DEFTONES

virginsuicides

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifDEFTONES ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

זרקו כמה reviews על האלבום החדש שלהם וויט פוני עוד שאלה, למה הרבה פעמים טול ודפטונז משוייכים לאותה קטגוריה , הם ממש לא אותן דבר.

HandsomeDevil

New member
אני לא יודע עד כמה אני טוב

בלתת ביקורות על אלבומים, אז אני פשוט אמליץ לך על כמה שירים
street carp change elite digital beth np: ash- kung fu Jacki Chane oh oh oh oh

n o a m 18

New member
חדש??

שנתיים לפחות עברו לדעתי מאז שעותק של האלבום נחת אצלי עוד שנה עברה, ואז ניגשתי לשמוע אותו בהתחלה היה קצת מוזר אחכ נהיה מעולה הסינגל הראשון, change (house of flies) הורדתי עוד קודם, הסינגל השני back to school שמופיע ב-2 גרסאות בהחלט משובח דיג´יטל באת´ בהחלט מומלץ אין לי שמות כי הוא קצת (הרבה) צרוב, והסדר בכלל לא תואם לסידינאו אבל אלבום משובח. יש שם שיר אחד, שממש ממש כבש אותי. ננסה להביא שמיעה היום, לנסות לזהות לפי המילים איזה שיר זה. באמת קטע טוב, מבטיח לעדכן אגב, האלבום יצא בעוד כמה גרסאות אחכ, ויצאו עוד קליפים (כולל לשוב ל"צ´יינג") בהופעה חיה והם גם נכנסו לפסקול של "ליטל ניקי", עם ביצוע אקוסטי לשיר אחד. לא זוכר איזה, אבל זוכר שאהבתי. אוף, אני צריך לעשות משהו עם הזכרון שלי פורקופיין, בקשר למסר האחרון ששלחתי לך- השלושה אותרו במלואם

the use

New member
תתחדשי

תתחדשי על וויט פוני... לדעתי טול לדפטונס לא באותה קטגוריה. אולי הדברים המוקדמים של טול יכולים לשבת בשקט ליד דפטונס, אבל השניים האחרונים.. לא בעניין

PORCUPINE

New member
אני חושב

שאין קשר מוזיקלי ישיר בין הסאונדים האחרונים של טול לבין הדפטונז, ולכן אין סיבה להשוותם. אני אהבתי את White Pony, למרות שהוא לא אהוב כ"כ בקרב חובבי דפטונז המושבעים. יחסית ל - Around the Fur הוא חלש אבל אני אהבתי. רוק צרחני מצוין! np - The Color Red - Sore Throat

virginsuicides

New member
around the fur אינו משהו

ככה כמה אנשים גרמו לי לחשוב לפחות. ד"א יש לך את וויט פוני, פורקופיין? לי יש רק את אדרנלין.

PORCUPINE

New member
לי יש

את Around the Fur ו - White Pony ואני אשמח להשאיל אותו בתמורה לאנדרנלין כמובן, היחיד שחסר לי.

HandsomeDevil

New member
ולי יש את

אדרנלין ו-וויט פוני, ואני אשמח לקבל את אראונד דה פאר

HandsomeDevil

New member
מה?! יש להם עוד אלבום?

טוב לדעת....
np: dawsons creek´s pilot- לאחר המון חיפושים... גם אני מצאתי את הפיילוט של דוסון קריק. האפי האפי ג´וי ג´וי

למעלה