מוכר..
בעקרון בגלל זה הלכתי לפורטו לוקו, שני ערבי השישי שלפני ביליתי בבילטינו, קיבלתי כ"כ הרבה בעיטות שזה לא יאמן. כאילו, אני לא רוקד בגדול, אז אני לא מפריע למי שלידי, אבל כמה אנשים פשוט החליטו לדרוך ולבעוט בכל מי שרוקד סביבם (ובמקרה זה הייתי אני). אחרי שעה של סלסה הרגליים שלי כאבו כ"כ שלא רציתי לעשות כלום כבר... והלך כל החשק. שלא לדבר על זה שפשוט אי אפשר לרקוד עם הבחורה, במקום להסתכל על הבחורה שאני מזמין לרקוד אני צריך להסתובב ולהסתכל על כל מי שרוקד לידי כדי למנוע את זה שישברו לה או לי את הראש. בקטע של סיגריות, כל אחד מהבנים פה יסכים איתי, כששוטפים את הג'ל בבית אח"כ, מריחים את כל המועדון, זה כאילו שמישהו עישן לי על השיער. איככככסה. מה שכן, אפילו שכמות המוזיקה הקובנית שם פחתה בצורה שלא תיאמן (עד כדי העלמות) נהניתי שם מהמוזיקה. את זה שבני שם מוזיקה טובה אי אפשר להכחיש. בפורטו לוקו לצערי גם לא היה מי יודע מה, המוזיקה, כרגיל, הייתה מעולה, אבל לא היו אנשים כמעט, מי שהיה, היה בזוגות (מזל שבאתי עם ידידה שלי). והמועדון הראה סימנים שהוא הולך ליפול בכל שניה. הגג זלג בגשם ונתן מקלחת קרירה ומרעננת לרוקדים וכשעשינו mata la cucaracha ברואדה,באמת היה מה להרוג על הרצפה הפעם. נהניתי מאוד! אבל שישפצו כבר את המקום הזההההה!!!! (במיוחד בכסף שהם לוקחים על כניסה). אלכס