Think Positive

archer girl

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo41.gifThink Positive../images/Emo142.gif../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif

עוד סופשבוע הגיע, ועוד פעם, הפינה השבועית שלנו כאן!
אז קדימה, ספרו על השבוע
ואל תגידו שאין על מה, כי השבוע היה פסח, ימי הולדת וכמובן, הרקיע חזר!
לטס גו, שוטו

השבוע שלי:

פסח, אז בימים האלה, הספקתי ללכת להופעות, לסרט ולסופרלנד. ביום ראשון הייתי בהופעה של תמיר חיטמן יום שני הייתי בסרט עם אחי "מת לצעוק 4" בחיים שלי לא צחקתי ככה ואני ממליצה לכם ללכת לראות את הסרט
ביום שלישי הייתי בהופעה של קרן פלס ואוהד חיטמן (שני ההופעות היו בתאטרון חולון, במסגרת פסטיבל ימי זמר) יום רביעי הלכתי לסופרלנד באופן ספונטני לחלוטין סתם בשביל הכיף, כיף שהיה לי חסר עד מאוד! יום חמישי ושישי עבודה, אבל חוץ מזה שהדוכן של הקוטג' נשבר לי ובגלל זה הוא לא היה יציב, ועף על מישהי בסופר הקוטג', זה היה קורע אבל גם מרגיז. חוץ מזה דווקא נהניתי לעבוד שם. גם קרוב לבית וגם קנו יותר מפעמים קודמות
שבת- טוחנת, אני מכפרת על החג שלא נהניתי מהאוכל בכלל

אני-../images/Emo29.gif

יום ראשון-הייתי במפגש פורום ובערב האחיינים שלי הגיעו!
יום שני-נסענו לטייל בנחל אלכסנדר ורכבתי על גמל
הא!!!איזה מגניב!!!ונשרפתי לגמרי
אבל הגמל היה כיפי!!היה מפחיד שהוא נעמד בהתחלה והתיישב בסוף אבל חוצמזה היה מגניב
ובערב עשינו על האש.שהיה גם נחמד!
יום שלישי-לקחתי את 2 האחיינים הגדולים שלי לסרט 'נני מקפי'-הם נהנו וזה מה שחשוב.אחר כך קניתי להם מתנות.ואז שחזרתי הביתה אמרו לי שהאחיין הקטן שלי (זה שאיתי בתמונה שפירסמתי פה) לא הפסיק לבכות איזה שעה אחרי שהלכתי שהוא רוצה אותי
פשוש קטן.ואז הוא כל הזמן יצא החוצה לבדוק אם באתי.וקנינו לו תוף כזה.שהוא שם אותו על הצוואר והסתובב ושר איתו כל הזמן.חחח חמוד.ואז נסעתי איתו להביא את אחותי הקטנה מהקיבוץ אז דיברנו כל הדרך ואז שאחותי באה עוד ידיד שלה בא איתה אז שידיד שלה נכנס האחיין שלי כזה השתתק ולא דיבר כי הוא התבייש קצת נראה לי
אבל הוא כזה מאמי הילד הזה
יום רביעי-בערב החזרתי אותם הביתה שלהם וישנתי שם גם
יום חמישי-נסענו אני גיסתי ו2 האחיינים הגדולים לירושלים.קניתי להם בלונים וביצת הפתעה ואז הם אכלו בבורגר קינג ואפילו לא הקיאו בדרך חזרה שזה הישג גדול!ושמתי את האחיין הקטן שלי במעון בבוקר והוא היה כזה עצוב
הוא לא רצה ללכת..ואז חזרתי הבייתה בצהריים ככה והייתה מתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתה מעייפות.
יום שישי-יום הולדת..לא רוצה לדבר על זה אפילו

אהה ודיברתי עם יונתן השבוע../images/Emo29.gif

ואין לו אינטרנט...כנראה שהוא לא הצליח לסדר את זה עדיין

archer girl

New member
אוי... באסה../images/Emo10.gif../images/Emo79.gif

תהיתי לאן הוא נעלם... אז דיברת איתו בטלפון? מה שלא קרה ביומולדת שלך-
.

כן בטלפון..../images/Emo29.gif

אני שונאת את הימי הולדת שלי.. וירדו לי עוד 4 פרקים של הרקיע השביעי של עונה 8!! אני מתקדמת לקראת השלמת כל העונה

למעלה