שאלון מירי מסיקה

Music4Life

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif שאלון מירי מסיקה ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

היי חבר'ה, מה שלומכם
אני יודעת שיבש כאן.......ובא לי לתבלן ת'אוירה
. עשיתי את זה כבר כששמתי לכם משחקון מירי, והשתתפתם יפה
ועכשיו אנסה לחשוב על כל מיני שאלות נחמדות בקשר למירי לשאול אותכם... אנסה להיות מקורית, אבל זה יהיה קשה כי כל שאלה שאשאל בטוח כבר עניתם עליה כמה וכמה פעמים, אז עימכם הסליחה. פלוס שיש דברים שאולי ארצה לדעת ובטח אלו שאלות לא מקוריות........ בכל אופן מה 'כפת לכם, ענו בכינות ובאריכות כמה שתרצו, אני קוראת ה-כ-ל.
אם כן בואו נתחיל.......
שאלה טיפשית כזאת אבל אני רוצה לדעת באמת - יום שלם בלבד עם מירי. קסום...לאן ואיפה הייתם רוצים לבלות איתה? פשוט כתבו מקומות, או מה הייתם רוצים לעשות.
האלבום של מירי שהוא הפייבוריטי שלכם מכל ה-3 שלה...והסבירו מדוע בבקשה (לא לשכוח לנמק תשובה)?
עם איזה מעריצי מירי פה בפורום אתם הכי חברים?
פגישה אחת מיוחדת עם מירי שתזכר לכם תמיד היא.....? (ספרו לי בקצרה)
מה הדבר הכי מרגש שאמרתם למירי אי פעם?
מתי והיכן דיברתם+פגשתם את גב' מסיקה לראשונה? (ספרו בקצרה, או בכמה מילים גם טוב)
הופעה אחרונה שהייתם של מיריל'ה, איזו הופעה זו היתה, והאם יצא לכם לראות את מיריל'ה אחרי ולהגיד לה כמה שהיא היתה מדהימה?
האם אתם גם בקטע של קרן פלס?
האם אי פעם באתם למירי לבקש את עצתה בקשר למשהו?
השיר האהוב עליכם, אם הייתם צריכים לבחור מהאלבום החדש וה=נ=ה=ד=ר של מסיקה "חדשות טובות"...קשה קשה אבל תבחרו אחד, ותסבירו למה דווקא הוא מכולם?
האם גם ההורים שלהם אוהבים את מיריל'ה?
עם אילו אומנים נוספים הייתם ממש רוצים לראות את מיריל'ה עושה דואט? (אפשר אחד, או כמה...)
עם איזה אומן/ית ל-א הייתם רוצים לראות את מירי עושה דואט בשום פנים ואופן? (הסבירו למה)
האם אתם אוהבים את השינוי ה"קודר" באופן מסוים שמירי עשתה עם האלבום הזה מהאחרים? התחברתם לסאונד הזה מההתחלה?
תבחרו שיר אחד שעולה לכם ישר לראש, שאתם אוהבים באופן מיוחד לראות את מירי שרה LIVE, ותסבירו לי בבקשה למה הוא דווקא?
מה מירי בשבילכם? לכל אחד היא מסמלת בחיו משהו אחר, מה היא נותנת לכם לאף זמר/ת אחרת לא נותנת, למה היא מועילה בחייכם?
מה אתם הכי מעריכים במירי? מספיק לכם או שאתם רוצים עוד
אני יכולה לחפור ולמצא עוד דברים שמעניינים אותי לדעת מכם....אז אם אתם מרגישים שבא לכם עוד שאלות, תגידי לי ואחשוב בשבילכם. בנתיים אני באמת רוצה לדעת מכם את התשובות לשלאות האלה, מעניין אותי. אז תודה מראש על כל תשובה, ויאללה לעבודה
מקווה שתהנו
ולא להתעצל........

Music4Life

New member
היות ואני נוסעת ממחר לצפון ליומיים.......

