הזמנה למפגש

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo23.gif../images/Emo39.gifהזמנה למפגש../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif

חברי פורום יקרים הזמנה לכולנו לפגישה, כי חשוב לנו להתחלק עם מנורה לפני נסיעתה. מאחר וראיתי שיש הד לפגישה בתאריך 18.4.04 בקניון אובנת, הרי שהפגישה תתקיים במקום המצוין ובמועד זה. לצורך אישור מקומות אנא השתרשרו רק אלה שבאים. (רק סימון יספיק) אוהבת יעלי

באה, באבו אבו באה ../images/Emo45.gif

לכל מקום שתחליטו, יעלי לא ציינת את השעה? ולא ציינת שקניון אובנת הוא הקניון הגדול מול ביה"ח בילינסון שעל הכביש המוביל לפ"ת.... חבר'ס אני גם מחכה וגם מצפה...

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo141.gif גם אני באה

בוקר טוב.
חשבתי להודיע במסרים. בכל אופן בשעה 10:30 בקניון הגדול ביום ראשון 18.4.04 (אובנת) מול ביח" בילינסון. יעלי

pazi66

New member
צרור בדיחות../images/Emo88.gif

לאחד נגמרו הסיגריות בחצות. הוא אומר לאשתו: מותק אני קופץ לקנות סיגריות. היא אומרת: בסדר, רד לקיוסק וחזור מהר. הוא יורד לקיוסק, אבל הוא סגור אז הוא ממשיך אל הבר השכונתי. הוא לוקח חפיסה ורוצה לצאת, פתאום מחייכת אליו בלונדינית ורוצה שיקנה לה משקה. הוא מתיישב לידה, ותוך 10 דקות היא מזמינה אותו אליה. אחרי סקס סוער הוא שם לב שכבר 2 אחר חצות. הוא קם, מתלבש ומבקש טלק. היא מתפלאה: טלק? בשביל מה? הוא אומר: מהר מהר, לוקח את הטלק ושם על הידיים ויוצא. כשהוא מגיע הביתה אשתו שואלת ?: איפה היית? הוא עונה: לא תאמיני. הקיוסק היה סגור אז הלכתי לבר, פתאום אני מחייכת אלי בלונדינית, ומזמינה אותי אליה, אנחנו עושים אחלה סקס, והנה אני כאן. אשתו אומרת: תראה את הידיים! הוא מראה לה, והיא מהנהנת: בטח, בטח. שוב הלכת לשחק באולינג > ********************************************************** גבר ואישה מעורבים בתאונת דרכים נוראית. שתי המכוניות הרוסות לגמרי ולמרבה הפלא אף אחד מהם לא נפגע ?! לאחר ששניהם יוצאים בזחילה מהמכוניות אומרת האישה ?: "אתה גבר.. זה מעניין... ואני אישה... תראה את המכוניות שלנו! לא יאומן הן ממש הרוסות - ואנחנו בכלל לא פגועים ?!! זה בטח סימן "מלמעלה" שאנחנו צריכים להישאר ידידים ולחיות ביחד בשלווה עד סוף ימי חיינו ?!" הגבר הרגיש קצת נבוך ואמר ?: נכון זה באמת סימן "מלמעלה", אני מסכים לגמרי ?!" האישה אומרת ?: "תראה הנה עוד נס! המכוניות הרוסות לגמרי אבל בכל זאת נשאר לי בקבוק יין שלם ?!! זה בטח סימן מלמעלה. מישהו רוצה שנשתה אותו ולחגוג את מזלנו ?!" היא מושיטה את הבקבוק לגבר, הוא מהנהן בראשו, פותח את הבקבוק, שותה חצי ומחזיר לאישה ?. האישה לוקחת את הבקבוק, סוגרת אותו מהר, ומחזירה לגבר ?. הגבר שואל: "את לא שותה ??" לא חמודי, ענתה, עכשיו אני מחכה למשטרה ?... > ********************************************************************** כומר אחד מת ועולה לשמיים. הוא עומד בתור בכניסה לגן עדן ?. לפניו עומד בחור בחולצה צעקנית, ג´קט עור ומכנסי ג´ינס, ולעיניו משקפי שמש צבעוניים ?. המלאך בכניסה פונה אל הבחור ושואל אותו: "כן, מי אתה בבקשה? שאדע איך ולאן לשבץ אותך ??" עונה לו הבחור: "אני ג´ו כהן, נהג מונית מניו יורק סיטי ?" המלאך מציץ ברשימות שלפניו, אחר כך מחייך אל נהג המונית ואומר לו: "הנה, קח לך את גלימת המשי הזו ואת מטה הזהב, וברוך בואך בשערי גן העדן ?." הבחור לוקח את הציוד ועובר את השער ?. מגיע תורו של הכומר, וכשהמלאך מבקש ממנו להזדהות הוא עונה: "אני ג´וזף סנואו, הכומר של קהיליית מרי הקדושה במשך ארבעים ושלוש השנים האחרונות ?." המלאך מתייעץ ברשימותיו, ואז אומר: "הנה, קח לך את גלימת הכותנה הזאת ואת מקל העץ ?, וברוך בואך בשערי גן העדן" הכומר נדהם. "רק רגע, רק רגע בבקשה! זה לא ייתכן! הבחור שלפניי היה רק נהג מונית, וקיבל גלימת משי ומטה זהב? מה קורה כאן ??!" ענה לו המלאך! : "אה, כאן אצלנו למעלה, אנחנו מעריכים לפי התוצאות. כשאתה הטפת ? - האנשים ישנו. כשהוא נהג - האנשים התפללו ?.." ********************************************************************** בחורה אחת החליטה לרדת לאילת עם הסוסיתא שלה. בכביש הערבה ניתקעה לה הסוסיתא, שלא זזה. הבחורה המתוסכלת רק יצאה מהאוטו הרימה יד,נעצר לידה בחור עם למבורגיני ושאל אותה אם היא צריכה עזרה, הבחורה ענתה שניתקע לה האוטו ושאלה אם יש לו כבל לגרור לה את האוטו עד לאילת, הבחור בדק בבגג', ווואלה יש!קשר את הסוסיתא ללמבורגיני. ואמר לבחורה שהיא צריכה לשבת בסוסיתא וללחוץ על הברקסים כל פעם שהוא מאיט ולצפור לו אם הוא חורג ממהירות של 80 קמ"ש, הבחורה עונה בסדר ומתחילים לינסוע הכל טוב ויפה הבחור נוסע כמו שצריך נהנה מהמוזיקה, פיתאום חותכת אותו פורשה, הבחור נידלק לוחץ על הגז ומתחיל להרביץ תחרות עם הפורשה על 180 קמ"ש, כל הדרך תוך כדי שהוא שוכח בכלל את הבחורה בסוסיתא אבל הבחורה לא איבדה אשתונות והחלה ליצפור בצופר,הבחור שהיה באקסטזה של התחרות בכלל לא שם לב שכח ממנה לגמרי.הם חולפים על פני ניידת עם 2 שוטרים כשמכמונת המהירות מצפצפת ומהבהבת 210 קמ"ש, רק אחד מהשוטרים הצליח לקלוט מה עבר אותם השוטר ההמום נישאר קפוא לא זז השוטר השני התחיל לצעוק משה משה מה קרה, מה זה היה? השוטר ענה לו- יעקב, לא תאמין מה ראיתי, למבורגיני ופורשה עושות תחרות על שני הנתיבים וסוסיתא נהוגה ע"י בחורה מאחוריהם צופרת שיזוזו היא רוצה לעקוף ?.

יעל, אני רואה שאין הענות לפגישה

בפ"ת מה עוד שמנורה כלת השמחה יכולה להגיע לפני הנסיעה רק ביום ראשון ורק לרעננה, אני בכל מקרה רוצה להגיע לפגישה שבה תהיה נוכחת גם מנורה - טרם נסיעתה, עם שאר החברים אפשר להיפגש גם במועד אחר....

