בוקר טוב

../images/Emo23.gif../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

בוקר טוב חברי פורום אליסה מילאנו.. מה ניש? אני מזכירה לכם מהי הפינה:פינת בוקר טוב היא פינה בה כל אחד מאיתנו יכתוב תכנונים ליום הקרוב,יקטר קצת וימשיך לגלוש בפורום הפינה תיפתח במתכונת של יום ראשון שלישי וחמישי בפינה תוכלו למסור דשים לאחל לחברי הפורום כל מיני דברים ולכתוב תכנונים ליום הקרוב
אני היום קמתי מוקדם להרשמה לבית הספר,אני הולכת לעזור לאבא שלי לצבוע את הבית היום-או לפחות להתחיל חדר כושר.. ואני מאחלת לכל חברי הפורום בוקר טוב
אה...ולהתקשר לחברה להגיד לה מזל טוב-לא עשיתי את זה אתמול
לא יכלתי
אז יום טוב לכולם ושבוע מצויןןןןןןן שלי

Natali Milano

New member
בוקר טוב

קמתי מוקדם בהתחשב לזה שאתמול נרדמתי רק ב2:15 בלילה כי שתתי רדבול חולה על רדבול חח. אתמול הייתי בבריכה היה כיף בנתיים אין לי תיכנונים לחופש זהו... בוקר טוב לכל הפורום המקסיםםם הזה

always be me mc

New member
לפחות הרדבול נתן לך כנפיים?../images/Emo204.gif../images/Emo6.gif

סתם סתם. וזה דווקא טוב שאין לך תיכנונים.. ככה אולי יצא לנו לקיים סופסוף מפגש פורום נורמלי

always be me mc

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

מי ישן בכלל?
היינו בבית ספר כל הלילה לעבוד על הסרט ועוד לא סיימנו אותו אז היום נחזור ונערוך.. אז בקטע הזה לא היה הכי טוב(רק בשש וחצי בבוקר הגעתי הבייתה וכבר בתשע וחצי הייתי צריכה לזוז שוב לבית ספר) מה שכן טוב זה שלא חסר לי שום דבר בספורט אז אני לא צריכה השלמות כך שהבגרויות שנשארו לי הן: תקשורת(בע"ה יצא טוב), אנגלית(חפיף), מתמטיקה(אימל'ה
), וגם קיבלתי הסעה הבייתה מחברה(מה שמלמד אתכם חברים שזה עוזר שאתה בגיל 18 ככה ויש לך חברים שעשו רישיון
) ואחרי שאני אסיים פה ולראות את בנות גילמור היו בטוחים שאני אשלים קצת שעות שינה לפני שאצא שוב לבית ספר(
) על כל פנים אני מקווה שהיום הזה יאיר לכם פנים
ושהוא לא יהיה דפוק קצת כמו שלי

always be me mc

New member
כןןןןןןן כפרה עליהם../images/Emo99.gif

וגם בערוץ 10 כשאני יכולה
אחח זו כל כך סדרה שווה

CheN323

New member
לגמרי ../images/Emo99.gif

ראית אתמול
... לוק: מה זה הלחץ הזה בחזה והחולשה הפתאומית
|
לורליי: זה ההורים שלי
הם 'גילמרו' אותך
נפסיק פה

always be me mc

New member
כן ראיתי.. זה היה ענק!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ובאמת כדי שנפסיק פה למרות שלורליי שווה

spelling

New member
good morning israel!../images/Emo104.gif

בוקר טוב!!!!!!!!!!!!!!!!! חחח איזה מצחיקים אתם עם ה"מה ניש?" חחח כל פעם אני צוחק... שיהיה לכם אחלה בוקר ואחלה יום!

YaEl 15

New member
בוקר טוב. לילה טוב. מה שלא יהיה..

אני רשמית אוהבת את הפינה הזו
אני אוהבת לקטר ! היה יום חרא בעבודה ! לא עשיתי כלום... ואני חייבת להתחיל ללמוד !! וללכת למחוייבות האישית, אבל אני לא חייבת. רק אם אני מתכננת,סתם כי א לי, מסיבה לא ידועה.. לקבל תעודת בגרות !! מי המציא את זה? חייבים להתנדב ? אז איפה ההתנדבות פה? תכנונים למחר : ללמוד, ולענות על הפינה של בית המשפט.. ועוד כל מיני דברים. אהה.. אני אפסיק להטריד. לילה טוב.

למעלה