אז אענה לשאלון שלי עכשיו
בכל אופן, אני גם במצברוח מירי-אי כרגע אז בכלל.........
יאללה........ שאלה טיפשית כזאת אבל אני רוצה לדעת באמת - יום שלם בלבד עם מירי. קסום...לאן ואיפה הייתם רוצים לבלות איתה? פשוט כתבו מקומות, או מה הייתם רוצים לעשות.
אז יום שלם עם מירי...ווואו. האמת שזה רצון עז וחלום. כמו לכל אחד מאיתנו בטח. מה הייתי הכי רוצה לעשות איתי ביום הזה? באמת שיותר מכל אני באמת רוצה לעשות בפשטות את אותם דברים שהייתי עושה עם כל חברה טובה, שזה אומר, לשבת ככה בבוקר בכיף באיזה בית קפה נעים בשדרת רוטשליד היפה, או באיזור אלנבי ופשוט לצחוק, לדבר, ופשוט להכיר יותר טוב את מירי הבנאדם. אני יודעת שהיה לנו המון על מה לדבר כי גם יש לנו נושא משותף ענק שהוא האהבה העמוקה למוסיקה ולשיר. אח"כ הייתי רוצה שנסתובב בתל אביב ונעשה אולי אפילו שופינג, ואז..הייתי רוצה מאד מאד לבוא אליה הביתה, לראות איפה היא חיה, להכנס לאולפן הקטן שלה ושל אורי, ולהקליט איתה שיר, ושהם יראו לה ויסבירו לי תהליך עבודה. הייתי רוצה לראות את מירי ואורי בפעולה של לעבוד על שיר...זה מעניין אותי בטירוף. והעניין הוא פשוט להסתובב איתה במקומות בת"א שאני אוהבת ופשוט לדבר איתה ולהיות בחברתה. אני לא יכולה לתאר אושר גדול מזה
. זה באמת היה יכול להיות מ-ד-ה-י-ם. האלבום של מירי שהוא הפייבוריטי שלכם מכל ה-3 שלה...והסבירו מדוע בבקשה (לא לשכוח לנמק תשובה)?
אישית אני חושבת שאני הכי אוהבת את האלבום החדש. גם כי הוא הכי רלוונטי לזמננו, וגם כי הוא הכי רלוונטי לחיים של מירי כרגע. וגם כי אני פשוט מכורה בתשוקה לשירים החדשים ומאד אוהבת את הסגנון החדש של האלבום. עם איזה מעריצי מירי פה בפורום אתם הכי חברים?
מממ אז לאחרונה מאד התחברתי עם שיר החמודה, ועם הג'ינג'ית המתקה מתוקה שלנו - רביד. אבל באמת שכולם בפורום נחמדים מאד
, אחלה בחר'ה, ואני אומרת זאת בשיא הרצינות........ פגישה אחת מיוחדת עם מירי שתזכר לכם תמיד היא.....? (ספרו לי בקצרה)
הפגישה הראשונה שהיתה לי איתה אי פעם הכי מיוחדת...אבל עליה התבקשתי לענות בהמשך כבר אז..... מה הדבר הכי מרגש שאמרתם למירי אי פעם?
אני חושבת שכל מה שאני אומרת לה מרגש. לפעמים נראה לי שהיא מתרגשת יותר ממני אפילו
. אני אוהבת לה דברים כמו כמה שאני אוהבת אותה, מה הקול שלה גורם לי להרגיש, ולמשל הדבר האחרון שאמרתי לה (טוב לפני האחרון), סיפרתי לה לפני שנה שאני שרה. שתמיד אהבתי לשיר, מגיל 0. ורק בשנים האחרונות המשפחה שלי גילת אותי אחרי ששנים הסכמתי למישהי לשמוע אותי שרה...הסתגרתי מאחורי 4 קירות כי לא הרגשתי בנוח, אבל אף אחד לא ידע שבעצם...יש לי כשרון. ולי אישית היה לגמרי מרגש לספר על כך למירי, כיח זה מאד אישי בעיניי ונושא שמאד קשור אליי, שהוא 100% אני. לשיר בשבילי זה.....זו אני פשוט. והיא גם זכרה את השיחה הזאת אחרי שנה שלמה...פשוט מדהימה, זכרון של
יש עליה, הפתיעה אותי בטירוף! כפרעליה
!! מתי והיכן דיברתם+פגשתם את גב' מסיקה לראשונה? (ספרו בקצרה, או בכמה מילים גם טוב)
אוקי, זה סיפור ממש מצחיק האמת.....פגשתי אותה לראשונה במקריות. הייתי בדיזינגוף סנטר ואז עוד אהבתי אותה מאד...פתאום אני רואה שהיא הולכת שם ומהר...ואני כולי התפוצצתי, הייתי בשוק וקפאתי על מקומי אבל הייתי נואשת לגשת אליה ולהגיד לה כמה מילים ולא יכולתי לוותר. ניסיתי ללכת אחריה אבל היא הלכה מהר...ונכנסה לשירותים.
לא נעים, אז חיכיתי בחוץ בקרבת מקום, ואז היא יצאה. ניגשתי אליה אחרי שאזרתי אומץ ופשוט שפכתי לה בפנים כמה שאני פשוט בכינות אוהבת אותה ומעריכה את עבודתה, ושאני מאוהבת בקול שלה, שהוא מרגש אותי ובלה בלה....ומירי, אני לא אשכח את הפרצוף שלה, היא כמעט התעלפה לי מאושר
וכמה התרגשהההה שלא נדע, עד כדי כף שהיא אמרה לי "אני פשוט חייבת לחבק אותך!"
זה היה קטע קטע...ומאותו הרגע הבנתי שמדובר בבחורה מדהימה ונדירה, ושלא מדובר בסלב המצו, היא היתה אחרת - אנושית יותר, מקסימה יותר, לבבית יותר, פשוט...קורנת אור ואהבה וזה האיר לי את החיים ולא ידעתי חושך מאז.
. הופעה אחרונה שהייתם של מיריל'ה, איזו הופעה זו היתה, והאם יצא לכם לראות את מיריל'ה אחרי ולהגיד לה כמה שהיא היתה מדהימה?
בואו נראה.....טוב אנו מדברים על שנה אחורה. אני לא זוכרת מה עשיתי אתמול , אז שאני אזכור פרטים מלפני שנה??? אבל מה שכן, אני בטוחה שזה היה בזאפה ת"א, הייתי אז חורשתתת על הופעות בזאפות, וכן אני חושבת שראיתי אותה אח"כ, נתתי לה חיבוק, דיברתי איתה קצת- אז כן.
למזלי. האם אתם גם בקטע של קרן פלס?
קרנונה? אני חייבת לציין שהיא קודם כל בחורה מאד מאד מתוקה. יש לה חיוך כזה מתוק....מעבר לזה היא כשרונית בטירוף. אני אוהבת מאד את הכתיבה שלה ואת הלחנים שלה, היא תותחית. אבל, מבחינה ווקאלית, מירי לוקחת עליה ב-ג-ד-ו-ל. מירי מרגשת אותי גם בהרבה יותר....אבל כשקרן החברה הטובה ביותר של מירי, קשה קצת לא לחבב אותה, זה פשוט דבר שקורה אוטומטית, ובאמת עם יד על הלב, אני מחבבת אותה מאד. האם אי פעם באתם למירי לבקש את עצתה בקשר למשהו?
הממ אני לא חושבת....אני לא אוהבת את הקטע הזה כל כך. אני באמת לא רוצה להפיל עליה דברים, זה לא מתאים. השיר האהוב עליכם, אם הייתם צריכים לבחור מהאלבום החדש וה=נ=ה=ד=ר של מסיקה "חדשות טובות"...קשה קשה אבל תבחרו אחד, ותסבירו למה דווקא הוא מכולם?
אויש...המממ טוב האמת היא שאני מכורה כרגע ל"מה עשית?" אז אבחר אותו, אבל זה דבר שמאד משתנה אצלי כל הזמן....... האם גם ההורים שלהם אוהבים את מיריל'ה?
אמא שלי האמת אמרה לי היום שהיא אוהבת את מירי...חח מזלה..ואבא לשי סוג של אדיש, כך שאין לי מושג. :) עם אילו אומנים נוספים הייתם ממש רוצים לראות את מיריל'ה עושה דואט? (אפשר אחד, או כמה...)
אין לי הרבה רעיונות האמת, אבל שרית חדד יכול להיות מגניב לגמרי
....הממ רגע אולי גם שלמה ארצי, ריטה.... עם איזה אומן/ית ל-א הייתם רוצים לראות את מירי עושה דואט בשום פנים ואופן? (הסבירו למה)
לא הייתי מוכנה בשו םפנים ואופן שהיא תעשה דואט ותשיר עם מאיה בוסקילה. אני פשוט ממש שונאת אותה ולא יכולה לסבול לא לשמוע אתה ולא להתסתכל עליה, וחיבור כזה עם מירי יהיה רקוב עבורי....זה יהיה פשוט חבל ומיותר. האם אתם אוהבים את השינוי ה"קודר" באופן מסוים שמירי עשתה עם האלבום הזה מהאחרים? התחברתם לסאונד הזה מההתחלה?
כן כן כן! אני מוכרחה להגיד שאומנם לא התחברתי כ"כ בהתחלה א=ב=ל זה משהו שקורה לי עם כל אלבום, ולא משנה של מי, תמידית! לקח טיפה זמן הלתרגל אבל וואי וואי וואי, עכשיו כשהתרגלתי אני מ=כ=ו=ר=ה קשות לאלבום הזה, ואני מאוהבת בו מכל הלב והנשמה שלי. הוא להיט! תבחרו שיר אחד שעולה לכם ישר לראש, שאתם אוהבים באופן מיוחד לראות את מירי שרה LIVE, ותסבירו לי בבקשה למה הוא דווקא?
אני מטורפת על זה כשהיא מופיעה עם השיר "ברכת המלך", הקול שלה שם פותח את שערי השמיים בשבילי...הקול שלה כ"כ רם ואלוהי בשיר הזה. יש עוד הרבה שירים שאוכל להגיד אבל זה מיוחד בשבילי שמיד קופץ לי תמיד לראש.

