יומולדת לשאנון!!!

A Modern Myth

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifיומולדת לשאנון!!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אז היום יש יומולדת למתופף הכי מוכשר עלי אדמות! זה פשוט לא יאמן שהוא בן 40 כבר!!! נקווה שהוא ימשיך לעשות מוזיקה טובה עוד הרבה זמן, ושאולי גם יתחתן ביום מן הימים וימשיך את השושלת כי קשה לי להאמין שג'ארד אי פעם יעשה את זה אז יאלה תנו בברכות!

אעעעע מזל טוב

כתבתי לו כבר בטוויטר, אבל בכל מקרה, וואו 40 עשורים. הוא כל כך לא נראה ולא מתנהל כמו אדם בן 40. שיהיה לו המשך חיים מאושרים ומלאים בהגשמה עצמית, בדיוק כמו עכשיו. הוא פעם כתב בטוויטר שהוא לעולם לא יתחתן, וזה למה חברה שלו זרקה אותו, אז אני אאחל לו פשוט שיהיה מאושר - יתחתן , לא יתחתן, יביא ילדים לא יביא.. העיקר שיהיה לו טוב. ובכלל , שתהיה לו הופעה מקסימה הלילה, אין כמו לחגוג עם האשלון
אני יודעת שיש להם ה ר ב ה מתנות להביא לו

liron138

New member
מזל טוב לשאנון!!!!!!!!!!!!!

בחור מדהים...מתופף ענק..ואח של הבנאדם הכי מדהים בעולם..:):)

BtHeS 94

New member
יאפ,שיהיה לו המון מזל טוב,וגם ללודה D:

חעחע שיהיה להם המוןהמון מזל טוב, שיזכו לעוד מלאא שנים מאושרות, ששאנון ימשיך עם 30 (בכל זאת-אתם יכולים לדמיין את הלהקה בלעדיו?) שישאר מתופף מגניב כמו שהוא, שגם ברגעים המבאסים שידע לשמור על אופטימיות וחוש הומור- כי הומור זה חשוב,ולצחוק זה בריא,וגם כיף,הכי כיף. שלא יפחד מה-40.כי בכל זאת...40 P: למרות שהוא נראה אולי 10 שנים פחות,אם לא 12 XD

TyrAnnyA

New member
יומולדת גם ללודה שלנו!

איזה כיף לה! נולדה באותו יום עם המתופף הכי הורס בעולם!!! מזל טוב לשאנון וללודה! עד 120! מאחלת לשניהם סופסוף להפגש!!!

לודהההההההההההההההההה!!!!

מזל טובבבבבבבבבבבבבב!!!! ואני מאחלת לך הופעה מהממת בגרמניה, מי ייתן ותפגשי את כולם ותהיי שורה ראשונה!

Luda007

New member
תודה ../images/Emo9.gif

אנני- מהפה שלך לאלוהים. אני עדיין לא קולטת שאני טסה. זה יקרה אחרי הצגת הפרויקט שלי, אז העצבים ישתלטו מזל טוב לשאנון שימשיך לתופף כמו יטורף

XoLilMissLolaoX

New member
מזל טוב לודה!!../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

המון טוב בחיים והרבה הנאה והצלחה!!

RenanaD

New member
מזל טוב לשניכם! ../images/Emo24.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif

XoLilMissLolaoX

New member
../images/Emo23.gifמזל טוב לשאנון!!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

וואו הוא כבר בן 40??? מי היה מאמין ממש לא נראה ולא מרגיש ככה... אני מאחלת לו רק טוב... ואם גם הוא וגם ג'ראד לא יתחתנו מי ימשיך את משפחת לטו המופלאה?? מישהו צריך לעשות את זה....חחח העיקר שיהנה מהחיים האלו הכי חשוב!!!

מזלל טובב שאנונייהה D:

כבר כתבתי לו מלא בטוויטר D: מזלוו"ש לבנאדםם הכי מוכשר שמנגן בתופים ששמעתי D: ושישאר מאושר לנצח D:

למעלה