Think Positive

archer girl

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo39.gifThink Positive../images/Emo41.gif../images/Emo19.gif../images/Emo79.gif

והנה עוד שבוע נגמר
. והנה עוד פעם הפינה השבועית שלנו
. והנה עוד פעם אני מכריחה את כולם לענות
. שבוע טוב לכולם
.

השבוע שלי:

יום ראשון-סתם יום יום שני-עבודה, לא הרגשתי טוב וכמעט התעלפתי בעבודה.. יום שלישי- עבודה, אבל עבר בשלום. יום רביעי-הייתי בערב מבוא לפורום של לנדמרק, יצאתי משם אחרת לגמרי, לטובה! יום חמישי-עבודה, וואו כמה אנשים היו בסופר, משהו פשוט שאי אפשר לתאר, כאילו שרק פעם בשנה אנשים קונים מוצרי חלב
יום שישי- סתם יום כנ"ל שבת, לא הרגשתי שזה היה חג בכלל.. זהו. שבוע טוב

nowhere kid

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo42.gif

יומראשון - האמ. קיבלנו מגנים מתמטיקה. ובדקנו מתכונות. יומשני - בגרות במתמטיקה. שהלכה בסדר^^ יומשלישי - האמ. אה. לא זוכרת
נדמה לי שבצפר. יומרביעי - האמ. מתכונת בפיזיקה. שהלכה לא טוב =[ יומחמישי - חופש D= יומשישי - חופש D= יושמבת - חרישה למתכונת בהיסטוריה >< לפחות סיימתי D= לא שאני זוכרת משהו ><

השבוע שלי-../images/Emo29.gif

יום ראשון-לא עבדתי
היה כיף מאד!!! יום שני-חזרתי לעבוד והייתץי בדיאטה וירדתי איזה 2 קילו
יום שלישי-גם עבדתי -יום רביעי-הייתי במכללה איפה שאני הולכת ללמוד וקניתי פלאפון אחרי כמה חודשים שהייתי נטולת
יום חמישי-ערב חג!עברתי את ערב החג בהצלחה מרובה יש לומר בכל הנוגע לאוכל
שישי שבת סופ"ש של שינה ועכשיו אני הולכת להמשיך אותו
ומחר אני מתחילה לעבוד בYELLOW.מקווה שיהיה בסדר. שבוע טוב

archer girl

New member
בהצלחה בעבודה../images/Emo24.gif../images/Emo79.gif

וכל הכבוד
גם על קניית הפלאפון ^^

יאללה.. השבוע שלי...

ראשון - אהממ.. התלמדות לעבודה החדשה שלי שני - בגרות זוועתית במתמטיקה!! שלישי - חזרות לריקוד למסיבת סיום, טלםון מפתיעה ומאוד משמח רביעי - יומולדת לידיד...ובגרות בביוטופ חמישי - הופעה של עברי לידר שישי - יום שבועות אצל חברה שלי בבית שבת - שינה ארוכה ארוכה ארוכה

../images/Emo99.gifעברי לידר

בשבועיים האחרונים חרשתי על אם לא היא אז אף אחת יותר טוב כלוםםםם מכמעט... באמצע הלילה עולה על מטוס שיקח אותך.. מחלקה ראשונה לגרמניה.. טוב , הפסקתי להציף את הפורום בשטויות שלי והלכתי ללמוד לתנ"ך

מיי וויק

ראשון.. לא זוככרת שני- בגרות בטמטומתיקה.. שלישי- חחח עשיתי עם חברה שלי דוקים!!! כןכן, לוקחים שיפודים, קצת צבעי מים וזהו! רביעי- עוד קצת דוקים וידיד שלי מצא משחקי מחשב ישניםם . זוכרים את המשחקים של המגסון והנינטנדו ? מאריו, טנקים, בומבמן.. כל המשחקים הישנים והכפייייים. חמישי- מ.. לא זוכרת שישי- יום המיםםםםםםםםםםםםםםםםם!!! ולחברה שלי היה יומולדת אז ישבנו קצת אכלנו והלכו לסקורס. אני כלכך אבל כלכךךךךך לא יודעת לשחק סנוקר.. שבת- לישון! וקצת אוכל.. ולישון! שבוע נעים לכולםםם!!!! בעע בגרות בתנ"ך והיסטורי.. בעעע

למעלה