Music4Life

New member
המשך (רק עוד 2 תשובות שלי)

המשך......... מה מירי בשבילכם? לכל אחד היא מסמלת בחיו משהו אחר, מה היא נותנת לכם לאף זמר/ת אחרת לא נותנת, למה היא מועילה בחייכם?
ובכן, דבר ראשון אני חושבת שמירי בחיים היא דבר ראשון אהבה ענקית
שזה כבר משהו מיוחד. אני לא לוקחת אהבה כמובן מאליו, אני בנאדם שמאוהב באהבה, נחוץ לי לאהוב מישהו כל הזמן ומירי עונה לי על הצורך הזה, ובכלל, רגשות זה דבר קסום ויפייפה בעיניי. היא ממלאה את חיי באופן מסוים. היא מביאה לי אושר גדול....כשאני רואה אותה, וכשאני שומעת את הקול שלה, דרך 2 הדרכים האלה, סוף פסוק. היא מזינה את נפשי דרך המוסיקה שלה, דרך המילים, דרך האהבה שאני חשה עבורה, זה פשוט. אני חיה מוסיקה, זה הנשמה שלי.....וכל אומן שאני אוהבת את המוסיקה שלו במיוחד הוא כבר נהפך להיות חלק בלתי נפש מנשמתי. ככה זה אצלי. כך, שמירי נותנת לי ה-מ-ו-ן בחיים האלה. אני באמת מרגישה שאני מאושרת יותר בזכות כל אלה. לכן היא חשובה לי, וזה החלק שהיא ממלאה בהם.
מה אתם הכי מעריכים במירי?
wow. תשמעו האישה הזאת....אני מעריכה אותה עמוקות ועל כל כך הרבה שקשה לי לדבר על זה ולהתבטא. יש בה יותר דברים שאפשר להעריך מכל מס הכוכבים בשמיים. אבל הדבר הבולט ביותר בה גם שאני הכי מעריכה באופן אישי הוא מה שהיא מקרינה החוצה כשאת רק מביטה בה - מירי קורנת אור ואהבה. היא בנאדם שיש מסביבו הילה מטורפת, כאשר היא נכנסת לחדר היא פשוט ממלאת אותו באור. דרך החיוך שלה, המבט שטוף האהבה הזה היא מזכירה לי מלאכים בשמיים...הדיבור שלי הוא לא "פלצני", הוא פשוט בא לבטא את האמת שלי, ואת האמת בצורה כללית, כי זה באמת כך! מירי פשוט בנאדם אוהב.......וזה כל כך קורן החוצה. אני מתה על אנשים כאלה. אומרים לי שזה גם מה שאני מקרינה החוצה, הטוב הזה....וזה נדיר עבורי. זהו, לילה טוב לכולם
, אחזור אליכם ביום שני, יום לפני החזרה שלי לעבודה ולדרך/תקופה חדשה בחיי, עמוסה ומאד מאד מפרכת...
חיבוקים

