שרשור החדשות הטובות

salt of earth

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo28.gifשרשור החדשות הטובות../images/Emo45.gif../images/Emo49.gif

מי אמר שיש רק דברים רעים
עם הבטחות כאלה.. אז בטוח שלא كل عطية صالحة وكل موهبة تامة هي من فوق نازلة من عند ابي الانوار الذي ليس عنده تغيير ولا ظل دوران (يعقوب 1:17) افرحوا في الرب كل حين واقول ايضا افرحوا (فيلبي 4:4) كحزانى ونحن دائما فرحون.كفقراء ونحن نغني كثيرين.كأن لا شيء لنا ونحن نملك كل شيء (2 كورنثوس 6:10) השרשור הזה הוא בשביל שנשמח ביחד
افرحوا مع الفرحين، وابكوا مع الباكين (رومية 12:15)
תרגישו חופשי לשתף אותנו בחדשות טובות בנוגע אליכם באופן אישי, בנוגע לכנסייה שלכם, וחדשות טובות על מאמינים מכל העולם

אז אני אתחיל עם חדשות טובות ../images/Emo13.gif

סבא שלי עבר את הניתוח ברגל ובהצלחה!! למרות שהמצב שלו היה מסוכן מכדי לעשות לו ניתוח!! הוא מרגיש יותר טוב, מתפקד כרגיל- ביכריף ובידרדיש ובינקית
אומנם הוא עדיין בבית חולים והוא צריך לעבור תקופת שיקום... אז נושקור רבנא יסוע אילי ב2אויי ובישפי

salt of earth

New member
איזה יופי לשמוע ../images/Emo141.gif

סלאמתו לסידיק אור ואני מאוד שמחה שהוא מרגיש טוב ... אכן נושקור רבנא אל שאפי

My Shepherd

New member
../images/Emo45.gifאמן אנו עוקבים בכניסייה ומרימים אותו

בתפילות הוא אדם חזק ומאמין אלרב ירפא אותו עד תום ובמהרה

ד ר א ל

New member
אהלן סלט (הממ..את כמו סלט ערבי קצוץ דק?:))

מקווה שלא נפגעת מהבדיחונת בכותרת. רק רציתי להגיד שהיו אישים שהעלו את הרעיון שבעצם אין רע בעולם - וגם הרע מוביל לטוב. ולכן כל דבר הוא טוב. חוץ מזה.. אפשר לומר שהכל זה מעשי האל, האם מעשי האל רעים הם?

nOway1

New member
ל... ד ר א ל שלום !

הרע מוביל לטוב אם המעשים של האל רעים אז הם מובילים לטובה.... קרה איתי מקרה היום כמעט קיבלתי ממנו התקף לב ... קניתי מודם גלישה ל לאפ טופ מחברת ***** של טלפונים וכשהגעתי הביתה ה SIM נחסם ואין לי מושג למה .. התקשרתי לחברה כדי לברר למה הוא נחסם ומה הפתרון ענה לי מישהו והסביר לי כמה דברים ואמר שאחליף בין הSIMים בין הטלפון של לשים של המודם ואראה אם אכל לגלוש ... והאמת כן הצלחתי לגלוש אמר לי יופי אז יש לך איך לגלוש בהזדמנות סע לחברת ***** ותחליף SIM שיתנו לך אחד חדש ... אני מדבר איתכם מלפני 4 ימים וכך באמת עשיתי הלכתי והחלפתי SIM הכל היה בסדר .. בארבע הימים האלה אני גלשתי ב SIM של טלפון יותר מ10 שעות . חשבתי שהכל היה בסדר כנראה שלא ... היום בבוקר התקשר מישהו ואמר לי אתה ג'ורג' זב שקניתה מודם ו בלה בלה .. אמרתי לו כן זה אני אמר לי שאתה גלשתה ב SIM של הטלפון שלך והשתמשתה בו ליותר מ 1.5 GB "הורדות וכל מיני" .. אמרתי לו אוקיי ו .. מה הבעייה אמר לי שאתה מתחייב לשלם לנו 13 אלף ש"ח ... ו יותר מזה אני לא אספר כי אי אפשר לתאר ת'רגע הזה תדמיינו לעצמכם כמישהו שומע על סכום כזה 13,000 ש"ח כחוב ...מה יקרה איתו .. הטעות שלהם והם לקחו את כל האחרוית ... תודה לאל .. אולי אמרתי "יסוע" יותר מ100 פעם בדק' .. לומדים מטעויות ....