ליעלי המון תודה על העזרה ../images/Emo23.gif

צאו למפגש,ורק תהנו זה מה שנשאר לנו.(מובן שיש לנו משפחה). אני לא יכולה להגיע מי 2 סיבות: 1)רחוק לי מאד. 2)חטפתי את השפעת של היום. אז...רק תהנו חברה.והבצלחה לכם. דבי.....<דנה>.

maxima

New member
להזכירכם....18 לחודש.....

ערב יום השואה בערב הכל סגור. בימי ראשון בערב אני לא יכולה.

pazi66

New member
אתר מדויק ומועד../images/Emo35.gif

יותר ספציפי בבקשה שעה, אתר, המקום בטח גדול, לא היתי שם אף פעם

מנורה

New member
בוקר טוב חברי לפורום../images/Emo140.gif

שחשוב לכם להתחלק איתי לפני נסיעתי. לצערי
כפי שכתבתי בהודעות הקודמות אין באפשרותי להגיע למקום שנקבע וכפי שבימבו כתבה המפגש מבחינתי ידחה כשכולם יחזרו מהחופשה שלהם ואז יהיה לנו הרבה יותר חוויות לספר ולחלק. ושוב מאחלת לכולם יום נעים

נֵנָה

New member
מרים יקרה, מה את חושבת לך?

על מה את מדברת? אני לא מוותרת עליך בשום אופן ... חייבת לראות אותך לפני נסיעתך
הרי אפשר לקבוע מפגש נוסף במועד אחר גם אחרי שתסעי ובעיקר כשתחזרי וניפגש כדי לשמוע חוויות ורשמים
רק שתחכו גם לי כשאחזור מהטיול שלנו בין אמצע לסוף מאי לסלובניה וקרואטיה ...
יעלי
מה עושים? כמו שאמרת "שהכבשה תישאר שלמה והזאב לא יהיה רעב"?

pazi66

New member
גבירותי הנכבדות - מישהי תגיד לי

יש מפגש או אין מפגש ? דבר אחד ברור לחלוטין, בפורום הזה יש אקשין, מתח, ואף פעם לא משעמעם אני מת עליכן !!!!

emmy5

New member
פזי ,כמה שאני מרוצה ממך...גם אתך

לא משעמם....איך היה יכול להיות מפגש? אנחנו כולנו רוצים להפגש...אבל יום יבוא ... אין מפגש !!!! כשהכלה לא באה ...אין חתונה ...חה חה חה מה רעה לנו ? אנחנו נפגש בפורום ,נשיר שירי ארץ ישראל ...אני אקנה גם
רק שיהיה לנו שקט ונעים ..הרבה בריאות לכולם .למנורה אני מאחלת נסיעה טובה ,להנות מהטיול שתחזור בריאה אלינו אמן!!!!

pazi66

New member
בעינין הקלה

כאשר הקלה מבקשת להתחתן במקום מסוים, והאורחים לא מתחשבים בה וקובעים מקום אחר בלי לשאל אותה, אני בהחלט מבין את הכלה ואת תיסכולה מנורה, אם יש לך בעיה להגיע, אני מוכן לאסוף אותך מהבית ולהחזירך הביתה בגמר המפגש

pazi66

New member
בילבלתם אותי -הכלה ולא הקלה

אני לא מכיר את הכלה, אולי היא באמת קלה, או אולי לא בכל מקרה -מנורה, אם לא ניפגש לפני נסיעתך, אני מאחל לך נסיעה טובה וחזרה בשלום

emmy5

New member
פעם אחת גם אני בסדר ...כבר התחלתי

לכעוס,לא הולך לי קל עם העיברית , אבל תגידו לי אתם ...נכון שאני כבר יכולה להיות בכיתה ב אולי אפילו ג....אבל יש לי בהיה אחרת ,ניסוח , דיקדוק חיבור ...לא המקצועות אהובים אלי ...אבל אני ילדה טובה ...נכון?

misu007

New member
שבוע טוב מנורה נסיעה טובה../images/Emo24.gif

מנורה אני מאחל לכם בילוי נעים סעו בשלום ותחזרו בשלום

emmy5

New member
../images/Emo79.gif שלא יהיה משעמם

יותר מדי שקט אצלנו ,אז לא יהיה מפגש , אבל לשיר אפשר

למעלה