עונה

שאלה טיפשית כזאת אבל אני רוצה לדעת באמת - יום שלם בלבד עם מירי. קסום...לאן ואיפה הייתם רוצים לבלות איתה? פשוט כתבו מקומות, או מה הייתם רוצים לעשות. לעשות איתה טיול רכיבה בטבע+ פיקניק האלבום של מירי שהוא הפייבוריטי שלכם מכל ה-3 שלה...והסבירו מדוע בבקשה (לא לשכוח לנמק תשובה)? האלבום השלישי כי לפי דעתי הוא הכי יפה. עם איזה מעריצי מירי פה בפורום אתם הכי חברים? פגישה אחת מיוחדת עם מירי שתזכר לכם תמיד היא.....? (ספרו לי בקצרה) אממ שלושת המפגשים איתה, כל פגישה איתה מיוחדת ונעימה ולכן אני אזכור את כולן. מה הדבר הכי מרגש שאמרתם למירי אי פעם? מתי והיכן דיברתם+פגשתם את גב' מסיקה לראשונה? (ספרו בקצרה, או בכמה מילים גם טוב) פגשתי את מירי לראושנה בהופעה שלה של האלבום השני ואחרי ההופעה פגשתי אותה במאחורי הקלעים והיא פשוט מדהימה =) הופעה אחרונה שהייתם של מיריל'ה, איזו הופעה זו היתה, והאם יצא לכם לראות את מיריל'ה אחרי ולהגיד לה כמה שהיא היתה מדהימה? ההופעה של האלבום השלישי שלה וכן ראיתי את מירי מסיקה ואמרתי לה שהיא מדהימה... האם אתם גם בקטע של קרן פלס? יש כמה שירים שלה שאני אוהבת האם אי פעם באתם למירי לבקש את עצתה בקשר למשהו? לא השיר האהוב עליכם, אם הייתם צריכים לבחור מהאלבום החדש וה=נ=ה=ד=ר של מסיקה "חדשות טובות"...קשה קשה אבל תבחרו אחד, ותסבירו למה דווקא הוא מכולם? התזמורת נגנה, פשוט אהבתי אותו הוא שיר יפה כל כך האם גם ההורים שלהם אוהבים את מיריל'ה? לא כמוני עם אילו אומנים נוספים הייתם ממש רוצים לראות את מיריל'ה עושה דואט? (אפשר אחד, או כמה...) מירי וקרן עם איזה אומן/ית ל-א הייתם רוצים לראות את מירי עושה דואט בשום פנים ואופן? (הסבירו למה) מירי וזהבה בן. פוי שונאת את זהבה בן האם אתם אוהבים את השינוי ה"קודר" באופן מסוים שמירי עשתה עם האלבום הזה מהאחרים? התחברתם לסאונד הזה מההתחלה? כן יש הרבה שירים יפים באלבום הזה שאני מאוד אוהבת תבחרו שיר אחד שעולה לכם ישר לראש, שאתם אוהבים באופן מיוחד לראות את מירי שרה LIVE, ותסבירו לי בבקשה למה הוא דווקא? לא משנה לי כל שיר שהיא שרה נשמע יפה כל כך מה מירי בשבילכם? לכל אחד היא מסמלת בחיו משהו אחר, מה היא נותנת לכם לאף זמר/ת אחרת לא נותנת, למה היא מועילה בחייכם? מה אתם הכי מעריכים במירי? שהיא אמיתית ושהיא נותנת יחס חם למעריצים שלה. מדהימה

שאלון חמוד ביותר! עונה:)

