יום הולדת לצלילוס

../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo189.gifיום הולדת לצלילוס../images/Emo189.gif../images/Emo23.gif

היפה בבנות חוגגת 15!$#@#$@$
$%#
#$
לצלילוש המדהימה
אין לי בפה, בראש, וכנראה שם גם אין בכלל מילים שיסבירו מי את בשבילי ומה את באמת
כל המילים שאכתוב יראו סתם כרצף של מילות תיאור ולא יצליחו להסביר אפילו חצי ממה שאת שווה באמת. גם כשאת רחוקה ממני פיזית- בלב את תמיד קרובה, ותמיד חלק ממי וממה שאני.
אני לומדת ממך, בכל שיחה מחדש, עוד דברים, והרבה פעמים אפילו דברים על עצמי! את מצליחה להאיר את הדברים שקשים לי ואת הימים שבאלי לשכוח באורות שמנצחים את כל הפחדים והחששות שלי, כשבעצם, האורות הן. המילים החמות והחכמות שלך. את יודעת לחלץ אותי בכל פעם מחדש מתוך הקושי
אני מאחלת לך עוד עשרות שנים של אהבה
, של יופי
, של שמחה
הצלחה
בריאות
ועוד ועוד
אני מתה עלייך!
ים
. (את הברכה החופרת תקבלי כשתתחברי למסנג'ר
)

A t z a

New member
מזללללללל טובבב../images/Emo23.gif../images/Emo80.gif

מהממת
, את הברכה כבר כתבתי לך במסנג'ר ובפורום איגי, אבל גם כאן מגיע לך מזל טוב ענק!!!!
יומולדת שמח... אוהבת אותך הכי בעולם

../images/Emo65.gifצלילעעע מזל טוב../images/Emo65.gif

יום הולדת שמח1!
הרבה אושר,
עושר,
כושר,
ויושר
הרבה בריאות
והמון אהבה
המון המון מזל טוב!!
נשיקות
חיבוקים
וים של ממתקים
אתי

GuyHemed

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo77.gifצלילוששששש, מזל טוב!!!

עד 120!!!! שיתגשמו כל משאלותייך (איזה מקורי אני אה? חח)

amitshilo

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

צלילק'ה מדהימתי, אני מאוד מזדהה עם מה שים כתבה. את אדם שאין גבול לדברים שאפשר להגיד עליו, כי את פשוט מעבר למילים. החוכמה שלך, האופן שבו את מסתכלת על העולם, היופי שלך (
), ה..צליליות שלך...אין הרבה אנשים כמוך. את מיוחדת, ואני מאחלת לך שתשארי כזאת עד סוף החיים. אני מקווה שנהיה בקשר עוד הרבה זמן, כי השיחות איתך זה משהו שכל כך חשוב לי. אז שיהיה לך הכי טוב בעולם, והכי מאתגר, והכי מגניב שיש
אוהבת ומעריכה המון המון המון
עמית.

למעלה