כמה זמן לא הייתי כאן התגעגעתי מאוד מאוד. מצפה להופעה הערב, כמו כולם אני מניחה. שתהיה שבת טובה.
O osnat51 New member 11/12/10 #1 ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifכמה זמן לא הייתי כאן התגעגעתי מאוד מאוד. מצפה להופעה הערב, כמו כולם אני מניחה. שתהיה שבת טובה.
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifכמה זמן לא הייתי כאן התגעגעתי מאוד מאוד. מצפה להופעה הערב, כמו כולם אני מניחה. שתהיה שבת טובה.
K karoleking New member 11/12/10 #2 נכון.. לא רק את. אף אחד לא היה כאן. האמת, הייתי כאן לבד, שואלת לעצמי שאלות ועונה. היה לי די עצוב. טוב שחזרתם. נראה לי מהפחד שאצרח עליכם הערב...
נכון.. לא רק את. אף אחד לא היה כאן. האמת, הייתי כאן לבד, שואלת לעצמי שאלות ועונה. היה לי די עצוב. טוב שחזרתם. נראה לי מהפחד שאצרח עליכם הערב...
ג גל ונטורה New member 11/12/10 #3 קרול-לא שמת ../images/Emo23.gif לדבריו של חיים היינו עסוקים בזלילת מקווה שלא תראי את זה עלינו היום.....טוב הולכים היום לשרוף קלוריות... יאלה שיהיה כבר 22:00...
קרול-לא שמת ../images/Emo23.gif לדבריו של חיים היינו עסוקים בזלילת מקווה שלא תראי את זה עלינו היום.....טוב הולכים היום לשרוף קלוריות... יאלה שיהיה כבר 22:00...