שאלה טיפשית כזאת אבל אני רוצה לדעת באמת - יום שלם בלבד עם מירי. קסום...לאן ואיפה הייתם רוצים לבלות איתה? שופינג!!!! ברור:) זה הבילוי לבנות, ועוד לאחת כמו מירי ואחת כמוני:) האלבום של מירי שהוא הפייבוריטי שלכם מכל ה-3 שלה...והסבירו מדוע בבקשה (לא לשכוח לנמק תשובה)?האלבום הראשון, לגמרי!!! זה האלבום עם כל השירים שאני אוהבת... שירים מושלמים אחד אחד,רק חבל ש"שירה" באלבום השני ... אם שירה היה באלבום הזה זה היה עוד יותר מושלם,אבל הוא מושלם כמו שהוא...מאוד אוהבת את האלבום הזה.. עם איזה מעריצי מירי פה בפורום אתם הכי חברים? אין מישהו ספציפי,ממי שאני מכירה יש פה אנשים מקסימים,אחד אחד... רק שלצערי עוד לא יצא לי ממש להכיר אתכם,אני רק רואה אתכם מאחורי הקלעים אחרי כל הופעה (אפילו בהופעה עצמה עוד לא יצא לי לשבת אתכם), מקווה להכיר אתכם יותר:) פגישה אחת מיוחדת עם מירי שתזכר לכם תמיד היא.....? (ספרו לי בקצרה) הפגישה הראשונה, אחרי הזאפה הראשונה שהיתי , מאחורי הקלעים,עם הפורום כמובן,אני די רעדתי..לא יכולתי ממש לדבר,אז לא דיברתי,רק ביקשתי תמונה,ורד צילמה:) מה הדבר הכי מרגש שאמרתם למירי אי פעם? לא ממש הצלחתי לדבר איתה ברוב הפעמים היתי מובכת... אבל בפעם האחרונה שראיתי אותה הצלחתי להגיד לה שהיא מקסימה ושההופעה (אותה הופעה שהיתה) היתה מדהימה! אולי בפעם הבאה שאני יראה אותה אני אצליח להגיד לה שאני אוהבת אותה?! כנראה זה בהדרגה...
מתי והיכן דיברתם+פגשתם את גב' מסיקה לראשונה? (ספרו בקצרה, או בכמה מילים גם טוב) מאחורי הקלעים של הזאפה.. הופעה אחרונה שהייתם של מיריל'ה, איזו הופעה זו היתה, והאם יצא לכם לראות את מיריל'ה אחרי ולהגיד לה כמה שהיא היתה מדהימה? האם אתם גם בקטע של קרן פלס? כן, אבל יותר מירי... יש לקרן פלס כמה שירים שאני אוהבת..את הדיסק החדש לא יצא לי לשמוע עדיין חוץ משיר לאסף וכל היתר חולף,חייבת לשמוע לפני שאני מגיעה להופעה:) ואני באה בקרוב... האם אי פעם באתם למירי לבקש את עצתה בקשר למשהו? לא, אמרתי כבר שאני מובכת שאני לידה? אבל לאט לאט גם זה יגיע:p השיר האהוב עליכם, אם הייתם צריכים לבחור מהאלבום החדש וה=נ=ה=ד=ר של מסיקה "חדשות טובות"...קשה קשה אבל תבחרו אחד, ותסבירו למה דווקא הוא מכולם? השיר שאני הכי אוהבת מהאלבום החדש הוא כמובן חדשות טובות... זהירות חפירה לפניכם: אני הכי אוהבת את השיר הזה, כי הוא מתאר בדיוק את השנה שעברה עלי האחרונה... מאוד היה לי חשוב לעבוד בעבודה שעושה לי טוב וגורמת לי לסיפוק והנאה,בשבילי עבודה היא לא רק לעשות כסף וללכת הביתה,היא גם לתת מעצמי את מה שיש לי לתת ולהרגיש שעשיתי משהו... אני כבר הרבה זמן חשבתי על לעבוד בגן ילדים, ועברתי הרבה גני ילדים ולא קיבלו אותי בגלל חוסר הניסיון שלי, הגעתי לגן שבו אני עובדת כיום וקיבלו אותי בלי הניסיון שלי, ואני כבר שם 8 חודשים!!! ואני עכשיו נחשבת לסייעת מנוסה בגן ילדים!!! בשבילי השיר חדשות טובות הוא בעצם מספר על תקופה שהיתה לו טובה אבל לא וויתרת והלכת עם האמת שלך ולמרות שסגרו לך דלתות המשכת והמשכת ולא וויתרת ובסוף פתחו לך את הדלת והצלחת:) "סגרתי לתמיד את הדלת והטריקה מוסיפה להדהד עכשיו עם רגל בחול אני לומדת לזחול לגלות את עצמי באמת,משאירה מאחור אהבות מאפסנת בלב להבות עכשיו הגיע הזמן לחדשות טובות חדשות טובות!" מדהים!:) האם גם ההורים שלהם אוהבים את מיריל'ה?הם מעדיפים את מירי מסיקה על אביב גפן:) חחחח אבל הם לא אוהבים אותה בגלל שאני חופרת עליה,כמו שאני חופרת על אביב... עם אילו אומנים נוספים הייתם ממש רוצים לראות את מיריל'ה עושה דואט? החלום שלי, שאביב גפן ומירי מסיקה יופיעו יחד על אותה הבמה באותו הזמן (יעני דואט) אבל זה בטוח אף פעם לא יתגשם וזה תמיד ישאר כחלום.. עם איזה אומן/ית ל-א הייתם רוצים לראות את מירי עושה דואט בשום פנים ואופן? (הסבירו למה) האם אתם אוהבים את השינוי ה"קודר" באופן מסוים שמירי עשתה עם האלבום הזה מהאחרים? התחברתם לסאונד הזה מההתחלה? האלבום החדש בעייניי קצת יותר מזרחי מהקודם, והיה לי קשה להתחבר לשירים מסויימים, אבל עכשיו "מה עשית" שפעם לא התחברתי אליו בכלל הוא בין האהובים עלי באלבום. תבחרו שיר אחד שעולה לכם ישר לראש, שאתם אוהבים באופן מיוחד לראות את מירי שרה LIVE, ותסבירו לי בבקשה למה הוא דווקא? אומנם מירי לא מופיע איתו הרבה בלייב,אבל בחרתי את "שירה" זה שיר שמאוד מרגש אותי.. אני מרגישה כאילו הוא מדבר עלי, הוא די מזכיר לי את הילדות שלי... ועוד יותר מלמד אותי מה היה לא טוב בילדות שלי ומה אני צריכה לתקן ,ולבנות מחדש.כל זה משיר אחד!:) אני מאוד מחוברת לשיר הזה,ולא סתם... מה מירי בשבילכם? לכל אחד היא מסמלת בחיו משהו אחר, מה היא נותנת לכם לאף זמר/ת אחרת לא נותנת, למה היא מועילה בחייכם? היא מרגיעה אותי... השירים שלה אופטימים, שלווים.. אני יכולה להיות עצובה בגלל משהו מסויים,לשמוע את מירי..ואז להגיד לעצמי "יהיה בסדר" וזה עובר... למשל אצל אביב גפן (שאני מאוד מאוד אוהבת והוא אומן שגדלתי איתו) זה לא יקרה...אני אשמע שיר שלו והשירים שלו רק יעזרו לי להתפרק,לבכות:) שזה גם סוג של התמודדות עם מצבים בעזרת מוזיקה..אבל המוזיקה של מירי יותר מעודדת אותי. מה אתם הכי מעריכים במירי? את השלווה שלה ואת הרוגע,והחום, היא נותנת למעריצים שלה יחס שכל פעם אני מופתעת מזה מחדש בחיים לא ראיתי אומן שככה מחבק ומדבר עם המעריצים שלו...

