הפרק היומיייי

../images/Emo23.gif../images/Emo42.gifהפרק היומיייי../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif

אין לי שמץ איזה פרק היום :] חחחחחח אבל הולך להיות נחמד לדעתי
צפייה נעימהההההההההההההההההההההההההההההה

../images/Emo104.gifטוב אז ביררתי../images/Emo6.gif../images/Emo104.gif

הפרק של היום הוא פרק מס' 153 לפי שרים המורדים :] אז שוב צפייה נעימהההההה!!
תקציר הפרק
פלור חוזרת הביתה עם מקס והילדים, ואילו דלפינה, מללה ובוניז'ה נשארים במעצר. פלור עצובה כי מקס מתעלף בכל פעם שהיא מזכירה את ההריון, ואם לא די בכך, אנה מגיעה לאחוזה כדי להניא את מקס מהוויתור על הכתר. פלור מבטלת את התלונה נגד דלפינה ומללה, והן משוחררות. דלפינה מחליטה להמשיך במלחמתה נגד פלור. ולנטינה חוזרת ומגלה שפרנקו ומריה כבר נמצאים במשרד הפנים, ועומדים להתחתן. היא משכנעת את מרטין שמריה משקרת, ושעליהם לעצור את החתונה. בינתיים, החתונה מתעכבת כי פלור ומקסימו עדיין בחוץ. דלפינה, שנמצאת בקרבת מקום, נכנסת למכונית של טכנאי ומתכוננת לדרוס את פלור ומקס.

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifתומאס!!!!1../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

הוא שר את השיר של מילי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111
הייתי בשוקקקקקקקקקקקקקקקקקק
יוווו
זה היה כזה יפההההה
ותגידו זה לא באמת הוא שר נכון?
פאק זה היה השיר של מילי
פרק יפה, סופסוף גילו את מריה...

ידעתי שזה מוכר לי ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

מקטנטנות\פינת אור! ונראה לי זה הוא שר זה היה הקול שלו.

../images/Emo23.gifאיזה פרק מתוקקק../images/Emo23.gif

תומס
- איזה גור רך לבב :] זה שיר מקטנטנות לא?? חח :] חבל שהוא לא שר את כל השיר פלור נראית כמו אבו נפחא כשהיא בוכה ומוציאה את השפתיים העצומות שלה החוצה... מקס וההתעלפויות זה מוגזם לגמרי!!! אנה מגעילה!! מה עבר עליה?! ומקס בכלל חתיכת נחנח חסר אופי שכמותו... היה משו נורא מצחיק בפרק... אבל אני לא זוכרת כבר מה הוא היה :] חחחחחח אולי אחר כך אני אזכר..

sweet stav

New member
פרק ענקקק../images/Emo47.gifכתר|!!!../images/Emo2.gif

מעניין מה פרנקו יגיד!!!מריה היא חתיכת כלבה גררר... מסכנה פלור
איך מקס אומר לאנה(שהיא בכלל מעצנת בטירוףף)"אני יהיה אבא" ואז היא אומרת "אז זה אומר שאני יהיה סבתא?"וגם מתעלפתת ענקקק
ומקס בכלל עם הבעיה שלו שהוא לא יכול או שהוא חסר אחריות ואחר כך איך שהוא בא לפלור ואמר לה שהוא רוצה להיות אבא ואיתה(משהו כזה
)איזה חמודדד
איזה חמוד תומאס , איך הוא בכה שהוא קרא את השיר ופלור איתו
דלפינה היא ממש פסיכופטית
פרקקק גדוללל
אחד מהטובים

sweet shir

New member
פרק חמודדד!!

זה היה מה זה ברור שתומאס לא שר את השיר.. אבל הוא עדיין היה חמוט. חחחחחחחחחחחחחח איך מקס כל שניה התעלף...
איזה מעצבן מרטין1!!!!
הוא לא לומד מפאקינג טעויות? הבגדים של פלור ומקס בסוף הפרק היו ממש ממש יפים
מריה כלבההההההההההההההההההההה......... זה כלכךך ברור שהם לא יתחתנו..

פרק יפהה מאודדד../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif../images/Emo130.gif

היה פרק נורא מצחיקק ויפההה... הצחיק אותי מאודד שפלור רבה עם מקס והיא יצאה מהחדר ומקס אמר משהו שקשור לבן שלו ואז פלור ניכנסה ואמרה זאת בת! חחחח כאילו היא אשכרה נישארה ליד הדלת חחחח וההתעלפויות של מקסס הכי הרגו אותי כל פעם שהוא שומע "אבא" הוא מתעלףף חחח ואיך שתומי שר יפההה איזה שיר מרגששש ובאמת השיר הזה היה מוכר לי רצחח

roey406

New member
../images/Emo99.gifפרק יפה מאודדדדדדדד

סופסוף גילו את מריה! אוף,עיצבן אותי איך פרנקו כל שניה הסתובב,איך לא נתפש לו הגב/הצוואר??? חח פלור קרעה אותי שבכל הזדמנות היא ומקסימו רבו אם התינוק יהיה בן או בת

0O נועה 0O

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo115.gifהוא מקטנטנות ../images/Emo3.gif

זה היה השיר של מילי
פרק ממש חמוד אין לי כוח לפרט אולי אחר כך יש בלגן אם כל הקורבים שלי מהצפון
אבל היה מצחיק

didalf

Well-known member
איי מסכן תומס../images/Emo10.gif ../images/Emo109.gif

איזה משפחה מגעילה אף אחד לא מתייחס אליו
ממש התרגשתי כשהוא הוא שר, תאמת בכיתי, ממש היו לי דמעות
. מסכן. דלפינה הולכת לדרוס את פלור?
הלוואי
נוווווווווווווו שמישהו יעצור את החתונה הזאת
. כמעט זרקתי כרית על הטלוויזיה כשמרטין התעקש לא לאמין וולנטינה נשארה שם במקום לרוץ לעצור את החתונה

למעלה