לכל מי שיודע ספרדית

../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif לכל מי שיודע ספרדית../images/Emo70.gif

אני צריכה דחוף!!! תרגום של המכתב הזה!!!!!! בבקשה בבקשה!!!!! היי בנחמין קודם כל הרבה הרבה מזל טוב! רציתי להגיד לך שאני ממש אובת את הסידרה המורדים ובמיוחד אותך! כל פעם שאני רואה אותך אני מתחילה להשתגע,וזה בגלל שאני אוהבת אותך כל כך הרבה!!!! אני חושבת שאתה פשוט בנאדם מושלם וכשאמרו לי שזכיתי לראותך אני ממש שמחתי!!!! אני אוהבת אותך מאד מאד מאד מאד! אני מקווה שתמשיך לעשות את מה שאתה אוהב לשחק,ושאתה ושאר הכוכבים תמשיכו להצליח, ולשגע את כל עולם, ומה שבטוח לשגע אותי! בבקשה תמסור ד"ש ענק לכולם ובמיוד לקמי ותגיד לה שאני חולהההההה עליה והיא ילדה מושלמת ! אני אודה לך מאד מאד מאד אם תענה לי ותשלי לי הודעות לאי סי קיו שמספרו 174285889 או לאיי מייל [email protected] ולחברה שלי שפשוט חולה עלייך שקוראים לה קרן והאיי סי קיו שלה 151144733 ואי מייל [email protected] בבקשה תענה לנו! בהמון המון המון אהבה!!!! חיה גוירצמן בבקשה!!! זה ממש דחוף!!!!!!!!!!!!!

טוקסידו

New member
את יכולה

את יכולה להגיד לו את זה פנים מול פנים אם תיכנסי לאתר המורים ולישמוע את רדיו המורדים יש שם שאלה בכל יום ומי שצודק יזכה להיכנס ליום הולדת של בנחמין אבל ביום חמישי המבצע נגמר ודרך אגב כותבים אוהבת ולא אובת

../images/Emo23.gif../images/Emo42.gifהקפצה../images/Emo70.gif

בבקשה אנשים!!!!! זה ממש דחוף אני חייבת להביא לו את המכתב הזה מחר כי אני הולכת לראות אותו!!!!!!!! בבקשה!!!!!!!!!תתרגמו לי!

Mandyִ

New member
אני לא מאמינה!!!!!!!!!!../images/Emo46.gif

מה את בסדר?! את לא רואה שיש כבר מנדי אחת בתפוז?! אוף אנשים כאן מעתיקנים בלי בושה...

../images/Emo23.gif../images/Emo42.gifקודם כל...

את לא המנדי הראשונה וגם לא האחרונה בתפוז... אני לא העתקתי ממך וזאת הפעם הראשונה שאני בכלל קוראת הודעות שלך... אני מעריצה את מנדי מור ובגלל זה זה הכינוי שלי...

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo98.gif תראי לי את שאר המנדיות!

נו! מה הבעיה שלך להיות MANDY MOORE או משהו כזה?! את חייבת לגנוב את שלי?! תהיי מקורית לפחות אני מבקשת ממך לשנות את השם! או לפחות להוסיף MOORE!!

../images/Emo23.gif../images/Emo42.gifתראי...

אני לא גנבתי לך
בכלל לא ידעתי שיש עוד מנדי אחת... אני לא אשנה את הכינוי שלי כי אני לא יכולה... אם רוצים לשנות כינוי אז צריך לפתוח שם משתמש חדש... חוצמזה אנחנו לא באותם פורומים אז מה זה משנה?...

תרגום המכתב!!!../images/Emo108.gif

זה התרגום: Hola benja, Primero yo ciero a desir te felis cumpleanio!!! Yo ciero a desir te ce teciero mucho y el telanobvela “rebelde wey”......... Cuando yo teveo yo mestuvio loca y es porce te amo!!!!!!!! Yo creo ce sos un chiko perfecto, y yo mestuvia muy contenta cuando yo savia ce gane y yo voy avet te!!!!!!!!! Teciero mucho!!!!!!!!!! Espero ce tevas aser lo ce teusta!!!!! Porfabor desir a cami saludad!!! ICQ: 174285889/151144733 e-mail: [email protected] / [email protected] con much amor, haia goiretsman………

../images/Emo14.gif מצאתי כמה טעויות אז אני אתקן

אני מקווה שזה בסדר
Hola benja, Primero yo ciero desir te feliz cumpleaño!!! Yo quiero desirte que tequiero mucho y el telanobvela “rebelde way”......... Cuando yo teveo yo mestuvio loca y es porque te amo!!!!!!!! Yo creo que sos un chiko perfecto, y yo mestuvia muy contenta cuando yo savia ce gane y yo voy avette!!!!!!!!! Tequiero mucho!!!!!!!!!! Espero que tevas aser lo que teusta!!!!! Porfavor desir a cami saludad!!! ICQ: 174285889/151144733 e-mail: [email protected] / [email protected] con much amor, haia goiretsman………

עומר1111

New member
תיקונים

טה קיירו זה שתי מלים דת'ירטה (נו שיהיה דסירטה למרות שצריך ת' אבל האמריקאים מבטאים ס...) זאת מלה אחת כותבים decirte טה ואו שתי מלים פור פאבור שתי מלים טה גוסטה שתי מלים וזה גוסטה לא אוסטה hacer לא aser ועוד...

למעלה