veredmp

New member
עונה על שאלות נבחרות

אתם מכירים אותי מספיק עד עכשיו כדי לדעת שכשיש דברים כאלה ארוכים, אני לא עונה על הכל
האלבום של מירי שהוא הפייבוריטי שלכם מכל ה-3 שלה...והסבירו מדוע בבקשה (לא לשכוח לנמק תשובה)? אני הכי אוהבת את האלבום השני, כי זה האלבום שבו הכרתי את מירי, אז רגשית אני הכי מחוברת אליו.
עם איזה מעריצי מירי פה בפורום אתם הכי חברים? מירב
פגישה אחת מיוחדת עם מירי שתזכר לכם תמיד היא.....? (ספרו לי בקצרה) הפעם הראשונה שראיתי את מירי, אחרי ההופעה הראשונה שלה שראיתי בנתניה. היא היתה פשוט מקסימה, וממש ריגש אותי איך היא התרגשה כשאמרתי לה שאהבתי את הדיסק.
מתי והיכן דיברתם+פגשתם את גב' מסיקה לראשונה? (ספרו בקצרה, או בכמה מילים גם טוב) ראו תשובה לעיל
הופעה אחרונה שהייתם של מיריל'ה, איזו הופעה זו היתה, והאם יצא לכם לראות את מיריל'ה אחרי ולהגיד לה כמה שהיא היתה מדהימה? ההופעה האחרונה לפני חופשת הלידה בזאפה.
האם אתם גם בקטע של קרן פלס? תגדירי "בקטע"
השיר האהוב עליכם, אם הייתם צריכים לבחור מהאלבום החדש וה=נ=ה=ד=ר של מסיקה "חדשות טובות"...קשה קשה אבל תבחרו אחד, ותסבירו למה דווקא הוא מכולם? לא יכולה אחד
"הי אחותי" ו"מה עשית" הם האהובים עלי, וב"התזמורת ניגנה" אני חושבת שהקול שלה נשמע הכי טוב שאי פעם שמעתי בהקלטה....
האם גם ההורים שלהם אוהבים את מיריל'ה? אכן
עם אילו אומנים נוספים הייתם ממש רוצים לראות את מיריל'ה עושה דואט? (אפשר אחד, או כמה...) נורית גלרון

Music4Life

New member
ורדולה, לא חשבתי שיש צורך להגדיר "בקטע"