ד ר א ל

New member
שלום לך

סיפור יפה סיפרת. מזכיר לי בזעיר אנפין שגלשתי בסלולרי וחייבו אותי רק ב329 בגלישה בחודש אחד וכמובן שזיכו אותי. אבל תאר לעצמך שהיית נאלץ באמת ובתמים לשלם אותם 13 אלף שקל. ואם לא תשלם - תושלך לכלא. מבחן ראוי לשמו לא? לשאת עלבון שכזה בלי מילת תלונה בידיעה שאלהים מנסה אותך, אכן מבחן לא קל בכלל. ולא יכולתי שלא להיזכר בסיפור מופלא זה, שהקלדתי זה אתה. לקוח מתוך ספר משלים שיצא בהוצאת דע"ת בשנת 1983. ושמו "האושר השלם" בעמודים 168-169: האושר השלם בתחילת המאה השלוש-עשרה, בהיותו בן עשרים ואחד, זכה פרנסיס מאסיזי באור חסדה של הגאולה. קם מיד ופיזר הונו בין עניי ארצו, ולבוש גלימה מבד גס התהלך יחף על פני אירופה כולה ועד למצרים הגיע, בבשרו לנכונים להתבשר את אור האמת האלוהי, השוכן בכל לב. באחד מימי החורף המאוחרים, כאשר גשם ושלג ניטחים לסירוגין ולעיתים – בעת ובעונה אחת – על פניה המלבינות עדיין של האדמה הקפואה, ורוח נהמתנית מהפכת כל חפץ הנקרה בדרכה – עשה פרנציסקוס הקדוש, הוא פרנסיס מאסיזי – את דרכו מפרוג'ה לפורצינוקולו, בחברת האח ליאו. הרוח, עזת הפרץ, הטיחה בפיהם ובעיניהם חופנים גסים של שלג קפוא ולעיתים – סינוורה אותם כליל. המשיכו השניים לצעוד, כשרגליהם היחפות שוקעות מדי פעם בתלולית שלג-צורבני. לפתע פתאום קרא פרנציסקוס הקדוש לאח ליאו – ההולך לפניו ומנסה לשמש לו מגן בפני תעריה המושחזים של הרוח – עמד לצידו, נגע במרפקו ואמר: - אח ליאו! אף כי אחינו הטהורים משמשים בכל הארצות מופת לאור ולקדושה, בכל זאת – הקשב-נא היטב ורשום-נא לפניך, האח ליאו! – אין בזה כדי למצוא בו את האושר השלם!.. לרגע של עמד האח ליאו מלכת והביט בתמיהה בפרנציסקוס הקדוש ופגע בעיניו השקועות עמוק בחוריהן ואשר – למרות הרוח, הכפור והמטר – קרנו בטוהר מושלם שגם תינוקות של בית רבן לא התברכו בו. - אנא, אבי הקדוש – פתח ואמר האח ליאו, ותוך כדי כך חזרו השניים לצעידתם העיקשת כנגד חיציה הצולפים של הרוח, והפעם – זה בצדו של זה – אמור-נא לי, בשם אלהים – אי מקום הימצאו של האושר השלם? חייך פרנציסקוס הקדוש את חיוכו הענו והמאיר ומבלי להרפות קצב ההליכה, נשא דברו ואמר: - כשנגיע לפורצינוקולו, רטובים מגשם, קפואים מקור, מגואלים ברפש ומעונים ברעב, וכשנקיש בשער מנזרנו ונבקש כי יכניסונו, יצא השוער הנזעם וישאל: - מי אתם? ואנו נענה: - אנו הננו שניים מנזיריכם. והוא יאמר לנו: - שקר בפיכם! שני נוכלים אתם המשוטטים אי בזה ומוליכים שולל את הבריות, וגונבים את הצדקה המיועדת לעניים. סורו מכאן! ופתוח לא יפתח לנו את השער, והשאר ישאירנו בחוץ – רעבים וקפואים, כל הלילה, בגשם, בשלג וברוח. ואז, אם נעמוד בסבלנו כנגד אכזריות שכזאת, כנגד עיוות שכזה, כנגד גירוש מחוצף שכזה – בלי תלונה, בלי מלמול, ונאמין – בשפלות רוח ובנדיבות-לב, שהשוער הזה אמנם מכיר אותנו ושאלהים כפה עליו להיות כמלגלג לנו – אהא – האח ליאו – או-אז יבוא האושר השלם!

למעלה