הודו עם בצל,גזר ותפוחי אדמה.

TAINTED SAINT

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifהודו עם בצל,גזר ותפוחי אדמה.../images/Emo240.gif

הכנתי היום לארוחת צהריים - יצא טעים ומשביע להפליא. מצרכים: לבבות תרנגולי הודו תפוחי אדמה קטנטנים. 4-5 בצלים בינוניים קלופים ופרוסים עבה. שיניים מראש שום שלם קלופות ופרוסות. שני גזרים רחוצים היטב,מנוקים וקצוצים לריבועים קטנים. כמה כפות שמן לטיגון. תערובת תבלינים לגריל,פלפל שחור,פפריקה מתוקה,פלפל לבן,תערובת תבלינים פילדלפיה [לבשר] ומלח. הכנה: רוחצים את תפוחי האדמה הקטנים ומבשלים אותם בסיר קטן עם מים וחצי כפית מלח. כשתפוחי האדמה מוכנים יש לסננם ממים ולהשאירם בסיר בו בושלו. מפשירים ורוחצים היטב את הלבבות. מנקים את שאריות הדם הקרוש בתוכם וחותכים בעזרת סכין חדה את העורקים שבצידם התחתון ומשליכים. רוחצים שוב ומסננים ממים. מקלפים את הבצלים ושיני השום ופורסים. רוחצים,מנקים וחותכים לקוביות קטנות את הגזרים. יוצקים מספר כפות שמן לטיגון למחבת גדולה ומחממים. מוסיפים את הלבבות. מטגנים מספר דקות משני הצדדים ומוסיפים את הגזר. ממשיכים לטגן תוך הפיכה בעזרת כף עץ ולאחר כעשר דקות מוסיפים את הבצלים. מטגנים עד שטבעות הבצל מתרככות ומתחילות להזהיב ואז מוסיפים את השום ואת התבלינים והמלח. לאחר כחמש דקות נוספות מוסיפים את תפוחי האדמה המבושלים וממשיכים לערבב בעדינות בעזרת כף עץ. להמשיך לטגן על להבה קטנה לעוד מספר דקות. להגיש חם. בתיאבון
כשהמנה בצלחת מומלץ לחתוך את תפוחי האדמה ולהכניס לתוך כל אחד מעט חמאה מלוחה ולסגור לרגע לפני אכילתם...
שרשור התמונות השלם של הסדנה מופיע בפורום מתכונים.
 

smadidi

New member
wooooooooooooow אין רחמים על הבוקר

תשמע יקירי למרות שאני לא מערבבת ביחד אבל כן אוכלת כל אחד לחוד זה ניראה מטריף
 
למעלה