חחחחחחח שובבונת אחת

עונה מתוך עייפות גוברת../images/Emo42.gif

אם התשובות לא קשורות לשאלות, לא לדאוג זה רק כי אני מסטולה רצח, מחר אני אהיה בסדר
שאלה טיפשית כזאת אבל אני רוצה לדעת באמת - יום שלם בלבד עם מירי. קסום...לאן ואיפה הייתם רוצים לבלות איתה? פשוט כתבו מקומות, או מה הייתם רוצים לעשות. אולי זה לא הכי מקורי, אבל אני חושבת שהייתי מביאה את הגיטרה, והיינו פשוט שרות בלי סוף, את כל השירים האפשריים, שיש להם מילים ולחן חחח סתם... אבל ברצינות עכשיו, זה מה שאני הכי רוצה שיהיה, פשוט לשבת, ולשיר, ולעשות מוזיקה! האלבום של מירי שהוא הפייבוריטי שלכם מכל ה-3 שלה...והסבירו מדוע בבקשה (לא לשכוח לנמק תשובה)? כמו ורד, גמאני גיליתי את מירי דרך האלבום השני, ורק אז הגעתי לאלבום הראשון.. לכן, גמאני חושבת שהאלבום השני יותר קשור אליי רגשית, איתו באמת עברתי תהליך של התאהבות, עם השאר זה היה יותר התעצמות של ההרגשה... עם איזה מעריצי מירי פה בפורום אתם הכי חברים? אני כבר שלוש שנים בפורום בערך, ובאמת יצא לי להכיר חברים ממש טובים, הקרובים אליי ביותר, אביב, סתיו, עדי, ורד, רוני ולאט לאט מכירים עוד אנשים חדשים :) פגישה אחת מיוחדת עם מירי שתזכר לכם תמיד היא.....? (ספרו לי בקצרה) סטודיו B יום אחרי יום, כשאני הייתי בקורס קיץ במחול. אלה היו הפגישות הכי לא צפויות שהיו לי איתה, ובגלל זה אני תמיד אזכור אותן! מה הדבר הכי מרגש שאמרתם למירי אי פעם? לא יודעת... אני חושבת שהיא יותר מתרגשת לראות אותנו כל פעם מחדש, מאשר ממש לדבר איתנו... מתי והיכן דיברתם+פגשתם את גב' מסיקה לראשונה? (ספרו בקצרה, או בכמה מילים גם טוב) 30.7.07 הופעה לכבוד ט"ו באב. זה היה ברמת גן, ברחבת היהלום שם... זה היה באמת מדהים!! פתאום לראות אותה, ולדבר איתה, והייתי ממש מופתעת כי היא נתנה לי יחס אישי למרות שמסביב היו עוד איזה 100 איש נראה לי חחח או שזה סתם נראה המוןןןן אנשים! הופעה אחרונה שהייתם של מיריל'ה, איזו הופעה זו היתה, והאם יצא לכם לראות את מיריל'ה אחרי ולהגיד לה כמה שהיא היתה מדהימה? ההופעה האחרונה שהייתי הייתה בנגה, ב-29.4!! קיבלתי כרטיס חינם מהפורום
וזאת הייתה אחת ההופעות החווייתיות מבחינתי, כי לא ישבתי כמו שאני רגילה שורות ראשונות צמודה למירי, אלא בשורה הלפני האחרונה אי שם ביציע הזה ואז ראיתי את הכל! את האורות, את כל הנגנים בלי שאף אחד מסתיר אף אחד, וזה ממש שונה... אבל כמובן שזה לא הוריד מהאיכות, והיה מהמם!! האם אתם גם בקטע של קרן פלס? אני אוהבת מאוד את הכתיבה שלה, יש לי את האלבום השני שלה, שהוא ממש טוב, אבל לא הגעתי לרמות כאלו כמו עם מירי... האם אי פעם באתם למירי לבקש את עצתה בקשר למשהו? לא זוכרת, ואם כן אז זה בטח היה משהו לא משמעותי כל כך... השיר האהוב עליכם, אם הייתם צריכים לבחור מהאלבום החדש וה=נ=ה=ד=ר של מסיקה "חדשות טובות"...קשה קשה אבל תבחרו אחד, ותסבירו למה דווקא הוא מכולם? השיר שלי, הוא "היי אחותי" בלי שום ספק! אני אוהבת את כולם המון! אבל השיר הזה ממש גרם לי לבכות, דמעות!! והתרגשתי בטירוף כששמעתי אותו פעם ראשונה, והייתי בשוק מהמילים! ואין, אני כל הזמן נשארת בלי מילים!! האם גם ההורים שלהם אוהבים את מיריל'ה? אמא שלי לא מעריצה אותה או אוהבת אותה כל כך שהיא תבוא איתי לכל הופעה, אבל היא אוהבת אותה מאוד, היא חושבת שמירי באמת אחת הזמרות הטובות שיש לנו בארץ, והיא באה איתי גם להופעה אחת שהיא מאוד נהנתה בה. עם אילו אומנים נוספים הייתם ממש רוצים לראות את מיריל'ה עושה דואט? (אפשר אחד, או כמה...) יהיה מעניין לשמוע אותה בדואט עם דודו טסה... אל תשאלו אותי מאיפה הבאתי את זה, פשוט בזמן האחרון אני שומעת אותו יחסית הרבה, וזה יכול להיות ממש מעניין חח.. אה! וגם אמיר בניון!! עם איזה אומן/ית ל-א הייתם רוצים לראות את מירי עושה דואט בשום פנים ואופן? (הסבירו למה) בסופו של דבר, מירי עושה את הבחירות שלה, ואם היא מאמינה בהן וזה עושה לה טוב, אז כמובן שאתמוך בה, ומי אני שאגיד אחרת, אבל באופן אישי אני לא אוהבת את הזמרים המזרחיים, כמו קובי פרץ, ליאור נרקיס וכל אלה, אני אשמח אם היא תמנע מהם... האם אתם אוהבים את השינוי ה"קודר" באופן מסוים שמירי עשתה עם האלבום הזה מהאחרים? התחברתם לסאונד הזה מההתחלה? אני לא ממש מצליחה להבין באיזה שינוי "קודר" מדובר... אני מסכימה שיש שירים שהם שונים מהסגנון הרגיל של מירי, אבל מירי זאת מירי, ובסופו של דבר כל האלבומים מייצגים את מירי, פעם אחת ככה פעם אחרת ככה, ולכן גם את האלבום השלישי אהבתי מאוד, הצלחתי למצוא את מירי בשירים ולא הרגשתי בהבדל גדול כל כך.... תבחרו שיר אחד שעולה לכם ישר לראש, שאתם אוהבים באופן מיוחד לראות את מירי שרה LIVE, ותסבירו לי בבקשה למה הוא דווקא? אם זה שיר של מירי, אז לאחרונה נזכרתי בביצוע של מירי ל"נובמבר" בהופעות הרגילות של הסיבוב השני! זה היה עיבוד ממש מגניב! ואני מאוד אהבתי אותו אז... אם זה קאבר, אז "אל תשליכני" הוא מרטיט ברמות הקשות!! הוא מרעיד לי את הגוף כל פעם מחדש, מצמרר בטירוף! קיצור מדהיםםם מה מירי בשבילכם? לכל אחד היא מסמלת בחיו משהו אחר, מה היא נותנת לכם לאף זמר/ת אחרת לא נותנת, למה היא מועילה בחייכם? מירי בשבילי היא הבית החם שלי, היא המקום בו אני מוציאה הכל! כשאני שומעת את הדיסקים של מירי אני מרגישה כאילו היא באה ומחבקת אותי דרך הקול שלה, ואז כל הצרות נעלמות, כאילו לא קרה כלום והכל חוזר לקדמותו.... אני גיליתי את מירי כשהייתי בתקופת משבר, והיא עזרה לי לעבור אותה ולצאת ממנה, ומאז היא נשארה כזאת, בית חם! מה אתם הכי מעריכים במירי? שהיא אנושית, והיא אמיתית, אין מסכות! אם היא אוהבת אז היא אוהבת, ואם לא אז לא! וכל האהבה שהיא מרעיפה עלינו, שזה ממש לא מובן מאליו! שיהיה לכולם שבת שלום! אני הולכת להתפגר איפשהו חחח

