nini18

New member
חחח תפוז התחרפן מהתמונות שלח אחת למקום

לא נכון
נצלשו אותה

mayarel

New member
מנצלשת להגיד תודה ../images/Emo24.gif זה היה מדהים!!

מרגישה שאני צריכה עכשיו סיגריה. אה. אני לא מעשנת.

nini18

New member
חחחחחחחחחחח ../images/Emo24.gif אין על מה עשיתי

את זה בכיף
אוהבת את אדם למברט ואת כל מה שבא איתו וזה אומר את הפורום הזה ואת כל הבנות המדהימות שנמצאות פה ....

מירבי ת

New member
../images/Emo207.gifסוף סוף מצאתי תיעוד לקראדם אמיתי!!!

אויש , כל היום הסתובבתי קצת מתוסכלת שלא היה קראדם אמיתי בהופעה. אבל מישהיא שהיתה מאחורי הקלעים כתבה ככה: IT WAS KINDA LUCK THAT I LOOKED OVER AND COULD ACTUALLY SEE KRADAM, BUT THE LIGHTS HAPPENED TO SHINE ON THE STAIRWAY JUST BEHIND THE STAGE, BACKSTAGE. THAT'S WHEN I SAW KRIS IN THE ADAM JACKET AND STARTED SPAZZING TO MYSELF. MY FIRST THOUGHT WAS THAT "EVERYONE IS GONNA FLIP OUT." והכי חשוב::: KRIS AND ADAM WERE ALSO DANCING BACKSTAGE IN A VERY GOOFY WAY. THEY LOOKED SOO HAPPY. THEIR DANCE WAS VERY KRADAM DANCE-ISH AND THEY WERE DOING LITTLE SHOULDER WIGGLES IN SYNCHRONIZATION. אאאאאאאאאההההההההההההה

InbarKiii

New member
אני ינצל"ש

אני הולכת להתגעגע לחבורה הזאת כמו לאדעת מההההה ולקראדםםםםםםם אבל אלוהים אני מתרגשת לגבי ההמשך ואוף אני בכיתי היום יותר מידי
ואני אוהבת אותכן חחחח ואוף ביי

heart1soul

New member
שוב תודה על ההשקעה המטורפת שלך ושל טרהקול

בתמונות!!!:) אני לעולם לא הייתי מצליחה להעלות כל כך הרבה כי המחשב שלי בקושי נותן לי לעלות אחת..חחח הוא נוראי! אוףף אין עדכונים הלילה.. איפה אדםםםם?

nini18

New member
אין על מה ../images/Emo24.gif איפה אדם?

אדם הגיע הביתה התרחץ התלבש יצא עם חברים שלא ראה חודשים ואח"כ כנראה שהוא ודרייק יקרעו את הסדינים
ובסוף שיעלה האור הוא יתקשר לקריס להגיד לו I MISS U BB חחח

heart1soul

New member
אבל אני רוצה תיעוד ויזואלי של זה!!!!!

*מדמיינת בנתיים את כל הארועים הנ"ל*

InbarKiii

New member
גם אני רוצההההה

של הכלללללל חחח ונכון, תודה לשתייכן שהעלת הכללל, מלכות

../images/Emo207.gif כתבה חדשה ברולינג סטון!

יווו אני כ"כ מתרגשת נראה שהאלבום הולך להיות מדהים

heart1soul

New member
תודה רבה על הכתבה! אני כל כך מקווה שהוא יצליח

ואני מקווה שנאהב את האלבום, בנתיים אין לי מושג מה זה אומר סגנון גלאם פופ רוק פוזטיבי חחחח אבל אני סומכת על אדם שלנו!

בכיף../images/Emo13.gif

חחח גם אני! אדם יודע מה הוא עושה יש לו טעם מדהים במוזיקה אני בטוחה שכולנו נאהב את האלבום :)

למעלה