סיכום מפגש

The Fantasy

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo25.gifסיכום מפגש../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

טוב, אם אפשר בכלל לקרוא לזה מפגש. אני ולוטם איחרנו את הרכבת והגענו בסביבות אחת לעזריאלי, קצת לפני שהגעתי שלחתי הודעות לליעד וקארין וגם התקשרתי לשתיכן, ורק כשהייתי בעזריאלי קארין נזכרה להודיע שהיא עובדת בסוף
שמעי בובה, זה לא הקטע שעבדת, זה הקטע שלא הודעת מהבוקר, כי אנחנו נלחצנו כמו מטורפות ואני לא חושבת שזה היה בסדר
אנחנו בכל זאת הוצאנו את ה70 שקל בערך על הנסיעות הלוך חזור..וזה לא הולך ברגל.. בכל מקרה, ליעד לא ענתה לי ואני עדיין מחכה שתעני
לא היה לי את הפלא של נועה [רוז] ולא ידעתי אם היא כבר באה או לא, ולי וללוטם הייתה גם ככה חוויה לא נעימה בעזריאלי במשך השעה שהיינו שם [מאבטחים מפגרים. "אתם משוקס אז אתם לא עולים" בני זונות], אז החלטנו להמשיך לסנטר. שם קניתי פוסטר ענק של וילה
ואת האלבום הראשון של 30סטמ ב50[!!!] ש"ח
ואז פגשנו את נועה [סופרשיפ] ואמרנו לה שאמור להיות מפגש היום, והיא התבאסה שענבלירון לא באה
ואמרתי לה שרוזי אמורה לבוא, אז היא התקשרה אליה והיא אמרה לה שהיא בעזריאלי. אז נועה פרשה לעזריאלי לפגוש את רוזי, ואמרנו לה שאולי נצטרף יותר מאוחר אבל בסוף התעכבנו בסנטר, ואחרי זה הלכנו ברגל עד לאבן גבירול [לקחת את הכרטיס שלי לנייטוויש מהדרן], ואז אדווה התקשרה[
!!!!] ואני ולוטם צעדנו לנו עד לביתה של אדוונת החיילת שלנו, והיא אמרה שויקי מגיעה לעזריאלי להפגש איתנו
אז סחבנו את אדווה ברגל עד לעזריאלי ונפגשנו עם ויקי הבובה. והיה נורא כיף איתן
וכבר היה מאוחר אז כבר לא התקשרתי לנועות
אני מצטערת אם רציתן להפגש או משהו
וזהו, והגעתי הביתה רק בתשע וחצי בערך, כמעט עשר אפילו P: ומחר אני אעלה את התמונות -המעטות- שצילמתי
וגם לוטם צילמה איזה 3 תמונות והיא תעלה
קיצר היה מפגש של ארבע בנות בערך
אבל למרות העצבים שלי בבוקר, נהניתי נורא בסופו של דבר. ממש רציתי לראות את קארין וענבל וחני [שבטח רק חזרה מאילת עכשיו
] וליעד וקטיה [שאמרת שאולי תבואי לעזריאלי ולא באת בסוף
] את כולןןן לפני שאני מתגייסת, ולא יצא בסוף
אוףף

milkshakit

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

הודיעו לי ממש מאוחר, כשרציתי כבר ללכת להתארגן והכל.. אין לך מושג איך התבאסתי
ביקשתי אם אפשר אולי לפצות על המשמרת של היום בפעם אחרת, והם סירבו
ובגלל זה הייתי חייבת ללכת

milkshakit

New member
../images/Emo25.gif

אני גם רוצה להיפגש איתך לפני זה.. אני אפילו אסע עד לקרית אתא, לא אכפת לי, העיקר לראות אותך.

inbal287

New member
אני שמחה שנהניתן...

וממש מצטערת שלא יכולתי להגיע :$ תאמינו לי שהייתי מעדיפה להיות במפגש מאשר בעבודה... ודנדו, מקסימום ניפגש רק שתינו לפני שאת מתגייסת, קיי?

linkintrance

New member
אני כ"כ מצטערת../images/Emo23.gif

אני פיניתי את הבוקר והכל כדי לבוא..כאילו בלי תוכניות ודי דחיתי לערב..וזה לא היה אחראי מצידי לא לברר טלפונים לפני והכל. אממ..אני ממש ממש מבטיחה לבוא למפגש הבא במידה וזה יהיה תאריך מתאים ושיט. דנה..אממ אני אשמח לראות ולהכיר אותך לפני שתיתגייסי..:) זהו...המצפון שלי נקי.אי פיל מאצ' בטר.לילה טוב

Girl In The Box

New member
טוב קצת באיחור...

אז למרות כל העצבים על עזריאלי וזה..היה ממש כיף!!:] אדווה וויקי..נורא שמחתי לפגוש אתכן
ויש כמה תמונות

'מפגש HIM קיץ 07-גם אני הייתי שם!!11' ../images/Emo163.gif

היה כיף, למרות שפגשתי את דנדו ואת לוטם ^_^
אה ואת רוזי אח"כ
והיה משעשע. ואיכסה המפגשוקס הזה כזה מבחיל, יותר נוראי מישראפלוץ. כאילו, הם בכוח מנסים להיות פריקונים שזה משהו. איכס עזריאלי, איכס.

The Fantasy

New member
../images/Emo45.gif כמעט הקאתי מהם. רציני היה ממש זוועה מה

שהלך שם
נושית חמודה שלי

The Fantasy

New member
טוב יאללה נזכרתי להעלות תמונות ../images/Emo3.gif

אדווה מתלבשת בחדרה

למעלה