שרשור ליום האהבה

shiran ryan

New member
מי יוצא היום לרקוד סלסה..

אני יוצאת אבל לא יודעת איזה מקום אני יוצאת עם הבן זוג שלי.. אז חשבתי שתם יוצאים אז לאין..

סופרן

New member
חג האהבה: אמפנדס בקמלוט הרצליה

הרכב הסלסה הקובנית אמפנדס בהופעה בחג האהבה: יום ו' 14.02.03 בקמלוט הרצליה. 22:00 כניסה: 60 ₪. אמפנדס נוצרה כתוצאה ממפגש בין ויולטה רוסו- הזמרת הקובנית היחידה בארץ, לבין גיל פקר, פסנתרן ומעבד מוזיקלי, בוגר האקדמיה למוזיקה ע"ש רובין. המפגש יוצר ערב קסום, מיוחד ותאטרלי המתבסס על מקצבים קובנים: סלסה, סון, צ'ה צ'ה ובולרו, אך קוסם גם לסמבה, בוסנובה, טנגו וג'אז לטיני ואפריקני. חברי ההרכב: נועה וקס: קונגס. אלי צויק: קולות וכלי הקשה. גיל פקר: פסנתר, וניהול מוסיקלי. מתן גוב ארי: חצוצרה. דולב סלומון: קונטרבס ויולטה רוסו: שירה.

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifשרשור ליום האהבה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

היום זהו יום האהבה
ורציתי לאחל לכולכם יום אהבה שמייח ולטיני
ו..מי שמתחשק\ת לו\לה, ורוצה, שירשום:
מה התכנונים להיום בערב?

Lechko

New member
אוקיי,

אז לי יום האהבה די סמלי בקטע הזה... אהבה זה משהו שבנאדם צריך להרגיש כל הזמן ולא ביום אחד על שם קדוש נוצרי שבו הוא משתגע להשיג דייטים. כמו כל חג אחר בסגנון, אני אוהב אותו בזכות המסיבות הטובות שיש :) וכמו שאמרתי, אני אוסף כמה שיותר אנשים שאני מכיר והולך לפורטו לוקו, יש הופעה של "קובה סון", יהיו צחוקים עם אלי צוויק... וכמובן, הרבה מוזיקה קובנית (בתקווה) אלכס

הייתי בבילטינו...

בעקרון היה אחלה, חוץ מכמה דברים שמרגיזים אותי... :
הרצפה לא הייתה חלקה מספיק, אז היה מאוד קשה לרקוד (ובסופו של דבר גם מכאיב...)
היה מאוווד צפוף, את הרגליים שלי הפסקתי להרגיש קרוב לשעה 2:00 מרוב העקבים שדרכו עליי, ושיא הערב היה כאשר מישהו החליט לעשות לבת זוגו הפלה.......
עלי!! בת זוגתו הנחמדה נתנה לי בוקס בצד הבטן עם המרפק שלה....
very nice of them
אני שונאת שאני יוצאת מהביילה, ומריחה פשוט כמו מאפרה... זה לא יאמן! מה גם שאני מרגישה כאילו אני עצמי עישנתי איזו קופסת סיגריות.... בזאת סיימתי את רשימת הבאסות של הביילטינו...
אבל שלא תבינו אותי לא נכון- בסופו של דבר ממש נהניתי

Lechko

New member
מוכר..

