Think Positive

archer girl

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo39.gifThink Positive../images/Emo41.gif../images/Emo19.gif../images/Emo79.gif

הגענו לעוד סופשבוע... ^^ אז, ספרו על השבוע ו
תחשבו חיובי
. [האמ, עד כמה שאפשר עם המלחמה הזאת
]. שיהיה שבוע טוב
.

nowhere kid

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo42.gif האמ.

יומראשון - נראה לי שמתמטיקה. יומשני - כנ"ל שלישי - כנ"ל רביעי - בגרות במתמטיקה. וחופש! D= חמישי - מחויבות אישיץ, ואח"כ הלכתי עם עוד שתי חברות לקנות מתנה למחנכת, כי יושני היא עושה מסיבה כיתתית. אז קנינו ספר קטן שנרא "לגננת שלי", או משו כזה, וספר עם בדיחות על מורים ותלמידים, ושעון קיר גדול ונחמד. ובדרך גם קניתי לעצמי את האנפלאגד של קלפטון
שישי - אממ. שומכלום, נדמה לי. שבת - קרובי משפחה מכרמיאל פה. אנחנו מנסים לגרום להם להשאר עוד, ולהביא עוד קרובי משפחה משם. וזהו.

archer girl

New member
שבועשלי../images/Emo79.gif

לא חיובי במיוחד, אבל שיהיה. ראשון- בטח הייתי בטיסה לישראל >< שני- הגעתי לישראל וביליתי את כל היום בלישון. שלישי- שומכלום. לא זוכרת. רביעי- התחילו להפציץ בארץ =/ שומחיובי. חמישי- ממ. נסענו לחיפה בערב [כן, לא חכם במיוחד =/] לדודים. ואז הלכנו לקניון. כשחזרנו אמרו שנפלה קטיושה בחיפה >< שישי- נסענו לת"א לחבר של אמא [כן. אם אתם זוכרים, הורים גרושים]. שבת- היום באו קטנים
אחד הביא לי נשיקה
. האמ -באלי לי גלידה- הו, יופי, חדשות. שוב הפציצו את טבריה =/ שימותו. משעמם לי. מי מתנדב לבדר אותי?

השבוע שלי../images/Emo29.gif

ראשון-עבדתי.. שני-ירדתי עוד 800 גרם:) שלישי-עבדתי די הרבה אבל לא נורא.גם בייביסיטר עשיתי פשוט. רביעי-לא עבדתי בכללללללללללללל וקניתי בגד ים חדש!!!ממש יפה!!!ו-3 גופיות חדשות,ו2 חזיות
חמישי-קניתי עוד 2 גופיות מדהימותתתתתתתתתתתתת.ועכשיו אני מפסיקה לתקופה לקנות בגדים
שישי-עבדתי בבוקר שבת בערב וזהו.. נקווה לשבוע טוב יותר

שבוע שלי...:

שבוע קשה עבר עלינו והוא לצערי נמשך
אין מה לספר חוץ: אנחנו עם תושבי הצפון מאחלים להם שיהיו חזקים

אממ מנסה להזכר

ראשון- האמת שרוב הימים אני הולכת לישון בשמונה בבוקר ומתעוררת באיזה 5 בערב שני- לא היה לי מועד ב' באנגלית... בניגוד להרבה חברים שלי, אז נחמד לי... שלישי-היה סלסה והיה כיף רביעי-י יום הולדת לחברההה!!!! . חמישי- באסה רצינית עם כל המלחמה בערב ואחר כך ריקודי עם שישי- אזכרה לסבתא ואז נפגשתי עם המשפחה ממקסיקו זבת-ביאוס טוטאלי בטעם של מלחמה מרה בצפון מחזקת את הצפון

למעלה