ofree15

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שאלה טיפשית כזאת אבל אני רוצה לדעת באמת - יום שלם בלבד עם מירי. קסום...לאן ואיפה הייתם רוצים לבלות איתה? פשוט כתבו מקומות, או מה הייתם רוצים לעשות. אני חושבת שמשהו עם טבע.. האלבום של מירי שהוא הפייבוריטי שלכם מכל ה-3 שלה...והסבירו מדוע בבקשה (לא לשכוח לנמק תשובה)? אני חושבת שהשלישי, דווקא בגלל הסאונד היותר מיוחד שלו.. עם איזה מעריצי מירי פה בפורום אתם הכי חברים? קסם פגישה אחת מיוחדת עם מירי שתזכר לכם תמיד היא.....? (ספרו לי בקצרה) נראה לי בכוכב נולד, ראיתי אותה ושאתי אותה אם היא זוכר אותי והיא אמרה כן ונתנה לי חיבוק.. עשה לי טוב בלב
מה הדבר הכי מרגש שאמרתם למירי אי פעם? שהיא מדהימה ומרגשת מתי והיכן דיברתם+פגשתם את גב' מסיקה לראשונה? (ספרו בקצרה, או בכמה מילים גם טוב) בהופעה בראשון לציון של האלבום השלישי הופעה אחרונה שהייתם של מיריל'ה, איזו הופעה זו היתה, והאם יצא לכם לראות את מיריל'ה אחרי ולהגיד לה כמה שהיא היתה מדהימה?ההופעה בראשון לציון של האלבום השלישי
כן
האם אתם גם בקטע של קרן פלס? יאפ האם אי פעם באתם למירי לבקש את עצתה בקשר למשהו? לא השיר האהוב עליכם, אם הייתם צריכים לבחור מהאלבום החדש וה=נ=ה=ד=ר של מסיקה "חדשות טובות"...קשה קשה אבל תבחרו אחד, ותסבירו למה דווקא הוא מכולם? אמממ... באמת קשה להחליט, אני חושבת ש"מה עשית" בגלל שהוא מיוחד כזה.. וקליט.. האם גם ההורים שלהם אוהבים את מיריל'ה? רק אמא שלי.. וגם היא לא כמוני
עם אילו אומנים נוספים הייתם ממש רוצים לראות את מיריל'ה עושה דואט? (אפשר אחד, או כמה...) עם קרן, או שלמה ארצי עם איזה אומן/ית ל-א הייתם רוצים לראות את מירי עושה דואט בשום פנים ואופן? (הסבירו למה) לא אכפת לי כל עם מי היא עושה דואט ועם מי לא.. העיקר שתשיר
האם אתם אוהבים את השינוי ה"קודר" באופן מסוים שמירי עשתה עם האלבום הזה מהאחרים? התחברתם לסאונד הזה מההתחלה? כן תבחרו שיר אחד שעולה לכם ישר לראש, שאתם אוהבים באופן מיוחד לראות את מירי שרה LIVE, ותסבירו לי בבקשה למה הוא דווקא? עאח"ב- בהופעות הוא עוצמתי כל כך.. מה מירי בשבילכם? לכל אחד היא מסמלת בחיו משהו אחר, מה היא נותנת לכם לאף זמר/ת אחרת לא נותנת, למה היא מועילה בחייכם? השירים שלה מרגיעים אותי כשאני עצבנית או מתוחה מה אתם הכי מעריכים במירי? את האישיות שלה, העובדה שהיא חמה ואמיתית.

ה 22

New member
עניתי ביום שישי והכל נמחק לי../images/Emo10.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo15.gif

קצת מייאש אבל לא נורא

Music4Life

New member
../images/Emo45.gif תודה על התשובות. היה מעניין.

מעניין לדעת מה אתם חושבים.....תוהד
אני בנתיים חזרתי לי מהצפון....(היה מדהים!!!!) ושמחתי לקרא ת'תשובות שלכם, מקווה שאהבתם.

נעהירחק

New member
../images/Emo61.gifעונה חלקית

שאלה טיפשית כזאת אבל אני רוצה לדעת באמת - יום שלם בלבד עם מירי. קסום...לאן ואיפה הייתם רוצים לבלות איתה? פשוט כתבו מקומות, או מה הייתם רוצים לעשות. בטבע עם אוכל, גיטרה ושמירי תשיר האלבום של מירי שהוא הפייבוריטי שלכם מכל ה-3 שלה...והסבירו מדוע בבקשה (לא לשכוח לנמק תשובה)? בהחלט השלישי. לטעמי בו מירי נשמעת הכי טוב וגם השירים בכמה סיגנונות שמבליטים עד כמה מירי כישרונית ויכולה לשיר כל דבר הופעה אחרונה שהייתם של מיריל'ה, איזו הופעה זו היתה, והאם יצא לכם לראות את מיריל'ה אחרי ולהגיד לה כמה שהיא היתה מדהימה? במאי האחרון - תאטרון הצפון ולא. האם אתם גם בקטע של קרן פלס?מעריכה אותה ככותבת, נהדרת ומעולה כמלחינה לא מתלהבת ממנה בשירה(מודה שבמספר שירים היא פשוט גדולה). השיר האהוב עליכם, אם הייתם צריכים לבחור מהאלבום החדש וה=נ=ה=ד=ר של מסיקה "חדשות טובות"...קשה קשה אבל תבחרו אחד, ותסבירו למה דווקא הוא מכולם? "והתזמורת ניגנה" תפס אותי מהפעם הראשונה ששמעתי אותו(אצל מולי שפירא). מירי נשמעת בו הכי טוב מכל התקליט. עם אילו אומנים נוספים הייתם ממש רוצים לראות את מיריל'ה עושה דואט? (אפשר אחד, או כמה...)עם דקלה, עמיר בניוןובדרך כלל מירי תמיד מפתיעה בדואטים שלה אז מה שהיא תבחר ישמע לי נהדר. עם איזה אומן/ית ל-א הייתם רוצים לראות את מירי עושה דואט בשום פנים ואופן? (הסבירו למה) יש הרבה, אבל אני לא אפרט. מה שמירי תבחר יהיה בסדר מבחינתי כל עוד היא נהנת מזה האם אתם אוהבים את השינוי ה"קודר" באופן מסוים שמירי עשתה עם האלבום הזה מהאחרים? התחברתם לסאונד הזה מההתחלה?מאד אהבתי את השינוי(לא הייתי קוראת לו "קודר")שחל במירי בכלל. תבחרו שיר אחד שעולה לכם ישר לראש, שאתם אוהבים באופן מיוחד לראות את מירי שרה LIVE, ותסבירו לי בבקשה למה הוא דווקא? ברכת המלך. השיר הזה גורם לי לרחף ולהרגיש מין הילה באוויר. מה מירי בשבילכם? לכל אחד היא מסמלת בחיו משהו אחר, מה היא נותנת לכם לאף זמר/ת אחרת לא נותנת, למה היא מועילה בחייכם? מסוף שנות השמונים עד שנת 2005 לא שמעתי כמעט מוזיקה ישראלית, היא החזירה אותי למוזיקה הזו. ברגע ששמעתי אותה('לשם')נכבשתי. מה אתם הכי מעריכים במירי?אהבתה למוזיקה, האנושיות שבה, החום שהיא מקרינה ושאני מאמינה לה.

למעלה