כולנו רקמה אנושית אחת חיה.

osnat51

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif כולנו רקמה אנושית אחת חיה.

זה סיפור אמיתי, מרגש, נוגע ולא רגיל! זיו היקר עובד אצלי בביה"ס עם כיתה מיוחדת במינה. הוא יצר קשר מדהים עם תלמידים מיוחדים במינם. הוא העניק ומעניק להם אהבה שגם היא מיוחדת במינה. בשבוע שעבר הוא הבטיח הפתעה לתלמיד שהתאמץ והשתדל מאוד לשמור על התנהגות נאותה. היום זיו הגיע לחדרי ושלף גלויה שהביא איתו. זו הייתה גלויה שעליה כתוב: "ב. היקר! שמעתי שהתנהגת יפה . . . באהבה שלומי שבת" (הייתה שם עוד שורה שהוא כתב לו ואני לא זוכרת אותה פתאום). כמובן, שהעניים שלי נצצו מהתרגשות. זיו - אני מקווה לא הבכתי אותך. הרגשתי כמה, אבל כמה אנחנו זקוקים למילה הטובה ולאהבה הזאת. ושלומי - מה אני אגיד לכם . . . "בתוכי, במוחי, בנשמתי . . . " כל פעם מרגש ומפתיע אותי מחדש. זיו - תודה, תודה, תודה לך. אני לא חושבת שהילד הזה זכה אי פעם לתשומת לב כזאת מיוחדת. דליה - אני יודעת שאת קוראת כאן וששלומי עכשיו באילת (?) מסרי לו בבקשה את תודתי האישית. הוא מילא לי את הנשמה. כמה חיי השתנו מהיום שהכרתי את כולכם. תודה רבה אסנת

karoleking

New member
../images/Emo23.gifכל הכבוד לכולכם על העבודה הקדושה שאתם

עושים. אז אסנת, אם כבר הזכרת את מילות השיר של חווה, גם אם זה לא קשור - אבל ממש לא קשור - לפורום הזה, תהנו.

osnat51

New member
../images/Emo23.gifקרול, יקירתי . . .

תודה על הקישור שאכן איננו קשור לפורום, אך לא לכך הייתה כוונתי. ציטוט משיר מאפשר לנו להוציא אותו מהקונטקס שלשמו הוא נכתב. השיר הזה הוא שיר מאוד עצוב ובקונוטציה שלי מתקשר ליום הזיכרון. אני לקחתי את הציטוט הזה, כי רק הוא, אבל רק הוא, התאים לי למה שתיארתי. כל ההמשך הוא שלך בלבד! שבת-שלום אסנת

karoleking

New member
צודקת. סתם נסחפתי אחרי השורה.

עד לא מזמן, לא הבנתי את פרוש השיר הזה. כלומר, לא התעמקתי בו. לפני כמה חודשים מישהו העיר את תשומת ליבי על מילות השיר וזה מאוד ריגש אותי.
שבת שלום

תודה אסנת.

ע"י תגובות כאלה אפשר ללמוד איזה כח וזכות ניתנו לאנשים כמו שלומי ובאיזו חוכמה יש להשתמש במתנה הזו.. שבת שלום

אסנת, זיו- זה מקסים!!

זיו' אם אני ממש ממש אשתדל בעבודה אני גם רוצה גלויה ....זה לא פשוט לעבוד ללא שמץ של מושג מתי ההופעה הבאה??
שבת ממש טובהֱ ועכשיו לקטע ה"מורתי" ישר כח! דברים מהסוג "הזה" תמיד מרגשים ומעוררי התפעלות בכל תחום אני מאמינה שמילה טובה, חיבוק, פירגון, תמיד פותחים חדרים בלב....

למעלה