בעקרון בגלל זה הלכתי לפורטו לוקו, שני ערבי השישי שלפני ביליתי בבילטינו, קיבלתי כ"כ הרבה בעיטות שזה לא יאמן. כאילו, אני לא רוקד בגדול, אז אני לא מפריע למי שלידי, אבל כמה אנשים פשוט החליטו לדרוך ולבעוט בכל מי שרוקד סביבם (ובמקרה זה הייתי אני). אחרי שעה של סלסה הרגליים שלי כאבו כ"כ שלא רציתי לעשות כלום כבר... והלך כל החשק. שלא לדבר על זה שפשוט אי אפשר לרקוד עם הבחורה, במקום להסתכל על הבחורה שאני מזמין לרקוד אני צריך להסתובב ולהסתכל על כל מי שרוקד לידי כדי למנוע את זה שישברו לה או לי את הראש. בקטע של סיגריות, כל אחד מהבנים פה יסכים איתי, כששוטפים את הג'ל בבית אח"כ, מריחים את כל המועדון, זה כאילו שמישהו עישן לי על השיער. איככככסה. מה שכן, אפילו שכמות המוזיקה הקובנית שם פחתה בצורה שלא תיאמן (עד כדי העלמות) נהניתי שם מהמוזיקה. את זה שבני שם מוזיקה טובה אי אפשר להכחיש. בפורטו לוקו לצערי גם לא היה מי יודע מה, המוזיקה, כרגיל, הייתה מעולה, אבל לא היו אנשים כמעט, מי שהיה, היה בזוגות (מזל שבאתי עם ידידה שלי). והמועדון הראה סימנים שהוא הולך ליפול בכל שניה. הגג זלג בגשם ונתן מקלחת קרירה ומרעננת לרוקדים וכשעשינו mata la cucaracha ברואדה,באמת היה מה להרוג על הרצפה הפעם. נהניתי מאוד! אבל שישפצו כבר את המקום הזההההה!!!! (במיוחד בכסף שהם לוקחים על כניסה). אלכס

כן העניין הזה של הסגיריות ממש מסריח

אני אתן דוגמא אחרת: יש אצלנו בבצפר מחששה (שכל מי שרוצה בא ומעשן
) בקיצור.. הכיתה שלנו הייתה צמודה למחששה הזאת והיה גם דלת דרך הכיתה שלנו ועוד דלת מבחוץ, שאפשר להיכנס למחששה וכל השיעורים היינו סובלים מהמחששה הזאת
ממש נחנקנו
כל הכיתה שלנו הייתה מסריחה
ושלא לדבר אם נכנסים לחדר עצמו (למחששה) זה ממש סיוט
הכל היה שם עשן... זה הזכיר לי את המועדונים האילו (לא סלסה) הכבדים.. ובקשר ללהיתקע - עכשיו נזכרתי איפה הייתי.. בפתיחה של האסקייפ, היו מ-ל-א אנשים
(הכניסה הייתה בחינם:) בקושי היה מקום לזוז וכל שנייה נתקעתי באנשים, בטעות נתקעתי באחת וזה היה נראה כאילו שמתי לה רגל והיא וכמעט נפלה.. ואני וזאתי שרקדתי איתה בטעות דפקנו מכה לאיזה אחד בדיוק בקרחת
(חחחחחחח זה היה קטע!
)

reina1

New member
טיפה באיחור אבל...

כל מקום שתלך לרקוד בו מריח היום כמו מאפרה. זה גם בצוללת ובקווין ובגלסנוסט פה בירושלים. סיגריות זאת מכה! אלכוהול זה פויה! לגליזציה עכשיו!
סתם, סתם....

reina1

New member
אני חושבת שהייתי שם...

זה המקום בנמל הישן שיש בו רצפה עשויה מבטון יצוק ובלתי-רקיד בתכלית הריקוד? ואינעל רבאק מי דורש 50 ש"ח בכניסה?! טירוף!!

לא לא לא...

את מדברת על הפורטו-לוקו לפי דעתי.... שם הרצפה באמת לא נורמלית לריקוד...אבל בעקרון רוקדים שם הרוב קובני, ככה שזה לא מפריע לרוקדים יותר מידי.

Lechko

New member
אכן...

זה המקום בנמל הישן, הרצפה אכן עשויה בטון, מלבד אזור קטן מול הדיג'יי שבו זה כמו בשאר המועדונים. הקטע של בלתי רקיד, תלוי מה את רוקדת, אני לא מנסה להחשיב את עצמי רקדן מקצועי וכמות הספינים שאני עושה מוגבלת (ואני אוהב להשאיר אותה כך) אז לא מפריע לי. אבל זה המקום היחיד שעדיין מתקלט מוזיקה קובנית, ו... איך לא, מוזיקה חיה. אפילו שקובה סון זה לא מנוליטו סימונט אבל אני חוזר מהערבים שם באקסטזה (וראש טיפה רטוב מהטיפות שחודרות דרך הגג). אלכס

למעלה