שבוע החתונות בתפוז!!

Marble Arch

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifשבוע החתונות בתפוז!!../images/Emo23.gif

בואו נדבר קצת על מניקור לחתונה... איזה צבעים מתאימים? רק פרנץ' וטבעי? או שאולי יש גם כלות עם לקים כהים יותר ומדליקים יותר???

LullaBelle

New member
אני בזמנו עשיתי פרנצ', עם פרח סגול

קטנטן באחת האצבעות, כי זה התאים לשמלה, שהיו עליה כמה פרחים קטנים סגולים. בחיי היום-יום בחיים שלי לא עשיתי פרנצ', כי לדעתי, זה פשוט לא משתלב לי עם הסגנון לבוש וסגנון כללי, כך שדווקא לחתונה, עם כל הקונספט של ללבוש משהו שאני אף פעם לא לובשת, להסתרק כמו שאף פעם, להתאפר כמו שאף פעם, בכלל לעשות משהו מאוד שונה - זה התאים. אבל זה היה בחתונה בארץ. כשנסענו לקפריסין לחתונה אזרחית, הייתי עם שמלה סגולה, והיה לי לק סגול על הידיים =)

תולי01

New member
האמת שבתקופה שהתחתנתי

עדיין כססתי ציפורניים
זה בכלל לא היה אפילו משהו שעמד לי על סדר היום בראש, פשוט הדביקו לי ציפורניים בסלון כלות עם איזה פרנץ', אני אפילו לא בדיוק זוכרת איך...... עכשיו כשאני חושבת על זה, היתי ממש מעפנה בקטע הזה
מצד אחד - באסה כי היום בטח הייתי עושה משהו מיוחד, ומצד שני - וואי, טוב שלא היה לי עודש משהו לחפור עליו בקשר לחתונה

בחתונה שלי הייתי עם פרנץ'

אבל חושבת שאפשר בכיף לגלוש לורודים או סגולים עדינים. אישית לא הייתי שמה צבע זועק יותר, לא משנה כמה הוא אופנתי (וכבר ראיתי כלות עם לק אדום וקורלי), נראה לי פחות מתאים...

simoneta

New member
הסטוריה...

כשהתחתנתי הצפרניים היו מאד ארוכות עם פרנץ' מנצנץ. כיום מן הסתם הייתי בוחרת בצפרניים קצרות ואדומות.

angell4

New member
עדיין לא התחתנתי אבל..

רוב הכלות שאני רואה עושות בנייה עם פרנץ. אני אוהבת מאוד פרנץ עדין ויוצא לי לראות המון כלות עם מניפה ענקית ומזעזעת ופרנץ גס עם מיליון אבנים בכל אצבע. זה ממש מכוער לפי דעתי.. ולא מתאים לכלה שצריכה להיות עדינה.

נופ ר

New member
היה לי סיוט של החיים

עזבו את זה שהשעווה שעשו לי הייתי גועל נפש והייתי צריכה ביום של המקווה ללכת לעשות תיקונים עזבו את זה שהייתי מבואסת לגמרי מהשמלה עזבו את זה שהייתי לי מאפרת ממש ממש גרועה (והיא גם עשתה לי תסרוקת גרועה ביותר) הלכתי למישהו בכפר סבא שעושה ציפורניים רציתי הדבקה אמריקאית או מה שזה לא יהיה ופרנץ' פשוט עם קישוט מיוחד ב2 אצבעות. הבחור היה מרוכז בעצמו, עשה לי את העבודה בזלזול ובמהירות ובאמצע בו אנשים והוא דיבר איתם ולא השקיע בי כמו שצריך הוא עשה לי קישוט הכי מכוער ביקום וציפורניים עקומות ומכוערות ממש ממש לא אהבתי את זה וכל כך התעצבנתי שכל דבר שאני עושה לא הולך לי חזרתי הביתה ופשוט התחלתי לבכות ומרוב עצבים לקחתי מספריים וגזרתי את כל הציפורניים!!! ישבתי על הרצפה וגזרתי ולא היה לי אכפת מכלום! אחת הציפורנים לא הייתה מודבקת טוב והייתה רופפת! תלשתי אותה והיא נתלשה בקלות! אמרתי אני עם ציפורניים כאלה דוחות לא מסתובבת ולא מעניין אותי שמחר החתונה. חברה של אמא שלי הצילה אותי! היא באה בסביבות עשר בלילה ולקחה אותי לאחיינית שלה שסיימה לא מזמן לימודי בניית ציפורניים הבחורה עשתה עבודה מקסימה ישבה והשקיעה בכל אחת ואחת מהציפורניים והוסיפה קישוט חמוד של פרח מאקריל ועשתה פס של נצנצים בצבע כסף על שתי אצבעות וכל ציפורן הייתה עבה וחזקה כדי שלא תישבר לי והפרנץ' היה קבוע. בקיצור- יצאתי מסוטה ועייפה מאוד זה לקח לה כמה שעות טובות והיא עשתה לי את זה במחיר כל כך זול. אחרי זה עוד חזרתי הביתה לעשות סידורי הושבה לבד! בקושי ישנתי באותו לילה בגלל הסיוט הזה של הציפורניים! זה לא מה שחשבתי ולא מה שציפיתי אבל בהתאם למצב שנוצר בגלל הבחור ההוא מכפר סבא, יצאו לי ציפורניים יפות ומתאימות לטבעת החדשה

נופ ר

New member
אגב אם מישהי רוצה להימנע

מהספקים האלה, מוזמנת לשלוח לי מסר. בחיי שהם היו גרועים

בארבאבא

New member
המממ..

אני מכירה רק אחד[גבר] שעושה ציפורניים. אני תוהה אם שתינו מכירות את אותו אחד..

נופ ר

New member
יכול להיות

בכל מקרה אמרתי שמי שרוצה מוזמנת לשלוח מסר

Yael044

New member
ברור שפרנץ' עדין

אין דבר יותר עדין חלק ונקי מזה. אולי על רקע ורדרד, אבל זוהי מהות התום והנקי. במיוחד עם השמלה הלבנה.

זה אמנם היה לפני 6 שנים כבר

אבל אז כססתי מאוד ועשיתי בנייה [מחרידה] שך פרנץ' עם 3 אבנים באצבע שמקדשים. זוועה , never again .

foggy night

New member
לא תאמינו

אני התארגנתי בסלון כלות. התוכנית הייתה לגדל ולעשות פרנץ' עדין על הציפורניים שלי, אבל כמובן שמרפי בא לבקר ושבועיים לפני החתונה התפרקו לי הציפורניים והיו מאוד קצרות. למרות שבסלון הם מדביקים ומציירים ובאמת שהבנות שם מאוד כישרוניות, אני באתי עם ציפורניים מהבית. לא תאמינו, אבל קניתי ציפורניים מוכנות בביוטיקר, כן - בביוטיקר, והם הדביקו לי את הציפורניים עם הדבק שלהם (שהחזיק שבוע!). בהתחלה הבחורה שהדביקה לי עשתה פרצוף וניסתה לשכנע אותי שהיא תדביק לי ציפורניים שלהם ותצייר לבד, אבל בסוף היא הלכה להראות לכל הבנות כמה שהציפורניים יפות. אגב, זה הגיע ככה, עם האבנים ועלה 3.5 ש"ח.

Marble Arch

New member
../images/Emo6.gif

אני באמת עדיין לא מאמינה שפשוט ביום בהיר אחד התחתנת...

למעלה