צרור בדיחות../images/Emo88.gif
לאחד נגמרו הסיגריות בחצות. הוא אומר לאשתו: מותק אני קופץ לקנות סיגריות. היא אומרת: בסדר, רד לקיוסק וחזור מהר. הוא יורד לקיוסק, אבל הוא סגור אז הוא ממשיך אל הבר השכונתי. הוא לוקח חפיסה ורוצה לצאת, פתאום מחייכת אליו בלונדינית ורוצה שיקנה לה משקה. הוא מתיישב לידה, ותוך 10 דקות היא מזמינה אותו אליה. אחרי סקס סוער הוא שם לב שכבר 2 אחר חצות. הוא קם, מתלבש ומבקש טלק. היא מתפלאה: טלק? בשביל מה? הוא אומר: מהר מהר, לוקח את הטלק ושם על הידיים ויוצא. כשהוא מגיע הביתה אשתו שואלת ?: איפה היית? הוא עונה: לא תאמיני. הקיוסק היה סגור אז הלכתי לבר, פתאום אני מחייכת אלי בלונדינית, ומזמינה אותי אליה, אנחנו עושים אחלה סקס, והנה אני כאן. אשתו אומרת: תראה את הידיים! הוא מראה לה, והיא מהנהנת: בטח, בטח. שוב הלכת לשחק באולינג > ********************************************************** גבר ואישה מעורבים בתאונת דרכים נוראית. שתי המכוניות הרוסות לגמרי ולמרבה הפלא אף אחד מהם לא נפגע ?! לאחר ששניהם יוצאים בזחילה מהמכוניות אומרת האישה ?: "אתה גבר.. זה מעניין... ואני אישה... תראה את המכוניות שלנו! לא יאומן הן ממש הרוסות - ואנחנו בכלל לא פגועים ?!! זה בטח סימן "מלמעלה" שאנחנו צריכים להישאר ידידים ולחיות ביחד בשלווה עד סוף ימי חיינו ?!" הגבר הרגיש קצת נבוך ואמר ?: נכון זה באמת סימן "מלמעלה", אני מסכים לגמרי ?!" האישה אומרת ?: "תראה הנה עוד נס! המכוניות הרוסות לגמרי אבל בכל זאת נשאר לי בקבוק יין שלם ?!! זה בטח סימן מלמעלה. מישהו רוצה שנשתה אותו ולחגוג את מזלנו ?!" היא מושיטה את הבקבוק לגבר, הוא מהנהן בראשו, פותח את הבקבוק, שותה חצי ומחזיר לאישה ?. האישה לוקחת את הבקבוק, סוגרת אותו מהר, ומחזירה לגבר ?. הגבר שואל: "את לא שותה ??" לא חמודי, ענתה, עכשיו אני מחכה למשטרה ?... > ********************************************************************** כומר אחד מת ועולה לשמיים. הוא עומד בתור בכניסה לגן עדן ?. לפניו עומד בחור בחולצה צעקנית, ג´קט עור ומכנסי ג´ינס, ולעיניו משקפי שמש צבעוניים ?. המלאך בכניסה פונה אל הבחור ושואל אותו: "כן, מי אתה בבקשה? שאדע איך ולאן לשבץ אותך ??" עונה לו הבחור: "אני ג´ו כהן, נהג מונית מניו יורק סיטי ?" המלאך מציץ ברשימות שלפניו, אחר כך מחייך אל נהג המונית ואומר לו: "הנה, קח לך את גלימת המשי הזו ואת מטה הזהב, וברוך בואך בשערי גן העדן ?." הבחור לוקח את הציוד ועובר את השער ?. מגיע תורו של הכומר, וכשהמלאך מבקש ממנו להזדהות הוא עונה: "אני ג´וזף סנואו, הכומר של קהיליית מרי הקדושה במשך ארבעים ושלוש השנים האחרונות ?." המלאך מתייעץ ברשימותיו, ואז אומר: "הנה, קח לך את גלימת הכותנה הזאת ואת מקל העץ ?, וברוך בואך בשערי גן העדן" הכומר נדהם. "רק רגע, רק רגע בבקשה! זה לא ייתכן! הבחור שלפניי היה רק נהג מונית, וקיבל גלימת משי ומטה זהב? מה קורה כאן ??!" ענה לו המלאך! : "אה, כאן אצלנו למעלה, אנחנו מעריכים לפי התוצאות. כשאתה הטפת ? - האנשים ישנו. כשהוא נהג - האנשים התפללו ?.." ********************************************************************** בחורה אחת החליטה לרדת לאילת עם הסוסיתא שלה. בכביש הערבה ניתקעה לה הסוסיתא, שלא זזה. הבחורה המתוסכלת רק יצאה מהאוטו הרימה יד,נעצר לידה בחור עם למבורגיני ושאל אותה אם היא צריכה עזרה, הבחורה ענתה שניתקע לה האוטו ושאלה אם יש לו כבל לגרור לה את האוטו עד לאילת, הבחור בדק בבגג', ווואלה יש!קשר את הסוסיתא ללמבורגיני. ואמר לבחורה שהיא צריכה לשבת בסוסיתא וללחוץ על הברקסים כל פעם שהוא מאיט ולצפור לו אם הוא חורג ממהירות של 80 קמ"ש, הבחורה עונה בסדר ומתחילים לינסוע הכל טוב ויפה הבחור נוסע כמו שצריך נהנה מהמוזיקה, פיתאום חותכת אותו פורשה, הבחור נידלק לוחץ על הגז ומתחיל להרביץ תחרות עם הפורשה על 180 קמ"ש, כל הדרך תוך כדי שהוא שוכח בכלל את הבחורה בסוסיתא אבל הבחורה לא איבדה אשתונות והחלה ליצפור בצופר,הבחור שהיה באקסטזה של התחרות בכלל לא שם לב שכח ממנה לגמרי.הם חולפים על פני ניידת עם 2 שוטרים כשמכמונת המהירות מצפצפת ומהבהבת 210 קמ"ש, רק אחד מהשוטרים הצליח לקלוט מה עבר אותם השוטר ההמום נישאר קפוא לא זז השוטר השני התחיל לצעוק משה משה מה קרה, מה זה היה? השוטר ענה לו- יעקב, לא תאמין מה ראיתי, למבורגיני ופורשה עושות תחרות על שני הנתיבים וסוסיתא נהוגה ע"י בחורה מאחוריהם צופרת שיזוזו היא רוצה לעקוף ?.