז בידי ברגעי הפחד, ויש מי שיקשיב, ויש מי שינחם בלילות הקרים, ואני יודעת להעריך את זה, בקרוב גם אצלך האופה

למעלה