מוניק המלאך שלי

alonronit

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo25.gifמוניק המלאך שלי../images/Emo140.gif

אני מת מכאב הדמעות חונקות אותי אני מת מכאב בתוך הבלב נורא קשה לי אני מת מיבפנים הבלב שלי ניקערה אבל אני שמח שאת עוזרת לי רק הזמן יעשה את שלו תודה לך על שאת מבינה אותי כמו אמא אלון

טאKילה

New member
alonronit ..ערב טוב..../images/Emo142.gif../images/Emo29.gif

שיהיה לך ימים מחובקים ומלאים פרחים ושימחה ב-

Mוניk

New member
../images/Emo24.gifאלון מאמי../images/Emo23.gif אתה מלאך../images/Emo23.gif

אלון כפרה! אתה מלאך, תראה הכל עובר גם זה יעבור לך את צעיר נאה מקסים ואני אם אוזן קשובה מתי שתרצה וכמה שתרצה אני פה, ובבית עם דלת פתוחה מחזיקה לך אצבעות ויודעת ובטוחה שאתה תעבור הכל בשלום נכון עכשיו קשה לך אני יודעת זאת היטב אבל אלון כפרה רק..... תן לזה עוד קצת זמן זמן כן זו תרופת פלא זו תרופה עם הוכחות זמן זו מתנה משמיים קח אותו לאט את הזמן העולם עוד יחכה בחוץ קח עוד שאיפה מן הזמן שתי דקות לפני ההתפכחות. אתה עוד תגלה את העולם אם תרצה או לא תרצה יש עוד זמן להשתנות מן הקצה אל הקצה. אם האהבה כאבה לך אתמול אולי מחר היא לא תכאב אם עוד הדמעות זולגות בלי קול בסופן מצפה חיוך רחב. הוא קצת עצוב כשבא לו כשבא לו הוא קצת עצוב כשבא לו כשבא לו כי, אין לי זמן להיות עצוב אין לי זמן להיות עצוב לא, להיות עצוב לא, להיות עצוב לא, להיות עצוב לא, להיות עצוב... החיים עוד לא חזרו למסלולם, הפצעים עדיין לא הגלידו, אולי צריך לתת לזה עוד זמן מה יהיה, יהיה טוב רק... צריך לתת לזה עוד זמן. השמש הגדולה מופיעה תמיד בזמן לכל סיום יש התחלה חדשה וכל דרך היא דרך קשה זה הוא הזמן זה היום זה הרגע...
אלון מאמי
מוניק

למעלה