ממדליקונת בגאווה..

../images/Emo23.gif ../images/Emo34.gif ממדליקונת בגאווה..../images/Emo23.gif

כשהיא מדברת החיוך מסרב משפתיי לרדת, הוא נשאר ונשאר ולא רוצה ללכת, היא גורמת לי להיות מאושרת. היא החזירה לי את החיוך לפנים, היא החזירה לי את האושר לחיים
ולכם בנים/בנות, האהבה היא המפתח לאושר..
והחיוך הוא המפתח לחיים מאושרים.. יאללה, למצוא את ההוא/ההיא שיגרמו לכם להיות הכי מאושרים!
מדליקונת 16

spainbar

New member
לירו../images/Emo16.gif, אני רואה שמחלת המשפטים

הקצרים שלך ממשיכה.... מה יקרה? ביום שתוכל לחקות את מלכי, מלך מלכי המלכים "גונזו" תגיד.... האמת שבהתחלה יותר אהבתי את הדב שעושה סטנד-אפ, ואח"כ את המדען עם העוזר, אבל היום: אני סוגד לגונזו, ולטבח השוודי.... ס´

הדב שעושה סטנדאפ הוא פוזי

והערצתי אותו כל כך שאישיותי כיום מורכבת בחציה מגונזו וחציה מפוזי (וחציה מדיוויד בואי, אבל זה לא ממש קשור). בברכת מורק מורק מורק

מדהים איך תוך שלושה שרשורים

עברנו מנפלאות האהבה הנצחית לנפלאות גונזו (ואהבתו הנצחית לתרנגולת קמילה, שנים לפני הנסיך צ´רלס)

spainbar

New member
god bless Camila....

איזה תרנגולת מדהימה, ובכלל הפרק שבו הטבח השוודי מנסה לבשל אותה ורודף אחריה עם המחבת ופתאום עוברים לקטע של - pigs in space .... ושוב רואים אותו ממשיך לרדוף אחריה.... אחחח.. היו ימים של טלויזיה איכותית ולא תוכניות כמו "שחר"... god bless mom, pap, kermit, miss piggy, fazzy, gonzo, the swedish cook, the scientist, mip-mip, captain pig, music dog and ---- animal עוד פרק שממש אהבתי היה זה שמגיעה זמרת אורחת ששרה את "feaver" ואנימל כל הזמן מפריע... ס´

איו כמעט שכחתי

את דוקטור בוב!! בזכותו לא נהייתי רופא. הפרק הגדול מכולם לדעתי היה עם אלטון ג´ון - הוא ממש נראה כמו muppet אמיתית! ולא יכולתי להתאפק ואני מצרף תמונה של הגדול מכולם. אוי, מה אני הייתי עושה עם מקור כזה...

ככה מעיפים אותי?

איזה אפליה! רק בגלל שאני לא סובלת את הבובות המכוערות האלה עם הקולות המעצבנית. יאק

יופי זה לא הכל בחיים

(לראיה אניטה פללי) וקולות יפים זה גם לא הכל בחיים (לראיה, שוב, אניטה פללי). יכול להיות שאניטה היא חבובה?

אני אסתכן ואשאל

WHO THE FUCK IS אניטה פללי הזאת??????????????????????????????????????????????????????????????

קשה לתאר

דוגמנית שעברה הרבה יותר מידי מתיחות פנים ולכן הפנים שלה נראים כמו משהו שתפקידו להפחיד ילדים קטנים. כנראה שגם מיתרי הקול שלה נמתחו תוך כדי ולכן היא נשמעת כמו תרנגולת שחוטה. רוצה לראות? לחצי על הלינק ותבחרי את "לימור ושמעון עוברים מהפך". תקפצי בסרט ל 3:30 דקות ותראי את אניטה במלוא הדרה

MARMELAD

New member
../images/Emo6.gif אוי ואבוי

אני מאוד מקווה שכשאתה אומר יופי זה לא הכל בחיים ומדבר מייד אח"כ על מיס הישבן של המדינה אתה לא מביא אותה לדוגמא למישהי מוצלחת

הישבן שלה הוא כל כך יפה

שהיא שיכפלה אותו לפנים שלה. בקיצור - גם כשהיא מוצצת זה מין אנאלי.

MARMELAD

New member
../images/Emo6.gif אתה גם לא אניטה פללי מותק

וטוב שכך הייתי אומר

למעלה