Think Positive

archer girl

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo41.gifThink Positive../images/Emo85.gif../images/Emo19.gif../images/Emo79.gif

בוקר טוב לכולם
ומכיוון שיש חדשים [
^^], אני אסביר מה עושים. זהו שרשור שנפתח בכל יום שבת ובו מספרים מה היה לנו השבוע
ברור? [מצטערת שלא היה שבוע שעבר ><]
תחשבו חיובי

nowhere kid

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo42.gif^_^

יומראשון - סוג של יום מרוכז במתמטיקה - תרגולים למתכונת. יומשני - כנ"ל יומשלישי - מתכונת ב05 ו06. 05 עשיתי, 06 עשיתי חצי והתייאשתי
לפחות זה לא היה חובה
יומרביעי - מתכונת באנגלית. יומחמישי - ארג. בצפר אידיוט >< למי שרצה הייתה מתכונת חוזרת במחשבים, ולשאר אמרו לבוא לשיעור שלישי, ל3 שעות פיזיקה. אז באנו. ואמרו לנו ללכת הבייתה >< יופי >< יומשישי - מבחן בהיסטוריה
והו, כה, עצוב חדש לבלוג
[מה? תנו להתלהב :X] והיום לא היה שומדבר מעניין. עדיין ^_^

פאייי (וגם עונה)

היה לך שבוע הזווי במיוחד... מה נסגר עם הקטע של פיזיקה?? לא ברוווור ליייי בכלל!!! מה נסגר עם כל המתמטיקה הזה?? מזעזע!!! ותתחדשי על העיצוב!! ועכשיו השבוע שלי:
יום ראשון-לימודים... שעתיים מתמטיקה והסתבר שזה השיעור האחרון שיש לי לפני מבחן וקיבלתי גם את החומר שלווו וזה לא נחמד בעע! אחר כך הייתה חזרה עם הלהקה!!
יום שני- יום נחמד של 8 שעות חביבות... שעתיים ראשונות מבחן בסוציולוגיה.. ואז שעתיים אחרונות במקום סוציולוגיה היה תנ"ך זה ממש כיף!!!! וקניתי בגדים...!!!
יום שלישי- חופשת מתכונת בתנ"ך... באתי לביה"ס רק לתגבורים... כולם חרשו ורק אני לא התחלתי ללמוד!!!
יום רביעי- שוב תגבור בתנ"ך... לשם שינוי למדתי למתכונת!!!!
יום חמישי- מתכונת בתנ"ך.. היה מלאאאא רעש בכיתה וזה עצבןןןןן...
-יום שישי- הזמנתי כרטיסים למשחק של בוקה-מכבי!!! איזה כיףףף!!! ובערב חברה שלי חגגה יום הולדת... יצאנו למועדון סלסה והיה מגניב... חזרתי בארבע בבוקר...
יום שבת- כמו תמיד דוד שלי בא... ואז הייתי אמורה ללמוד למתמטיקה, אבל לא מצאתי את דפי ההסבר שידיד שליי הכין לי... בעעע אז הוא שלח לי את הדפים באינטרנט, בערב...אני אלמד רק מחררר וזה רעעע מאוווד... כי המבחן יום שניי! וכפי שאתםם רואיםםם השעה כבר מאוחרת ואני אמורה לקווווםםםם עוד פחות מארבע שעות... זה בעעע!!!!!!
שיהיה לנו שבוע נפלא

השבוע שלי-../images/Emo29.gif

טופ אז השבוע היה ממש שבוע ריק השבוע הכי ריק ביומן שלי עד כה
בעקרון-עבדתי כל יום אחה"צ ופעמיים גם בבוקר-שיא השעות השבועיות שלי נראה לי
יום שישי בערב היתה מסיבת הפתעה לאמא של חברה טובה שלי-היה נחמד. וזהו-שבוע ממש ממש משעממם.. אתמול עשיתי בייביסיטר הרווחתי 100 שקל...נחמד לא? השבוע אני מקווה שיהיה מעניין יותר!!!

K o K i L i D a

New member
Think Positive הראשון שלי

ככה השבוע האחרון יום א' עבודה כרגיל יום ארוך ביותר משמרת כפולה מ9-19 כולל ישיבה בערב. ומיום ב'עד שבת היייתי חולה ... בשפעת
מצד אחד היה מבאס להיות במיטה ... אבל מצד שני לא הייתי צריכה ללכת לעבודה
.... זה חיובי מאוד
זה היה השבוע שלי ... שבוע טוב לכולם

למעלה